saphira18 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 bardzo fajnie czyta się twoją relację:) cieszę się ogromnie że zakolegowała się z Bejlikiem. prosimy o jakieś zdjęcia:cool3: Quote
ania91sc Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Hehehe :D :D :D Wieści super!!! Libra przy Was ma się tak dobrze :) W końcu ma prawdziwy domek i wie co to szczęście :) Mam nadzieję też, że będzie się szybciutko wszystkiego uczyć i będzie się zachowywać jeszcze lepiej :) Dobrze, że się z Waszym psiaczkiem dogaduje :) Quote
Romina_74 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Fantastyczne wieści :) Ciekawska świata Libra w końcu może zaspokoi swą ciekawość i nie będziesz musiała się tak bardzo pilnować z tym "chowaniem" ;) Quote
golddigga Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-sggzo02fdDE/US0o9iMmFvI/AAAAAAAAAA4/PDKuRgs_kKo/s630/IMG-20130224-02034.jpg[/IMG] Przyjazn kwitnie :loveu: Pomysle nad tym opisem i zrobie tez kilka fotek :lol: Quote
pralinka94 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 w tym momencie łezka w oku mi się zakręciła... cudo! Quote
MagdaB Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Strasznie się cieszę szczęściem Libry :) Quote
golddigga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dobra, napisałam nowy tekst dla Libry :lol: Nie wiem, czy jest wystarczająco dobry i czy o to Wam chodziło, ale przynajmniej mam nareszcie polskie znaki, więc bedzie poprawny gramatycznie :multi: Libra to cudowna, wesoła, mądra i energiczna suczka. Do domu tymczasowego, w którym obecnie przebywa trafiła z katowickiego schroniska, które było jej jedynym domem odkąd skończyła 4 miesiące. Pomimo tego łatwo przystosowała się do nowych warunków, zadomowiła się niemal natychmiast. Libra bardzo szybko i chętnie się uczy. Zna wiele komend, potrafi ładnie chodzić na smyczy. Jest posłuszna, akceptuje inne psy. Gdy zostaje sama w domu, nie szczeka i nie niszczy. Zachowuje czystość w mieszkaniu. Kiedy się nudzi, po prostu bawi sie sama swoimi zabawkami. Śpi w swoim posłaniu. Uwielbia kontakt z człowiekiem, często podchodzi tylko po to żeby się przytulić. Jest zawsze chętna do zabawy, z radością biega i goni za piłeczka lub patykiem. Niestety wciąż jest nieufna wobec obcych, czasem wykazuje strach, ale przy odpowiednim podejściu potrafi zaufać człowiekowi. Libra zasługuje na prawdziwy, kochający i odpowiedzialny dom, do którego z pewnością wprowadzi mnóstwo radości. Ta psinka potrafi kochać i okazywać swoja miłość, szuka domu, w którym ktoś również ją pokocha. Quote
golddigga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Jesli macie jakieś uwagi, albo uważacie, że warto coś dodać, to moge napisać jeszcze raz. O Librze mozna by cały dzień opowiadać, ciężko to wszystko zmieścić w kilku zdaniach :eviltong: Quote
golddigga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='ania91sc']Jak dla mnie super, naprawdę :)[/QUOTE] Dzięki :lol: Quote
saphira18 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='ania91sc']Jak dla mnie super, naprawdę :)[/QUOTE] dla mnie też super :cool2: idealny tekst do ogłoszeń:) Quote
golddigga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ale jestescie miłe :lol: A tutaj mamy Librunie, malutkiego pieska szczeniaczka, który bez problemu mieści się na rączkach ;) Quote
saphira18 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='golddigga']Ale jestescie miłe :lol: A tutaj mamy Librunie, malutkiego pieska szczeniaczka, który bez problemu mieści się na rączkach ;)https://lh5.googleusercontent.com/-YYGBZ4X6J58/US-1slWWtVI/AAAAAAAAABM/FTcWv26Qy5I/s630/IMG-20130227-02041.jpg no tak ulubiona poza Libry:loveu: w schronisku też tak na Dari leżała, wygodniee:lol: Quote
asiuniab Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 bozie, dla takich zdjęć warto żyć; a tekst super; Quote
ewes Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Tekst jest świetny! :) A zdjęcie cuuuudne :loveu: to za jakiś czas wezmę sie za ogłoszenia dla dziewczyny :) Quote
golddigga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Cieszę się ze się Wam podoba. :multi: Czytałam wcześniej, że Libra waży 13 kilo. My ważyliśmy ją pare dni temu i ważyła 14 :lol:. Mogłaby jeszcze troszke przybrać. Oczywiście przejmuje od Bejlika wszystkie jego złe nawyki, wcześniej nie zwracala uwagi na ptaki, a teraz codziennie rozgania gołębie, goni koty. Jak Bailey cos wącha na spacerze, ona natychmiest też musi tam powąchać i ciągnie głupol, a siły to ona ma! Kłóci się z tymi samymi psami co Bailey, ale to akurat jest zwykła lojalność. Właśnie wróciła z dworku i oczywiście od razu musi się przyjść przytulić...skarbek.:loveu: Quote
ania91sc Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Pięknie razem wyglądacie :) A Libra jaka rozłożona, widać, że ma się wyśmienicie :) Quote
ewes Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Kochana Libra. W schronisku chodziła tak krok w krok za Alfą, gdzie Alfa tam i ona, i odwrotnie :lol: Jak przejmuje te złe nawyki od Bejlika, to te dobre może też kiedyś załapie :evil_lol: i z ludźmi będzie się grzecznie witać ;) Quote
soboz4 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Niestety, zawsze psiaki przejmują to co złe, jakoś z tych dobrych zachowań to mniej chętnie korzystają... Quote
golddigga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Kilka fotek z dzisiejszego spaceru :lol: Może trochę dużo, ale i tak powsrzymałam się, żeby nie wrzucić wszystkich :eviltong: Quote
Romina_74 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Fantastyczne zdjęcia, wieści, tekst do ogłoszeń! Gdybym miała wybierać psiaka - z tego opisu wzięłabym w ciemno :) Oczywiście doskonale wiem, że to prawda! Tak patrzę na te zdjęcia ... ona powinna z Wami zostać :) Quote
ewes Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Libra :loveu::loveu::loveu: aż mi brak słów..... goddigga, pamiętaj na przyszłość, że w jednym poście może być tylko 5 zdjęć;) Quote
saphira18 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 ależ ona szczęśliwa:loveu: aż łezka się w oku kręci... zdjęcia super! i wrzucaj jak najwięcej:) Quote
Recommended Posts