Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na kwadrans został sam i szczekał, i wył. On to robi do drzwi a nie okna. Jak jestem w pokoju,to też potrafi piskać pod drzwiami a wypuszczony lata po przedpokoju jak nakręcony a nie ma potrzeby wychodzenia.

8 listopada musi zostać z Uszatką na cały dzień. Jeśli będzie tak koncertował,to mogę wrócić tylko po to aby się spakować i zabrać Zgraję.

Chyba będę musiała założyć nowe konto na fb.

Posted

Ja myślę ze zamykanie w pokoju nie sprawdza się. Bo co innego wyjść z domu A co innego kręcić się po domu i zabraniac psu dostępu do tego. Inka od razu wyje jak ja się zamknie w jakimś pokoju nawet jak jej się da znać ze to celowe. A w domu to luz. No mam nadzieję ze się ogarnie. Wychodz z domu i to przyzwyczajać do tego. Superman ok ale śnieżki rewelacja.

Posted

Załozyłas nowy profil znowu z taką "nazwą" ze tylko czekac az Cię znowu zablokują :)

Ja myslę podobnie jak Ania... to moze być kwestia tego ze go zamykasz a sama łazisz po domu.

Posted

Wtedy co wyje i leje to nie ma mnie w domu.

Na krótko zamykam a łażę bo jak ja do pokoju,to on też. Ja ja z pokoju,to on też.

Jest wiele profili na nicka i się nie czepiają. Jedna kobitka mi napisała,że pewnie ktoś mnie podkablował,że mam taką stronę. Ona też miała jazdy z fb.

Posted

Temu kto pierwszy się zgłosi oddam psa i sukę sznaucera średniego,pieprz i sól.

To miał być spokojny piesek do ludzi i psów.

Jajecznemu szitcu chciał skopiować ogon (fakt nawet nie warknął ). Ja myślałam,że odgryzie mi trzy palce u lewej ręki. Zjadł mojemu ojcu do spółki z Uszatką ostatnie pół chleba.

Posted

Jeszcze o tym nie wie. Leżą tam teraz moje ostatnie dwie bułki.

O palce to nie zapytasz!

Palce nie odgryzione, to się w razie czego zagoją.Chlebka tatowego już raczej nie odzyskasz w poprzednim stanie :P