Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniab napisał(a):
no i jak sytuacja z dt, się rozwija??

na razie czekamy na sterylkę... i może już niedługo Libra będzie mogła jechać do DT :kciuki:

Posted (edited)

Libra będzie mogła jechać dopiero w środę...
w poniedziałek będzie wysterylizowana, ale nie chcą jej tak od razu wydawać do domu tymczasowego, bo gdyby się coś działo to wolą mieć ją na oku.. w środę około 13:00 dostanie jeszcze antybiotyk i będzie gotowa do drogi :)

golddigga, jeszcze do Ciebie przedzwonię bliżej środy, jak się z Pawłem dogadam, któremu przy okazji serdecznie dziękuję :loveu:

I dzisiaj był też spacer na Borki i...
Zabawa, jakąś znalezioną na drodze zabawką :lol:
Próba nakłonienia Holi do zabawy :)
Zabawa z Bostonem, mam nadzieję, że Patryk ma ręce na miejscu :evil_lol:
Unikanie Kostka, który dziś dobrym humorem nie grzeszył :shake:
dużo biegania, miziania, głaskania, a czesania nie było niestety....

Istar19 była dziś mistrzem Zen :D.... wiadomo czego :cool3:
więc czekajcie cierpliwie :lol:

no i jutro kolejny spacer :multi:
to tyle jeśli chodzi o spacerową relację ;)

Edited by ewes
Posted

To fajnie, ze juz wiem, kiedy przyjedzie. Juz nie mozemy sie doczekac naszej slicznej dziewczynki, codziennie ogladamy jej zdjecia i filmiki :lol: Ale do srody chyba jeszcze jakos wytrzymamy :eviltong:.

Posted

golddigga napisał(a):
To fajnie, ze juz wiem, kiedy przyjedzie. Juz nie mozemy sie doczekac naszej slicznej dziewczynki, codziennie ogladamy jej zdjecia i filmiki :lol: Ale do srody chyba jeszcze jakos wytrzymamy :eviltong:.

również się cieszę, że Libra będzie mogła opuścić schronisko... mam nadzieję, że będzie grzeczna ;)
a dziś/jutro będą nowe zdjęcia.. więc będziecie mieli jeszcze co oglądać :p

ania91sc napisał(a):
Super, że w środę już Libra będzie mogła opuścić schronisko i jechać do DT :)
Spacerek jednym słowem mieliście aktywny :D

i to bardzo :P
a wiesz, że jak Libra zobaczyła Ciebie z Marcinem to bieeeegła za Wami ;)
ale szybko do mnie wróciła.. bo parówki z kieszeni wyciągnęłam :D

Posted

Ooo to nawet nie zauważyłam :) Widziałam tylko z daleka jak sobie biega ale nie pomyślałam, że za nami poleci :) Chyba dobrze mnie zapamiętała z ostatniego spacerku :eviltong: Jedzonko musiało być dobre :evil_lol:

Posted (edited)

ewes ze mnie żaden mistrz Zen - choć dziękuje ;)

Libra ma tylko dwa ładne zdjęcia - właściwie to prawie jedno - jutro się poprawię, jak będzie nas o Holi mniej ;)

ona jest na prawdę super psem - bardzo się cieszę że trafi do DT!

a tu jeszcze z ciocię Ewes i przyszywaną siostrą Alfą ;)

Edited by Istar19
Posted

Ale się porobiło! Okazuje się, że Libra miała sterylkę w zeszłym roku w styczniu! Nikt z nią wówczas nie wychodził, bo Marek chodził w "krateczkę". W każdym razie może jechać nawet za 15 minut!

Posted

soboz4 napisał(a):
Ale się porobiło! Okazuje się, że Libra miała sterylkę w zeszłym roku w styczniu! Nikt z nią wówczas nie wychodził, bo Marek chodził w "krateczkę". W każdym razie może jechać nawet za 15 minut!

no i wszystko jasne:) ale jak psiaki u Was mają sterylkę, to mam nadzieję, że dochodzą do siebie w innych pomieszczeniach niż boksy ogólne??

Posted

jednym z problemów to izolatki, ale czasami idą do hotelu jak jest miejsce.

Fajnie by było mieć parę izolatek, z podgrzewaną podłoga, wyłożonych kafelkami i sterylnie czystych...

Może kiedyś "dorobimy" się takich???

Posted

golddigga napisał(a):
Tak wiec dzisiejszej nocy Libra nie spedzi juz w schronisku, tylko w nowym cieplutkim domku :multi: Trzymajcie kciuki, zeby sie dobrze i szybko zaklimatyzowala :kciuki:

Libra tylko grzecznie:razz: 3mamy kciuki z całych sił i czekamy na relacje :kciuki:

Posted

przekazuję od Pawła dwa filmiki z DT :D

[video=youtube;A8w6f5nzmvw]https://www.youtube.com/watch?v=A8w6f5nzmvw&feature=youtube_gdata_player[/video]
[video=youtube;vpPp9UGVpIA]https://www.youtube.com/watch?v=vpPp9UGVpIA&feature=youtube_gdata_player[/video]