halgre Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 O taaak ... przepiękne :multi::multi::multi: Co tam schody :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/STA60043.jpg zejść to jeszcze pół biedy, gorzej wejść z powrotem :evil_lol: Ale widoczki przepiękne!!! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nie wiem jakim cudem dopiero teraz te zdjęcia widzę Bossssska wycieczka:multi: a jakie krajobrazy :loveu::loveu::loveu: Dania taka niepozorna a co wstawiasz jakieś widoczki miejskie lub nie to robi wrażenie bardzo malowniczej krainy. trzeba by się wybrać :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ech marzenie wszędzie woda, plaże pięknie tam u Was :loveu: Pozdrawiamy z Bianulą . Quote
*zaba* Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No to wstawie ostatnia (chyba :razz:) serie niepsiowa. Wycieczka do Kopenhagi Quote
halgre Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witanko ... Widzę faaajniste fotki :multi::multi: wycieczka napewno była udana :multi::multi: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 tylko 2 razy bylam w stolicy waszej... jakos nie bylo jak wiecej a teraz ciezko bo nie ma z kim psow zostawic :( Quote
*zaba* Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tak,wycieczka udana,Kopenhaga ladna,ale mieszkac to bym tam nie chciala. deer to dawaj z psami,tam nie ma zakazu :evil_lol: A znacie tego jegomoscia?? :razz: Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 *zaba* napisał(a): deer to dawaj z psami,tam nie ma zakazu :evil_lol: Niby nie ale to dlöa psow w centrum meczarnia tylko isc wsrod duzej ilosci osob no i do wielu miejsc nie wejde z psem i nie wroce z nim jak nie ma szczepien i wscieklizny badanej mniej wiecej tak jak z pl dop szwecji z psem przepisy Sliczne zdjecia. tesknilam za nim! Quote
*zaba* Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mam jeszcze kilka zdjatek Kamczyslawa,tylko totalnie brak miczasu. Wchodze na prowadzone przezemnie bazaki i mykam z powrotem ...:-( Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 *zaba* napisał(a):mam jeszcze kilka zdjatek Kamczyslawa,tylko totalnie brak miczasu. Wchodze na prowadzone przezemnie bazaki i mykam z powrotem ...:-( Eh.. czasu to malo u kazdego chyba ostatnio :( Quote
zurdo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie ma to jak aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu :D Zdjęcia z wycieczki piękne... Quote
*zaba* Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ze niby Kamel aktywny nie jest?? :mad: A to, to co ??? Quote
zurdo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Doprawdy, w szoku jestem :D Prawdziwy wyczynowiec :diabloti: Quote
halgre Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='zurdo']Doprawdy, w szoku jestem :D Prawdziwy wyczynowiec :diabloti: :grin::grin::grin::grin: [SIZE="3"]Cześć ... Quote
figa33 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 witaj *zabko* :lol: widzę ,ze Ty miłośniczką rudzielców jesteś tak jak ja:lol: Quote
*zaba* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='deer_1987']leniwiec pospolity to jest! [quote name='zurdo']Doprawdy, w szoku jestem :D Prawdziwy wyczynowiec :diabloti: [quote name='halgre58']:grin::grin::grin::grin: Cześć ... No wlasnie sie zastanawiam,czy sie przypadkiem w imieniu Kamczyslawa nie obrazic... :diabloti: [quote name='figa33']witaj *zabko* :lol: widzę ,ze Ty miłośniczką rudzielców jesteś tak jak ja:lol: Witaj u nas!! Rude to wredne,dlatego lubie hehe Quote
halgre Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='*zaba*']No wlasnie sie zastanawiam,czy sie przypadkiem w imieniu Kamczyslawa nie obrazic... hvorfor ? :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Recommended Posts