Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klara jest z nami od 09.08.2011. adoptowaliśmy ją z radomskiego schroniska dzięki zaangażowaniu i pomocy wielu wspaniałych osób, którym los bezdomniaków leży na sercu.

klarucha jest cudnym psiakiem z pewną dawką charcich genów i kosmicznymi uszyskami ( dlatego nazywamy ją uchartem), szczególnie charakter ma jak książkowy whippet.

nie będziemy tu raczej wklejać zdjęć ale zainteresowanych zapraszamy do odwiedzania bloga, którego klarcia piszę, a którego my pomagamy jej ilustrować zdjęciami. album jest trochę ukryty ale pewnie większość tam trafi

Posted

[quote name='Dr.Cadi']Śliczna sunia, ;) Czekamy na zdjęcia ! :D

jak wspominałem zdjęcia to głównie na blogu są, na który serdecznie zapraszamy ale coś tu wrzucimy czasem

• 3 months later...
Posted

sajlana napisał(a):
Zmarźluch Uchart :eviltong:

no zmarźluch ale już zabezpieczony na powrót zimy czym pewnie na blogu klarucha się na blogu pochwali:)

Posted

[quote name='sajlana']Nooooo cuuudo :loveu: czarny kapturek....wygląda w tym przesłodko! :cool3:

żeby było wiadomo o czym piszemy:) no to jest wersja na -30:) kaptur i na brzuch i klatke to osobne elementy

Posted

sajlana napisał(a):
Jak na zmarźlucha szyte....pasuje jej czerń :cool3: ...a za ten pychol w kapturku...:loveu::loveu::loveu:

no okazało się, że poza wymiarem karku, który ma szerszy to wymiary praktycznie identyczne jak whipettka irenka, która w sklepie robi za modelkę, a której Pani szyje te cudeńka. bardzo sympatyczny, pomocny kontakt i błyskawiczna realizacja. ludzie na pocztę narzekają a dotarło do nas ciągu 20h z poznania tuż przed świętami:)

• 1 month later...
Posted

odnoszę wrażenie, że ta czerwona kanapa została nabyta tylko po to, by Uchrat miał ładniejsze footy...no i biało czarny dywanik .... hmm...:cool3:

Posted

[quote name='sajlana']odnoszę wrażenie, że ta czerwona kanapa została nabyta tylko po to, by Uchrat miał ładniejsze footy...no i biało czarny dywanik .... hmm...:cool3:[/QUOTE]

hehe no to chyba, że jakiś ukryty zmysł już 4 lata przed uchartem nam to podpowiedział:) faktem jednak jest że kanapa jest świetnym tłem

Posted

mówiąc kolokwialnie: czerwień jest kolorem przypisanym wyższym celom ogoniastym ... (zdjęcia do ogłoszeń adopcyjnych szczeniurków wykonywane na czerwonym tle przyciagają bardziej uwagę)

Posted

[quote name='sajlana']mówiąc kolokwialnie: czerwień jest kolorem przypisanym wyższym celom ogoniastym ... (zdjęcia do ogłoszeń adopcyjnych szczeniurków wykonywane na czerwonym tle przyciagają bardziej uwagę)[/QUOTE]

ogólnie czerwony ma przyciągać uwagę. nie bez powodów na plakatach, banerach, ulotkach się najczęściej przyciąga czerwienią

Posted

[quote name='sajlana']cóż.....przeznaczenie .... normalnie przeznaczenie.... :p[/QUOTE]

zdecydowanie:) o jeszcze jednym przeznaczeniu i wydarzeniu o ogromnym wpływie na losy świata ma klarucha posta w zanadrzu:)

Posted

[quote name='sajlana']słuchamy.....słuchamy....?[/QUOTE]

wszystko w swoim czasie :) gdyby nie zamieszanie ze stroną i brak czasu to pewnie już by było napisane a tak to pójdzie jak nie będzie nic bieżącego do pisania choć w sumie to dla Ciebie to chyba nie będzie nowość bo mogliśmy rozmawiać o tym jak byliście u nas (teraz sajlana rozmyśla o czym były rozmowy ;))

Posted

świntuchy.... ja ma doskonałą pamięć, tylko na krótko mi starcza.....ale sobie przypomnę! [quote name='makik']wszystko w swoim czasie :) gdyby nie zamieszanie ze stroną i brak czasu to pewnie już by było napisane a tak to pójdzie jak nie będzie nic bieżącego do pisania choć w sumie to dla Ciebie to chyba nie będzie nowość bo mogliśmy rozmawiać o tym jak byliście u nas (teraz sajlana rozmyśla o czym były rozmowy ;))[/QUOTE]

Posted

taa.... a do tej pory mnie skręci....! :angryy: na pewno o tym zaczęliśmy rozmawiać po moich przenosinach z podłogi na kanapę...hmm :-? [quote name='makik']przypomniesz jak już przeczytasz:)[/QUOTE]

Posted

hmm no tego to nie wiem, w którym momencie... może już na górce a może w mieszkaniu... chyba nie tylko ja dziś mam ogromny zapał do pracy:)