Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehehe :D :D :D Wieści super!!! Libra przy Was ma się tak dobrze :) W końcu ma prawdziwy domek i wie co to szczęście :) Mam nadzieję też, że będzie się szybciutko wszystkiego uczyć i będzie się zachowywać jeszcze lepiej :) Dobrze, że się z Waszym psiaczkiem dogaduje :)

Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-sggzo02fdDE/US0o9iMmFvI/AAAAAAAAAA4/PDKuRgs_kKo/s630/IMG-20130224-02034.jpg[/IMG]

Przyjazn kwitnie :loveu:

Pomysle nad tym opisem i zrobie tez kilka fotek :lol:

Posted

Dobra, napisałam nowy tekst dla Libry :lol: Nie wiem, czy jest wystarczająco dobry i czy o to Wam chodziło, ale przynajmniej mam nareszcie polskie znaki, więc bedzie poprawny gramatycznie :multi:

Libra to cudowna, wesoła, mądra i energiczna suczka. Do domu tymczasowego, w którym obecnie przebywa trafiła z katowickiego schroniska, które było jej jedynym domem odkąd skończyła 4 miesiące. Pomimo tego łatwo przystosowała się do nowych warunków, zadomowiła się niemal natychmiast.
Libra bardzo szybko i chętnie się uczy. Zna wiele komend, potrafi ładnie chodzić na smyczy. Jest posłuszna, akceptuje inne psy. Gdy zostaje sama w domu, nie szczeka i nie niszczy. Zachowuje czystość w mieszkaniu. Kiedy się nudzi, po prostu bawi sie sama swoimi zabawkami. Śpi w swoim posłaniu. Uwielbia kontakt z człowiekiem, często podchodzi tylko po to żeby się przytulić. Jest zawsze chętna do zabawy, z radością biega i goni za piłeczka lub patykiem. Niestety wciąż jest nieufna wobec obcych, czasem wykazuje strach, ale przy odpowiednim podejściu potrafi zaufać człowiekowi.
Libra zasługuje na prawdziwy, kochający i odpowiedzialny dom, do którego z pewnością wprowadzi mnóstwo radości. Ta psinka potrafi kochać i okazywać swoja miłość, szuka domu, w którym ktoś również ją pokocha.

Posted

Jesli macie jakieś uwagi, albo uważacie, że warto coś dodać, to moge napisać jeszcze raz. O Librze mozna by cały dzień opowiadać, ciężko to wszystko zmieścić w kilku zdaniach :eviltong:

Posted

Cieszę się ze się Wam podoba. :multi:

Czytałam wcześniej, że Libra waży 13 kilo. My ważyliśmy ją pare dni temu i ważyła 14 :lol:. Mogłaby jeszcze troszke przybrać.
Oczywiście przejmuje od Bejlika wszystkie jego złe nawyki, wcześniej nie zwracala uwagi na ptaki, a teraz codziennie rozgania gołębie, goni koty. Jak Bailey cos wącha na spacerze, ona natychmiest też musi tam powąchać i ciągnie głupol, a siły to ona ma! Kłóci się z tymi samymi psami co Bailey, ale to akurat jest zwykła lojalność.
Właśnie wróciła z dworku i oczywiście od razu musi się przyjść przytulić...skarbek.:loveu:

Posted

Kochana Libra. W schronisku chodziła tak krok w krok za Alfą, gdzie Alfa tam i ona, i odwrotnie :lol:
Jak przejmuje te złe nawyki od Bejlika, to te dobre może też kiedyś załapie :evil_lol: i z ludźmi będzie się grzecznie witać ;)

Posted

Fantastyczne zdjęcia, wieści, tekst do ogłoszeń! Gdybym miała wybierać psiaka - z tego opisu wzięłabym w ciemno :) Oczywiście doskonale wiem, że to prawda! Tak patrzę na te zdjęcia ... ona powinna z Wami zostać :)

Posted

Libra :loveu::loveu::loveu:
aż mi brak słów.....

goddigga, pamiętaj na przyszłość, że w jednym poście może być tylko 5 zdjęć;)