ozierek Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Znacie może jakieś programy w TV typu wszystko o psach itp. ;) Quote
_Dunaj_ Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 W TVP nie wiem, kiedyś był animals, ale jest bardzo dobry program właśnie typu wszystko o psach, gdzie prezentuję rasy oraz drugi nie pamiętam tytułu, ale to o zwirzętach adoptowanych ze schronis i jeszcze jeden dotyczący szkolenia, porad behawiorysty dla trudnych zwierzaków wszystkie są na National Geografik lub Doscover Chanel Quote
Kasiass Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 "Zaklinacz Psów" na National Geographic "Ja albo mój pies" TVN Style Na Animal Planet leci też fajny program " Pies na medal" :D Quote
ozierek Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Dzięki ;) Oglądałam kiedyś zaklinacza psów ale nie przypadł mi do gustu a ty co o nim sądzisz ? Quote
Kasiass Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ja w sumie tylko raz oglądałam u kogoś, bo u siebie nie mam niestety National Geographic. Ale oglądam dosyć często " Ja albo mój pies" i mi się podoba ;) Quote
ozierek Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 No mnie też ;) Mam nawet książkę Viktorii ;) Quote
Kasiass Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A co do tych programów to 4 wrześnie ma być na Animal Planet nowy program " Kłopotliwe zwierzaki". Z tego co zapowiadali wydaje się dość ciekawe ;). Quote
Karro Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kasiass napisał(a):A co do tych programów to 4 wrześnie ma być na Animal Planet nowy program " Kłopotliwe zwierzaki". Z tego co zapowiadali wydaje się dość ciekawe ;). Mi też się wydaje że to będzie ciekawe :) A z tych programów to jeszcze Policja dla zwierząt. I Leciał kiedyś koty z piekła rodem też fajne było :) Quote
ozierek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Kot z piekła rodem :evil_lol: Może być cuiekawe a co do tych kłopotliwych zwierzaków to też wydaje mi sie ze bedzie fajne ;D Quote
Kasiass Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 W pierwszym odcinku ma być m.in. papuga która klnie, więc na pewno będzie na co popatrzeć haha :D Policje dla zwierząt też lubie, kiedyś na AP był też taki fajny program o psach policyjnych;) No i jest jeszcze taki " Wyjątkowe psy" , ale na to jakoś rzadko mi sie zdarza trafić. Quote
Karro Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jeszcze niedawno oglądałam o psach policyjnych na animal planet. To było psy na służbie? Quote
Kasiass Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nom dokładnie "Psy na służbie" :D To to jeszcze jednak leci ;)? Czy może powtórki? Quote
Karro Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nie wiem bo nie ogladałam tego regularnie, ostatnio jakiś miesiąc temu :) Ale podobało mi sie to :) Quote
Kasiass Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Pewnie powtórki, bo program wyszedł jakoś grudzień/styczeń (2010) i chyba nie miało być zbyt wiele odcinków.... :D Ale bardzo fajnie zrobiony program w każdym razie ;) Quote
ozierek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Chyba leci bo jak przeglądałam to był ;) A co do policij dla zwierząt to straszne jak traktują psy ;( Quote
Kasiass Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jak w policji dla zwierząt widzę psa, któremu w szyje wręcz wrósł łańcuch, bo od sczeniaka nikt mu go nie poluzował, to aż się boje pomyśleć ile takich przypadków pozostało niewykrytych... Quote
ozierek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Nom dokładnie ! mnie to się płakać chce ;( Quote
Kasiass Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Maskara to jest... Na szczęście ratują każde zwierze i nieraz nawet potencjalnie groźny pitbull zabrany z jakiejś pseudohodowli znajduje kochający dom ;) Quote
Recommended Posts