Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

reszte fot myślę, że już z domku wkleimy, bo mamy je obiecane :)

A Brutusek nam jeszcze psikusa spłatał na odchodne, bo porwał w pysku podpisane umowy adopcyjne i ganiałyśmy go po całym przytulisku, żeby oddał...no i oddał, ale wyglądały jak psu z gardła wyjęte :evil_lol::evil_lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Jeju a jak ja się cieszę, że Brutusik biega już sobie po wielkim ogrodzie, ma kumpla ze sobą, nie będzie zamykany, tylko przestrzeń, wolność!!!!! :)

To ja muszę napisać na wątkach gdzie byli wstawieni obaj, że juz nieaktualne, bo maja domek :multi: :multi::multi:

Posted

Agula99 napisał(a):
Barb, czy to nie są cudowne wieści!!?? Co za wspaniały dzień!!! :)

Oczywiście, że wspaniale wieści !!! Wpisalam że Dropsik majuz dom . Ale tak sobie myślę, że zamiast Dropsika spróbuję zareklamować Walusia. Co o tym myslisz?

Posted

Agula99 napisał(a):
A reklamuj, reklamuj, każda reklama dobra, może ktoś wreszcie bidulka zauważy :)

Ok. :lol: To zarazWalusia tam wstawię :lol:

Posted

majuska napisał(a):

reszte fot myślę, że już z domku wkleimy, bo mamy je obiecane :)

A Brutusek nam jeszcze psikusa spłatał na odchodne, bo porwał w pysku podpisane umowy adopcyjne i ganiałyśmy go po całym przytulisku, żeby oddał...no i oddał, ale wyglądały jak psu z gardła wyjęte :evil_lol::evil_lol:

alem się uśmiała to musiało fajnie wyglądać :evil_lol:jak tak ganiałyście bidnego psiaka.cieszę się razem z wami.:multi::multi::multi::multi:

Posted

Już dziś mamy wieści od Brutusika i Dropsika!!! Chłopaki mają się dobrze, szybko się aklimatyzują (z czego wcale się nie dziwię :) i nowi właściciele są z nich bardzo zadowoleni!!! No i już zdjątka córka przesłała :)

Chyba psiaki trochę tak za nami wyglądają, kiedy przyjedziemy i ich odwiedzimy, Dropsik najbardziej chyba :)

Posted

Może gazetę byl uczony nosić? Pamiętam z dzieciństwa takiego owczarka, ktory sam przychodzil do kiosku po gazetę.:lol:

Posted

Oj mam nadzieję, że nie tęsknią, to chyba może takie chwilowe...no wiecie, jak się córka zajmie Dropsikiem, to on będzie cały jej, a Brutus to już w całości się zatraci, zresztą zobaczcie, jak sobie fajnie chodzą, spacerują, Brutusik leży w trawce, a nie zamknięty prawie cały dzień. Oj nie piszcie że tęsknią, bo mi się już łzawo robi!!! Ja się raczej wybiorę, tęsknię za nimi, muszę się kiedyś wybrać. Pan mieszka koło Brzozowa, a to nie tak daleko!!! :)

Posted

Na pewno troche sie juz do Przytuliska i do Ciebie glownie przyzwyczaili. Nawet w najlepszym domku muszą mieć troszke czasu zeby sie zaaklimatyzować.

Posted

Agula99 napisał(a):
Oj mam nadzieję, że nie tęsknią, to chyba może takie chwilowe...no wiecie, jak się córka zajmie Dropsikiem, to on będzie cały jej, a Brutus to już w całości się zatraci, zresztą zobaczcie, jak sobie fajnie chodzą, spacerują, Brutusik leży w trawce, a nie zamknięty prawie cały dzień. Oj nie piszcie że tęsknią, bo mi się już łzawo robi!!! Ja się raczej wybiorę, tęsknię za nimi, muszę się kiedyś wybrać. Pan mieszka koło Brzozowa, a to nie tak daleko!!! :)

nie płacz :lol:bo dla takich chwil warto żyć :loveu:i pomagać jak sie widzi psiaki szczęśliwe:multi::multi::multi:

Posted

baster i lusi napisał(a):
nie płacz :lol:bo dla takich chwil warto żyć :loveu:i pomagać jak sie widzi psiaki szczęśliwe:multi::multi::multi:

No tak mi piszcie, taaak!!! TO zawsze podbudowuje, a nie że tęsknią!!! :)

Posted

Agula to nie tesknota tylko nowe otoczenie, znowu nagła zmiana w ich życiu. Wystarczy że patrzę na zdjęcia Brutusa tulonego w ramionach swojej Pani, a już jestem spokojna o ich stan psychiczny. Nie mówiąc o tym, że są w parze i przez to im jeszcze rażniej.

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula to nie tesknota tylko nowe otoczenie, znowu nagła zmiana w ich życiu. Wystarczy że patrzę na zdjęcia Brutusa tulonego w ramionach swojej Pani, a już jestem spokojna o ich stan psychiczny. Nie mówiąc o tym, że są w parze i przez to im jeszcze rażniej.

Becia trafnie to ujęła.