Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Tylko kiedy się objawią, coś nasza Ninka nie ma szcęścia!!! :(

nie martw sie Agula, i na nią przyjdzie czas i to pewnie niedługo - czuję to przez skórę.

Posted

Becia66 napisał(a):
nie martw sie Agula, i na nią przyjdzie czas i to pewnie niedługo - czuję to przez skórę.

Oby, oby twoje skórne przeczucia zamieniły się w szczęśliwy domek dla Ninki, słodkiej dziewczynki@@@@

Posted

Do Ninki i Czoko przychodzi od jakiegoś czasu pewien student, raz z dziewczyną, innym razem z mamą. Byli już wielokrotnie i za każdym razem wyprowadzają wszystkie psiaki na spacer. Przymierzają się do adopcji jednego bądź dwóch, myślą o Nince i Czoko ale żadnych deklaracji nie składają bo póki co uszczelniają ogrodzenie. Nie chcę marzyć że zabiorą dwa, będziemy się cieszyć jak wezmą bodaj jednego bo to bardzo dobry i odpowiedzialny domek.

Posted

wygląda jednak na to, że to co wygląda na niemożliwe, staje się możliwe. Ninka i Choco mają opuścić przytulisko w piątek, a we wtorek Ninka umówiona na sterylizację. Jak wydobrzeje, to zaraz pod nóż idzie Czoko. Cieszymy się ogromnie chociaż z lekką rezerwą, bo dopóki psiaki w przytulisku - wszystko jest możliwe.

Posted

Tak Ninka i Czoko, pojechali razem do jednego super - fajnego domku!!!! Nowe pańciostwo przyjechało z nowymi, ślicznymi, ćwiekowanymi obróżkami w kolorze czerwonym, zamieniło obróżki, wskoczyło w samochód i odjechało!!! CO tu więcej pisać??? Domek na prawdę super, ciepły, kochający psy, troskliwy!! Zostały już zakupione miski, jakieś maty, są w planie jeszcze poduchy i masa innych rzeczy!!! :) Udało mi się na szybciocha strzelić tylko trzy takie byle jakie fotki, bo i pogoda do bani a mój aparat właśnie się rozładował!! No ale śliczne nowe, czerwoniutkie obróżki widać!!!!

Posted

Ja nie wiem jak to się stało, ale normalnie to jest rewelacja jakaś:multi::multi: Pamiętam jak stałyśmy z nimi razem pod przytuliskiem na trawie i tak szaleli, całowali się miziali, podgryzali...nieśmiało przebąkiwałyśmy o wspólnym domku dla zakochanych, ale żadna z nas w to nie wierzyła...a tu bach!! I jest wspólny domek:multi::multi: I to jaki:lol::lol::lol:....a jeszcze w przyszłym tygodniu sterylka Niny i potem odjajczanie Czoko, więc kciuki za pomyślne zabiegi musimy trzymać jeszcze!!

Posted

[quote name='Agula99']Super, super, choć Ninka siedzi w domku a Czoko wyje u nas!!! Takie życie!![/QUOTE]

ale tylko chwilowo bo Państwo zapewniali, że zaraz go zabiorą kiedy Ninka po sterylce tylko dojdzie do siebie. Mówili że był bardzo grzeczny u nich, nawet spokojniejszy od Ninki. Jak wróci to zaraz ciachną mu jajeczka.