psi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='suślik']Banerek Sarze trzeba zrobić. Psi jeśli pozwolisz to ja cioteczkę od banerków poprosze o banerek dla Sary. Kochane cioteczki Wy mnie o zdanie nie pytajcie tylko działajcie :loveu: ja na wszystko się zgadzam oby tylko Sara znalazła swój skrawek zielonej trawki :loveu: z człowiekiem,który ją pokocha i obdarzy szacunkiem Quote
psi Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 cioteczko dreag dziękuję za allegro Sary :loveu: Quote
DONnka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='psi']cioteczko dreag dziękuję za allegro Sary :loveu: Dziewczyny, wstawcie koniecznie tu na wątek link do allegro :) Quote
P.P. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Gdzie przebywa sunia ? Czy ewentualnie znajdzie się ktoś kto dowiezie ją do mnie ? Quote
DONnka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='P.P.']Gdzie przebywa sunia ? Czy ewentualnie znajdzie się ktoś kto dowiezie ją do mnie ? O matko jedyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To chyba cud :multi: :multi::multi: Wysłałam PW cioteczce psi, bo sunia jest pod Jej opieką ! Na pewno się odezwie Sara jest w białostockim schronisku. Kimkolwiek jesteś P.P., wielkie dzięki :modla: Zawiadomiłam też cioteczkę jolasek Quote
azalia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Oby tajemnicza lub tajemniczy P.P przygarnęli sunię i pokochali,spraw Panie Boże! Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Już chyba wszystko wiem :multi: Tajemniczy P.P. to, znany mi wcześniej z forum owczarka, p. Przemek, który od jakiegoś czasu szuka suczki ON/DON. Na owczarku tak opisywał swoje warunki Od siedmiu lat mieszkamy w malulkiej wsi w Wielkopolsce ,pow.leszczyński .Mamy hodowlę Berneńczyków ,ale od dzieciństwa jestem zakochany również w ON .Nasze psiaki żyją z nami .Mają do dyspozycji duży ogrodzony trawiasty wybieg .Na spacery chdzimy na pola i łąki ,otaczające nasz dom .Do najbliższego sąsiada okolo 600 m . Oczywiście zgadzamy się na wizytę przedadopcyjną . Oczywiście odpowiem na każde pytanie osób zajmujących się adopcją . Chyba nieźle, co ??? Czekamy więc niecierpliwie aż cioteczka psi zadzwoni do P.P. i wszystkiego się dowie, a potem nam tu opowie :) Quote
andegawenka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='DONnka']Już chyba wszystko wiem :multi: Tajemniczy P.P. to, znany mi wcześniej z forum owczarka, p. Przemek, który od jakiegoś czasu szuka suczki ON/DON. Na owczarku tak opisywał swoje warunki Od siedmiu lat mieszkamy w malulkiej wsi w Wielkopolsce ,pow.leszczyński .Mamy hodowlę Berneńczyków ,ale od dzieciństwa jestem zakochany również w ON .Nasze psiaki żyją z nami .Mają do dyspozycji duży ogrodzony trawiasty wybieg .Na spacery chdzimy na pola i łąki ,otaczające nasz dom .Do najbliższego sąsiada okolo 600 m . Oczywiście zgadzamy się na wizytę przedadopcyjną . Oczywiście odpowiem na każde pytanie osób zajmujących się adopcją . Chyba nieźle, co ??? Czekamy więc niecierpliwie aż cioteczka psi zadzwoni do P.P. i wszystkiego się dowie, a potem nam tu opowie :) PP nie dworujesz sobie z nas i sprawisz cud prawdziwy prawda?:-(:-(:-(:-(:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psi Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Allegro Sary zrobiła cioteczka dreag :loveu: http://allegro.pl/sara-czy-u-schylku-zycia-ma-szanse-na-szczescie-i1791298537.html Sama nie dowierzam,że tak szybko udało się nam znaleźć osobę chętną przygarnąć Sarę :multi: już dzwoniłam ale chyba za wcześnie po telefon milczy zadzwonię około 8.00 na forum będę dopiero wieczorem to jeśli ktoś będzie coś potrzebował będę pod telefonem 796 281 076 Trzymajcie kciuki ;) Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dostałam PW od cioteczki psi :) Rozmawiała z p. Przemkiem i odniosła bardzo dobre wrażenie :multi: Jedyny warunek, jaki stawia On Sarze jest taki, żeby nie miała chorób zakaźnych Psi napisała, ze Sara będzie dziś będzie zbadana, więc trzymajcie kciuki, żeby okazała się zdrowa pod tym względem I jeszcze jedno - potrzebny ktoś z Wielkopolski do przeprowadzenia wizyty p/a Quote
