Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara to bardzo starsza suczka w typie owczarka niemieckiego ma 15 lat jest w schronisku od 9 lat z każdym dniem jest coraz słabsza może znajdzie się skrawek "zielonej trawki" by Sara poczuła się szczęśliwa na ostatnie miesiące swego życia,dajmy jej szanse... może zna ktoś z Was osobę,która by przygarnęła Sarę i pozwoliła godnie odejść za TĘCZOWY MOST.Proszę popytajcie wśród znajomych jej nie zostało za dużo czasu (mieszka w schronisku nie pod kołderką) :( niech by dziewczyna choć po tylu latach spędzonych w kojcu poczuła się szczęśliwa i kochana a przede wszystkim WOLNA.Ona dużo nie potrzebuje prócz dachu nad głową,dotyku ręki i skrawka zielonej trawki, do bloku raczej się nie nadaje bo zbyt długo żyła w boksie.

Proszę o rozesłanie wiadomości może dobra DUSZA się znajdzie.....

Założyłam jej wydarzenia na FB

https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=210707148984415

Rozliczenie zbiórki kasy na paliwo :
Andegawenka 30 zł :loveu: -zwrócone

DAROWIZNA JAŚKA NA SUCZKĘ SARĘ ZE SCHRONISKA - DREAG- 100zł :loveu:
Unixena- 20zł :loveu:

Razem 120zł :loveu:
Przelane dziś na konto Opiekunki Sary

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Parę info o SARZE ma więcej niż 15 lat zostały jej już tylko kły ma zaćmę ale widzi,ma już niestety zwyrodnienie stawów dostaje leki uzupełniające chrząstkę kostną ogólny stan zdrowia dziewczyny jest ok,ma również zrosty po zastrzykach i brodawczaka to tak ogólnie.

Dziś jak wyszła z kojca by sesję zdjęciową przeprowadzić to na początku niepewna była ale potem dziewczynie się spodobało i do kojca nie bardzo chciała wracać :eviltong:

Jest przemiła i miziasta,dziś dzwoniły 2 osoby po przeczytaniu na BO więc mam cichą nadzieję,że uda się pomóc SARZE

Rozsyłajcie i pytajcie gdzie tylko możecie cioteczki i wujkowie proszę w imieniu SARY wiem i rozumiem ile nieszczęścia jest w potrzebie ale może jednak ktoś znajdzie u siebie kawałek "zielonej trawki"

Posted

Melduje się na wątku Sary i zapraszam wszystkich, którzy chcą pomóc w pokazaniu jej lepszej strony życia, nie tylko za kratami, bo ta już zna aż za bardzo, ale życia u boku człowieka i jak to pięknie okresliła psi:loveu: na zielonej trawce

Posted

Naprawde zachęcam do adopcji Sary, sama mam staruszka bez zębów, z zaćmą i przygłuchego i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Daje mi tyle radości ta jego niedołężność. I co z tego że czasami załatwi się domu, niesłyszy jak go wołam na spacerze, ale jak spojrzy na mnie tymi mętnymi oczkami to nawet nie w głowie mi złościc się na niego.
Więc miło też będzie patrzeć jak Sara szczęśliwa i z uśmiechem na pysku dożyje swoich ostatnich dni.

Posted

Dziękuję asika5,że jesteś :loveu:

ja również mam adoptowane seniorki Iwo 10 lat z nami od marca tego roku Lola 10 lat z nami od marca 2009 powiem z doświadczenia że takie pieski już dorosłe nie wymagają takiego nakładu pracy w wychowaniu jak szczylki a jakie są wdzięczne za okazanąim troskę i szacunek

Zachęcam do adopcji seniorów One również Nas potrzebują,nie zapominajmy o nich :-(

Posted

unixena napisał(a):
Melduje sie na watku .Jak znajde chwilke to wysle pare zaproszen do ciotek ...bo jak to sie mowi w kupie sila ..zeby pomoc musi byc nas wiecej .

Dziękuję cioteczko, jak zwykle jesteś niezawodna :multi:

Posted

DONnka napisał(a):
Dziękuję cioteczko, jak zwykle jesteś niezawodna :multi:

Dziękuję :loveu:
Oj gdyby Sara wiedziała dla ilu osób jest ważna to pewnie merdała by swym ogonkiem 24/h :lol:

Posted

Jest bardzo wazna, jak wszystkie Oneczki potrzebujące pomocy.
Moze zdarzy sie cud i ktos ja przygarnie ? Jesli nie to pozostaje kwestowanie i szukanie płatnej przystani.

Posted

Dziękuję Wam cioteczki, że zajrzałyście do Saruni :modla:
Dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa :)
Rozsyłajcie dalej wątek :)
Ja robię suni właśnie wątki na owczarkach :)

Posted

andegawenka napisał(a):
Jest urocza, czemu nikt jej nie wypatrzył?

Bo po tylu latach zrezygnowała z zachęcania swojej osoby :( może czuła,że jest mało adopcyjnym psem :placz: dlatego na przekór wszystkiemu staram się jej pomóc dzięki Wam może mi się uda
Dziękuje,że jesteście :loveu:

Posted

Ja na zaproszenie DONki się melduje na wątku:) Już się zryczałam oczywiście, takie cudo kochane i tyle lat w schronie, gdzie ludzie mają oczyska i dlaczego ona się tam znalazła???? Nie ważne już, trzeba teraz znaleźć jej DS de lux:):):) Cudna Seniorka!

Posted

Edytka dała "cynk" na wątku naszej Sary. Przyszłam, ale nie wiem, jak mogłabym pomóc. Wziąć niestety nie mogę, choć bardzo chciałabym...Może wieczorem porozsyłam trochę wątek . W razie czego wesprę groszem.

Posted

Dziękuję z całego serca ,że jesteście :loveu:

Na razie nie zbieram pieniążków na ewentualny transport Sary mam cicha nadzieję,że DS znajdzie się tu na miejscu byśmy mogli Sarunie odwiedzać,jeśli będzie inaczej to z góry dziękuję za ewentualne wpłaty na transport :loveu: