majuska Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Mały fotoreportażyk ( niekoniecznie udane fotki, bo w biegu i w emocjach ) Quote
majuska Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 reszte fot myślę, że już z domku wkleimy, bo mamy je obiecane :) A Brutusek nam jeszcze psikusa spłatał na odchodne, bo porwał w pysku podpisane umowy adopcyjne i ganiałyśmy go po całym przytulisku, żeby oddał...no i oddał, ale wyglądały jak psu z gardła wyjęte :evil_lol::evil_lol: Quote
figa33 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 cudne zdjęcia , jak się psiaki garną do nowej Pani!:loveu: Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jeju a jak ja się cieszę, że Brutusik biega już sobie po wielkim ogrodzie, ma kumpla ze sobą, nie będzie zamykany, tylko przestrzeń, wolność!!!!! :) Quote
barb Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Agula99 napisał(a):Jeju a jak ja się cieszę, że Brutusik biega już sobie po wielkim ogrodzie, ma kumpla ze sobą, nie będzie zamykany, tylko przestrzeń, wolność!!!!! :) To ja muszę napisać na wątkach gdzie byli wstawieni obaj, że juz nieaktualne, bo maja domek :multi: :multi::multi: Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Barb, czy to nie są cudowne wieści!!?? Co za wspaniały dzień!!! :) Quote
barb Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Agula99 napisał(a):Barb, czy to nie są cudowne wieści!!?? Co za wspaniały dzień!!! :) Oczywiście, że wspaniale wieści !!! Wpisalam że Dropsik majuz dom . Ale tak sobie myślę, że zamiast Dropsika spróbuję zareklamować Walusia. Co o tym myslisz? Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A reklamuj, reklamuj, każda reklama dobra, może ktoś wreszcie bidulka zauważy :) Quote
barb Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Agula99 napisał(a):A reklamuj, reklamuj, każda reklama dobra, może ktoś wreszcie bidulka zauważy :) Ok. :lol: To zarazWalusia tam wstawię :lol: Quote
majuska Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jakby kto szukał małego psiaka to mozna tez naszego Pakusia reklamować, oto jego śiweżo założony wątek: http://www.dogomania.pl/threads/214014-Pako-mix-jamnika-wyrzucony-z-auta?p=17567903#post17567903 Quote
barb Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 majuska napisał(a):Jakby kto szukał małego psiaka to mozna tez naszego Pakusia reklamować, oto jego śiweżo założony wątek: http://www.dogomania.pl/threads/214014-Pako-mix-jamnika-wyrzucony-z-auta?p=17567903#post17567903 Ok. Będę pamietać. Quote
baster i lusi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 majuska napisał(a): reszte fot myślę, że już z domku wkleimy, bo mamy je obiecane :) A Brutusek nam jeszcze psikusa spłatał na odchodne, bo porwał w pysku podpisane umowy adopcyjne i ganiałyśmy go po całym przytulisku, żeby oddał...no i oddał, ale wyglądały jak psu z gardła wyjęte :evil_lol::evil_lol: alem się uśmiała to musiało fajnie wyglądać :evil_lol:jak tak ganiałyście bidnego psiaka.cieszę się razem z wami.:multi::multi::multi::multi: Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Już dziś mamy wieści od Brutusika i Dropsika!!! Chłopaki mają się dobrze, szybko się aklimatyzują (z czego wcale się nie dziwię :) i nowi właściciele są z nich bardzo zadowoleni!!! No i już zdjątka córka przesłała :) Chyba psiaki trochę tak za nami wyglądają, kiedy przyjedziemy i ich odwiedzimy, Dropsik najbardziej chyba :) Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dropsik śpi jak niemowlę, rozbrajające!!! :) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wyglądają jakby za wami tęsknili. Tak wypatrują. A planujecie jakąś wizytę poadopcyjną? Quote
baster i lusi Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 barb napisał(a):Wyglądają jakby za wami tęsknili. Tak wypatrują. A planujecie jakąś wizytę poadopcyjną? za cioteczkami wypatrują,a daleko psiaki są? Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 A Brutusek nam jeszcze psikusa spłatał na odchodne, bo porwał w pysku podpisane umowy adopcyjne i ganiałyśmy go po całym przytulisku, żeby oddał...no i oddał, ale wyglądały jak psu z gardła wyjęte :evil_lol::evil_lol: Może gazetę byl uczony nosić? Pamiętam z dzieciństwa takiego owczarka, ktory sam przychodzil do kiosku po gazetę.:lol: Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Oj mam nadzieję, że nie tęsknią, to chyba może takie chwilowe...no wiecie, jak się córka zajmie Dropsikiem, to on będzie cały jej, a Brutus to już w całości się zatraci, zresztą zobaczcie, jak sobie fajnie chodzą, spacerują, Brutusik leży w trawce, a nie zamknięty prawie cały dzień. Oj nie piszcie że tęsknią, bo mi się już łzawo robi!!! Ja się raczej wybiorę, tęsknię za nimi, muszę się kiedyś wybrać. Pan mieszka koło Brzozowa, a to nie tak daleko!!! :) Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Na pewno troche sie juz do Przytuliska i do Ciebie glownie przyzwyczaili. Nawet w najlepszym domku muszą mieć troszke czasu zeby sie zaaklimatyzować. Quote
baster i lusi Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Agula99 napisał(a):Oj mam nadzieję, że nie tęsknią, to chyba może takie chwilowe...no wiecie, jak się córka zajmie Dropsikiem, to on będzie cały jej, a Brutus to już w całości się zatraci, zresztą zobaczcie, jak sobie fajnie chodzą, spacerują, Brutusik leży w trawce, a nie zamknięty prawie cały dzień. Oj nie piszcie że tęsknią, bo mi się już łzawo robi!!! Ja się raczej wybiorę, tęsknię za nimi, muszę się kiedyś wybrać. Pan mieszka koło Brzozowa, a to nie tak daleko!!! :) nie płacz :lol:bo dla takich chwil warto żyć :loveu:i pomagać jak sie widzi psiaki szczęśliwe:multi::multi::multi: Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 baster i lusi napisał(a):nie płacz :lol:bo dla takich chwil warto żyć :loveu:i pomagać jak sie widzi psiaki szczęśliwe:multi::multi::multi: No tak mi piszcie, taaak!!! TO zawsze podbudowuje, a nie że tęsknią!!! :) Quote
Becia66 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Agula to nie tesknota tylko nowe otoczenie, znowu nagła zmiana w ich życiu. Wystarczy że patrzę na zdjęcia Brutusa tulonego w ramionach swojej Pani, a już jestem spokojna o ich stan psychiczny. Nie mówiąc o tym, że są w parze i przez to im jeszcze rażniej. Quote
barb Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Becia66 napisał(a):Agula to nie tesknota tylko nowe otoczenie, znowu nagła zmiana w ich życiu. Wystarczy że patrzę na zdjęcia Brutusa tulonego w ramionach swojej Pani, a już jestem spokojna o ich stan psychiczny. Nie mówiąc o tym, że są w parze i przez to im jeszcze rażniej. Becia trafnie to ujęła. Quote
Recommended Posts