Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W TVP nie wiem, kiedyś był animals, ale jest bardzo dobry program właśnie typu wszystko o psach, gdzie prezentuję rasy oraz drugi nie pamiętam tytułu, ale to o zwirzętach adoptowanych ze schronis i jeszcze jeden dotyczący szkolenia, porad behawiorysty dla trudnych zwierzaków wszystkie są na National Geografik lub Doscover Chanel

Posted

Kasiass napisał(a):
A co do tych programów to 4 wrześnie ma być na Animal Planet nowy program " Kłopotliwe zwierzaki". Z tego co zapowiadali wydaje się dość ciekawe ;).

Mi też się wydaje że to będzie ciekawe :)

A z tych programów to jeszcze Policja dla zwierząt. I Leciał kiedyś koty z piekła rodem też fajne było :)

Posted

W pierwszym odcinku ma być m.in. papuga która klnie, więc na pewno będzie na co popatrzeć haha :D
Policje dla zwierząt też lubie, kiedyś na AP był też taki fajny program o psach policyjnych;)
No i jest jeszcze taki " Wyjątkowe psy" , ale na to jakoś rzadko mi sie zdarza trafić.

Posted

Pewnie powtórki, bo program wyszedł jakoś grudzień/styczeń (2010) i chyba nie miało być zbyt wiele odcinków.... :D
Ale bardzo fajnie zrobiony program w każdym razie ;)

Posted

Jak w policji dla zwierząt widzę psa, któremu w szyje wręcz wrósł łańcuch, bo od sczeniaka nikt mu go nie poluzował, to aż się boje pomyśleć ile takich przypadków pozostało niewykrytych...