mateo_ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 witam mam charta afgańskiego który ma 2 lata i mam problem. Najprawodpodbniej to nie wyleczona wada z dzieciństwa, a mianowicie mój ALF bardzo często lubi w nocy wyciągać śmieci z kosza... Czy ktoś ma jakąś sensowną rade jak temu zaradzić?? Z góry dziękuje :) Pozdrawiam Mateo&Alf Quote
puli Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 1.Zamykac kosz przed psem. 2.Opróżniać kosz wieczorem. Quote
KarolinaGdansk Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 mateo, moja ciocia ma takiego harta afganskiego tylko suczke DEIZI, nawet kolor siersci ma taki sam jak Twoj ALF :) Quote
FigabaS Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nie przychodzi mi nic do glowy poza zabezpieczeniem kosza na noc kiedy nie masz nad psem kontroli i nie mozesz mu w zaden sposob pokazac, ze nie wolno tak robic. Ja wlasnie ucze swoja Fige wrzucac smieci do kosza i calkiem fajnie jej to wychodzi :lol: Quote
Recommended Posts