andegawenka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 DONnka;[B napisał(a):I jeszcze jedno - potrzebny ktoś z Wielkopolski do przeprowadzenia wizyty p/a Wolontariuszka z Konina to jest na dogo, a dokładniej to gdzie? Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 andegawenka napisał(a):Wolontariuszka z Konina to jest na dogo, a dokładniej to gdzie? Na owczarku P.P. podaje, że Sulejewo, powiat leszczyński Quote
andegawenka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 DONnka napisał(a):Na owczarku P.P. podaje, że Sulejowo, powiat leszczyński Poszukamy, znajdzie się.....Zapytam Kapselka z Konina.... Quote
Guest monia3a Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nie bło mnie na dogo kilka dni a tu takie wieści. Trzymam kciuki aby się udało! Quote
andegawenka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='DONnka'] I jeszcze jedno - potrzebny ktoś z Wielkopolski do przeprowadzenia wizyty p/a Kapselek poradziła żeby tu się zgłosić http://www.dogomania.pl/threads/148198-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Lesznie.-Aktualizacja-pierwsze-posty!/page36 Quote
P.P. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witam ! Do adopcji Sary podchodzę poważnie ,to nie żart .Zastanawia mnie tylko jedna sprawa .Sara 9 lat przebywa w schronisku i na pewno zżyła się mocno z ludźmi ,którzy opiekują się nią na co dzień ,czy dobrze zniesie rozstanie z nimi ? Czy Staruszka przeżyje długą podróż i potrafi zaakceptować nowych opiekunów i nowe miejsce ? Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='P.P.']Witam ! Do adopcji Sary podchodzę poważnie ,to nie żart .Zastanawia mnie tylko jedna sprawa .Sara 9 lat przebywa w schronisku i na pewno zżyła się mocno z ludźmi ,którzy opiekują się nią na co dzień ,czy dobrze zniesie rozstanie z nimi ? Czy Staruszka przeżyje długą podróż i potrafi zaakceptować nowych opiekunów i nowe miejsce ? Ja myślę, że cioteczka psi nie szukałaby dla Niej domku na stare lata, gdyby nie była pewna, że to wyjdzie suczce na dobre. Poczekajmy najpierw na wyniki badań w kierunku chorób zakaźnych. Sara ma być dziś zbadana :) W międzyczasie rozglądniemy się za osobą, która przeprowadziłaby ewentualną wizytę p/a u Pana :) Quote
andegawenka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Gdyby podopieczni źle znosiły takie zmiany, nasza praca nie miałaby sensu. Z doświadczenia wiem że wiele psiaków kuperki grzeje w nowych wspaniałych domach a na pocztku przeszkody w adoptowaniu były ogromne. Start zawsze jest trudny ale warto podjąc takie ryzyko nawet jeśli pieskowi nie zostało wiele życia.....Dom to dom a nie teren na którym bez przerwy ujada ogromne stado innych bied.. Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='andegawenka']Kapselek poradziła żeby tu się zgłosić http://www.dogomania.pl/threads/148198-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Lesznie.-Aktualizacja-pierwsze-posty!/page36 Dziekuję cioteczko, już się tam zgłosiłam :) Mam nadzieję, że ktoś się odezwie :) Quote
Zosia123 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ale fajnie!!! :) Zazdroszczę Ci tego domu, P.P. Ja się z moimi trzema wielkopsiurami muszę zmieścić w mieszkaniu :) Quote
czarna anda Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 PP wzssytkei stare psy ktore mam zdecydowanei czuja sie lepiej nizeli w schronie - wierz mi ze nie chca pamietac takich przygod i miejsca w ktorym byly Jezeli chcesz ja zabrac i rzeczywiscie mzoesz nie zastanawiaj sie - ona odplaci ci milosci wielka - a wiem co mowi Weszlam tu bo watek podeslala mi Beka bo wie ze zabiaram takie staruszki PP jesli mozesz dac jej odrobine normalnosci nie wachaj sie U mnie pies musi akceptowac koty i to jest jedyny warunek - jesli masz mozliwosc i warunki zabierz ja .... Quote
bela51 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Niesamowite ! Aż łza wzruszenia kreci sie w oku.:lol: Bo, ze czarna anda jest wcieleniem sw. Franciszka w spódnicy, to juz wiedzialam dawno.:lol: Quote
P.P. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ja się nie wycofałem z adopcji ,przeciwnie czekamy na Sarę !Ciepła i miłości starczy i dla niej i z głodu też nie umrze :-))) Quote
Guest monia3a Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jakby coś to mogę poszukać tańszego transportu dla Saruni jak wszystko będzie zgrane. Jakby coś mogę jechać jako towarzysz :D Quote
Recommended Posts