ewes Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [B]ewu [/B]kochana... dziękuję Ci bardzo :loveu: dzisiaj będą ją ogłaszać na łódzkie i na pewno wykorzystam :cool3:. potem mazowieckie i cała reszta.... Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='ewes'][B]ewu [/B]kochana... dziękuję Ci bardzo :loveu: dzisiaj będą ją ogłaszać na łódzkie i na pewno wykorzystam :cool3:. potem mazowieckie i cała reszta....[/QUOTE] Jak coś nie tak to zmieńcie:) Quote
ewes Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) a czego dziś się dowiedzieliśmy? Libra ma marne szanse na znalezienie domu w schronisku... Libra gdy jest w boksie boi się obcych... i gdy ludzie wchodzą na pawilon to ona ucieka albo pokazuje zęby... jedyna szansa to ogłoszenia lub jeśli ktoś przyjdzie do schroniska akurat w trakcie wolontariatu, gdy Libra będzie na spacerze... bo na pewno każdy kto poznał Librę wie, że to kochana, przyjacielska sunia... niestety nigdy nie miała domu, nie wie co to kanapa stół itp. tego ludzie niestety też się boją... bo ona na początku może skakać po stole, zrobić demolkę w domu i nie wiadomo co jeszcze... przydałby się jej tymczas niestety... bo w schronisku ma marne szanse na adopcję :( Edited December 6, 2012 by ewes Quote
pralinka94 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='ewes']a czego dziś się dowiedzieliśmy?:mad: Libra ma marne szanse na znalezienie domu w schronisku... Libra gdy jest w boksie boi się obcych... i gdy ludzie wchodzą na pawilon to ona ucieka albo pokazuje zęby...[/QUOTE] ech... skąd ja to znam... z tym, że Delma do tego szczeka Na Librę już dawno powinien przyjść czas, sunia właściwie nie zna innego życia :shake: tymczas jak najbardziej wskazany, im dłużej jest w schronisku, tym gorzej, tylko te finanse... ale może jak fundacja całkiem ruszy, to będzie można pomyśleć o tymczasie ;) Quote
ewes Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 oj Libra, Libra dzisiaj pokazała rogi :diabloti: ale ogólnie to kochana, sunia.... która boi się obcych, którzy nie mają akurat przy sobie parówek :evil_lol:, bo jeśli mają to wiadomo... :p Quote
megi345 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 przepraszam za offa ale zapraszam na wątek (jestem niepełnoletnia, robię co mogę!!) [FONT=arial black][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL] [/U][/FONT] [SIZE=3]suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [/SIZE][U][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3]POMOCY[/SIZE][/COLOR][/B][/U] Quote
ewes Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 I jak Libra prezentowała się na dniu otwartym :) Quote
kiyoshi Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 cudne zdjęcia:) i Libry i Pani:) a nie myślałaś o tym, by Libre dać do gazety??????? Quote
Romina_74 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Libra jest świetnia :) Nie wyobrażam sobie już tego sweterka na nikim innym ;) Quote
haily5 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Przepięknie wyglądała w tym sweterku :) Quote
ewes Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Istar19.... :loveu::loveu::loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
asiuniab Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 no i na dniu otwartym, nikt tej piękności nie wypatrzył??? Quote
ewes Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='asiuniab']no i na dniu otwartym, nikt tej piękności nie wypatrzył???[/QUOTE] niestety :(... gdy Ojcik była na spacerze z Librą dwie starsze Panie szły do schroniska i myślały, że Libra to Ares.. bo właśnie jego szły zobaczyć (nie wiem czy w końcu jakiegoś psiaka adoptowały), w każdym razie Libra bardzo im się podobała... no ale Libra to nie psiak dla starszej Pani ;)... Quote
asiuniab Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 no dokładnie, starsze Panie powinny adoptować starsze pieski; Quote
ewes Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='asiuniab']no dokładnie, starsze Panie powinny adoptować starsze pieski;[/QUOTE] albo co najmniej spokojne :evil_lol: Quote
ewes Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 siedzę sobie i próbuję wymyślić tekst dla Libry... i po słowach dwuletnia suczka średniej wielkości zacinam się :roll: ale napiszę chyba same konkrety i powinno być dobrze, bo jak ktoś jest Librze przeznaczony, to zakocha się w niej bez ckliwego testu... Libra idź już do domu!... chyba, że czekasz na to aż Ojcik będzie mogła Cię adoptować :evil_lol: Quote
Romina_74 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 :( Sunia o czarnej sierści ale kolorowej duszy! Nie zna innego życia, niż schroniskowy boks i spotkania z opiekunem 2 x w tygodniu. Może właśnie dlatego jest radosnym, energicznym psem, który kocha ruch, zabawę i ludzi. Tyle mi przyszło ... :( Quote
ewes Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Romina_74 napisał(a)::( Sunia o czarnej sierści ale kolorowej duszy! Nie zna innego życia, niż schroniskowy boks i spotkania z opiekunem 2 x w tygodniu. Może właśnie dlatego jest radosnym, energicznym psem, który kocha ruch, zabawę i ludzi. Tyle mi przyszło ... :( dziękuję baaardzo :loveu: ale tak sobie myślę, chyba po Nowym Roku wezmę się za ogłoszenia, bo teraz to ludzie chyba nie mają głowy do przeglądania ogłoszeń... :roll: Quote
Romina_74 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 też tak sądzę ... jeszcze przed sylwkiem ... zupełnie nie myślą o adopcji psów pomyślę o Librze pod kątem tekstu - zawsze lepiej na czymś móc się popastwić, niż ślęczeć nad pustą kartką ;) Quote
ewes Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 dziękuję, jak będziesz miała wenę, to pisz, pisz i pisz... każdy tekst wykorzystam :) Quote
ewes Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A dziś Libra była na spacerku z Markiem :) Nie było dziś Ojcik i wzięłam Alfę z Librą, ale po drodze spotkałyśmy Marka i "porwał" mi Librę (w sumie to dobrze bo mogłam wziąć Zibiego z Alfą :razz:) Libra gdy go zobaczyła była wniebowzięta, bo w końcu to on z nią wychodził od kiedy trafiła do schroniska... więc tak się cieszyła... tak skakała, że aż miło było patrzeć ;) ... Quote
Recommended Posts