Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]ewu [/B]kochana... dziękuję Ci bardzo :loveu:
dzisiaj będą ją ogłaszać na łódzkie i na pewno wykorzystam :cool3:. potem mazowieckie i cała reszta....

Posted

[quote name='ewes'][B]ewu [/B]kochana... dziękuję Ci bardzo :loveu:
dzisiaj będą ją ogłaszać na łódzkie i na pewno wykorzystam :cool3:. potem mazowieckie i cała reszta....[/QUOTE]
Jak coś nie tak to zmieńcie:)

Posted (edited)

a czego dziś się dowiedzieliśmy?
Libra ma marne szanse na znalezienie domu w schronisku... Libra gdy jest w boksie boi się obcych... i gdy ludzie wchodzą na pawilon to ona ucieka albo pokazuje zęby...

jedyna szansa to ogłoszenia lub jeśli ktoś przyjdzie do schroniska akurat w trakcie wolontariatu, gdy Libra będzie na spacerze... bo na pewno każdy kto poznał Librę wie, że to kochana, przyjacielska sunia... niestety nigdy nie miała domu, nie wie co to kanapa stół itp. tego ludzie niestety też się boją... bo ona na początku może skakać po stole, zrobić demolkę w domu i nie wiadomo co jeszcze... przydałby się jej tymczas niestety... bo w schronisku ma marne szanse na adopcję :(

Edited by ewes
Posted

[quote name='ewes']a czego dziś się dowiedzieliśmy?:mad:
Libra ma marne szanse na znalezienie domu w schronisku... Libra gdy jest w boksie boi się obcych... i gdy ludzie wchodzą na pawilon to ona ucieka albo pokazuje zęby...[/QUOTE]

ech... skąd ja to znam... z tym, że Delma do tego szczeka
Na Librę już dawno powinien przyjść czas, sunia właściwie nie zna innego życia :shake: tymczas jak najbardziej wskazany, im dłużej jest w schronisku, tym gorzej, tylko te finanse... ale może jak fundacja całkiem ruszy, to będzie można pomyśleć o tymczasie ;)

Posted

oj Libra, Libra dzisiaj pokazała rogi :diabloti:
ale ogólnie to kochana, sunia.... która boi się obcych, którzy nie mają akurat przy sobie parówek :evil_lol:, bo jeśli mają to wiadomo... :p

Posted

przepraszam za offa ale zapraszam na wątek (jestem niepełnoletnia, robię co mogę!!)
[FONT=arial black][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL]
[/U][/FONT]
[SIZE=3]suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [/SIZE][U][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3]POMOCY[/SIZE][/COLOR][/B][/U]

Posted

[quote name='asiuniab']no i na dniu otwartym, nikt tej piękności nie wypatrzył???[/QUOTE]
niestety :(...
gdy Ojcik była na spacerze z Librą dwie starsze Panie szły do schroniska i myślały, że Libra to Ares.. bo właśnie jego szły zobaczyć (nie wiem czy w końcu jakiegoś psiaka adoptowały), w każdym razie Libra bardzo im się podobała... no ale Libra to nie psiak dla starszej Pani ;)...

• 2 weeks later...
Posted

siedzę sobie i próbuję wymyślić tekst dla Libry... i po słowach dwuletnia suczka średniej wielkości zacinam się :roll:
ale napiszę chyba same konkrety i powinno być dobrze, bo jak ktoś jest Librze przeznaczony, to zakocha się w niej bez ckliwego testu...

Libra idź już do domu!... chyba, że czekasz na to aż Ojcik będzie mogła Cię adoptować :evil_lol:

Posted

:( Sunia o czarnej sierści ale kolorowej duszy! Nie zna innego życia, niż schroniskowy boks i spotkania z opiekunem 2 x w tygodniu. Może właśnie dlatego jest radosnym, energicznym psem, który kocha ruch, zabawę i ludzi.

Tyle mi przyszło ... :(

Posted

Romina_74 napisał(a):
:( Sunia o czarnej sierści ale kolorowej duszy! Nie zna innego życia, niż schroniskowy boks i spotkania z opiekunem 2 x w tygodniu. Może właśnie dlatego jest radosnym, energicznym psem, który kocha ruch, zabawę i ludzi.

Tyle mi przyszło ... :(

dziękuję baaardzo :loveu:
ale tak sobie myślę, chyba po Nowym Roku wezmę się za ogłoszenia, bo teraz to ludzie chyba nie mają głowy do przeglądania ogłoszeń... :roll:

Posted

też tak sądzę ... jeszcze przed sylwkiem ... zupełnie nie myślą o adopcji psów

pomyślę o Librze pod kątem tekstu - zawsze lepiej na czymś móc się popastwić, niż ślęczeć nad pustą kartką ;)

Posted

A dziś Libra była na spacerku z Markiem :)
Nie było dziś Ojcik i wzięłam Alfę z Librą, ale po drodze spotkałyśmy Marka i "porwał" mi Librę (w sumie to dobrze bo mogłam wziąć Zibiego z Alfą :razz:)
Libra gdy go zobaczyła była wniebowzięta, bo w końcu to on z nią wychodził od kiedy trafiła do schroniska... więc tak się cieszyła... tak skakała, że aż miło było patrzeć ;) ...