Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przypomnijcie mi proszę jak zmienić nazwę wątku Sary - pogrzebałam i znalazłam :eviltong:

To powtórzę Sara zostaje tu w Białymstoku

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Potwierdzam, ma wspaniały dom:). Na nową drogę dostała budę, bo do takiego "lokum" była przyzwyczajona w schronisku. Ale zmieniło się to w Sylwestra. Wystrzał spowodował, że postanowiła skryć się tam, gdzie widziała, że chodzą inne psy, jej koledzy.
I tak trafiła do piwnicy - psiego królestwa:lol:. Teraz do budy nawet nie zagląda:eviltong:. Ma swoje posłanko, cieplutko, temperatura pokojowa (grzejnik), towarzystwo psiarni i pana, który tam z nimi przesiaduje:razz:. Sarka najczęsiej leży, śpi lub obserwuje co się wkoło dzieje. W ładniejsze, cieplejsze dni chodzi po podwórku. Ma spokój i odpowiednie warunki.
Pani chciałaby, by Sarunia jak najdłużej się tym wszystkim cieszyła:loveu:.

Oto i ona sama (zdjęcia dzisiejsze;)):
"]

To towarzystwo Sarki - dwa staruszki i "mój" Misiek;)

A to jeszcze psy "salonowe" :evil_lol: (tamte też mają wstęp, ale wolą życie na "wolności", mają swój "własny teren";).

Edited by dreag
  • 1 month later...
Posted (edited)

Przeklejam swoje info z wątku schroniskowych staruszków:
Sara za TM

• .
    Sarunia w ubiegłą niedzielę miała problem z dojściem nawet do swojego posłania, położyła się na połowie, dalej nie dała już rady. W poniedziałek odeszła po cichutku...:-(
    Guz rósł w zastraszającym tempie, duża jego część rozrastała się do wewnątrz:shake:.
    Żegnaj Saruniu
  • , pół roku byłaś częśliwa. Tylko ...:-( i aż...:roll:
    Dziękuję p. Grażynie, że się nią troskliwie zajęła i postanowiła dać jej miłość na ten ostatni czas.

Jednocześnie proszę od siebie, by teraz nie zawracać głowy p. Grażynie propozycjami wzięcia kolejnego psa, dowiedziałam się, że ona ma teraz inne bardzo poważne problemy...:shake:.

• Edited by dreag