Klaudus__ Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='Lacia']Dzięki. Może być więcej, najlepiej duże, mogą byc onkowate ale nie musza. Takich ludzie u nas szukają, a my takich nie mamy obecnie ( Lara zamowiona, dziś pobranie krwi, potem sterylka i do adopcji). Zawsze tylko transport najgorszy bo to daleko.. ON-ków u mnie dostatek... Aktualnie mam 4 (w punkcie) + Cezar. Bardzo dziękuję za pomoc - trzeba organizować transport. Quote
al-ka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Z niepokojem co chwilę zaglądam do bidulka w nadziei na nowe,dobre wiadomości....i Quote
Lacia Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Hej trzeba szukać transportu. Dziś zgłosili się kolejni ludzie szukający dużego psa.. Quote
Piromanka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Cezarku, jesli udaloby sie zorganizowac transport, byc moze znalazlbys dom.... Trzymam kciuki. Quote
Lacia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 hej, może pozbieramy kasę na transport Cezarka? Klaudus wiesz ile mógłby transport kosztować? I czy ten chłopak który zawsze do nas psy wozi miałby czas? wtedy z cezarkiem mógłby zabrać się jeszcze jeden psiak i przyjechałby do nas dwa.. Quote
Klaudus__ Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Lacia napisał(a):hej, może pozbieramy kasę na transport Cezarka? Klaudus wiesz ile mógłby transport kosztować? I czy ten chłopak który zawsze do nas psy wozi miałby czas? wtedy z cezarkiem mógłby zabrać się jeszcze jeden psiak i przyjechałby do nas dwa.. Dzisiaj zadzwonię do Andrzeja i się dowiem. Właśnie to samo chciałam zaproponować - zbiórkę na transport. Może ktoś bazarek by zrobił...? Może z Cezarkiem mógłby jechać Mars? http://www.dogomania.pl/threads/213128-ON-kowaty-Mars.Chce-si%C4%99-przytula%C4%87-do-swojego-cz%C5%82owieka-pomo%C5%BCemy-Mu-spe%C5%82ni%C4%87-marzenia Quote
Klaudus__ Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Lacia podaj mi na pw Twój nr - mam sprawę - przedzwoniłabym wieczorkiem. Quote
BUDRYSEK Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Olena84 napisał(a):Ile taki transport wyniesie? prawie 300 zl Quote
Klaudus__ Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Sley niestety odpada na dłuższe trasy w najbliższym czasie... :roll: Quote
Olena84 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Czyli rozumiem, ze psiak moze jechac w kazdej chwili tylko brak tranportu? A zalozony ma watek na transportowym? Quote
Tofikowa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Podniosę bo cisza od kilku dni. Dołożę do transportu, na wątku Marsa chyba też jest deklaracja wpłaty na transport psiaków. Quote
iwoniam Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lacia napisał(a):hej, może pozbieramy kasę na transport Cezarka? Klaudus wiesz ile mógłby transport kosztować? I czy ten chłopak który zawsze do nas psy wozi miałby czas? wtedy z cezarkiem mógłby zabrać się jeszcze jeden psiak i przyjechałby do nas dwa.. Gdzie ten transport ma być? skąd dokąd?? Może uda się coś taniej zorganizować. Dajcie znać pilnie - może byc tu lub na pw Quote
Klaudus__ Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Transport jest potrzebny na odcinku PSZCZYNA-LESZNO - im szybciej tym lepiej. Robimy zbiórkę na przewóz?? Quote
beka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Klaudus__']Transport jest potrzebny na odcinku PSZCZYNA-LESZNO - im szybciej tym lepiej. Robimy zbiórkę na przewóz?? Jasne, trzeba szybko dziłać Quote
iwoniam Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 czyli ok 270 km w jedną stronę, wow, bardzo daleko, ale ogłoszę, może coś się uda wykombinować. Ja niestety nie jestem w stanie tej trasy przejechać na pewno do końca września, za długo pracuję. Quote
Klaudus__ Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Trzeba na transportowym założyć wątek. Quote
Olena84 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Noi jak sytuacja? Domek rozumiem jest ktory go przyjmie, tylko transportu brak tak? Watek transportowy http://www.dogomania.pl/threads/214621-gt-gt-gt-PILNIE-PSZCZYNA-LESZNO-codziennie-bity-pies-ma-szanse-na-dom!-lt-lt-lt?p=17633781#post17633781 Quote
Recommended Posts