Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Zaglądam do Ninki a tu cisza.... co za bidula, nikt jej nie odwiedzi!!! :(

zaglądam Agula, zaglądam. Naniosłam wszystkie psiaki na naszą kundelkową stronę i czekam na bodaj jeden telefon. Tam dopiero cisza.

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
jakby co to mówimy że w pakiecie dajemy drugiego gratis ;)

przecież pierwszego tez zwykle dajemy gratis...to może jednak do drugiego trzeba dopłacić , żeby ktoś docenił jakie jesteśmy wspaniałomyślne...:diabloti:

Posted

Ninko pokazuj się, jesteś taka piękna!! Dziś jak się tak wytłukła z Czoko w wodzie, to takiego pięknego srebrengo koloru nabrała, no śliczności!!! A tu nikt nie dzwoni!! :( Ale Ninka trochę jakby się uspokoiła, przedtem płakała, wyła, darła się makabrycznie, a teraz jak się ją zamknie, to nawet, nawet w miarę siedzi spokojnie, trochę się już pewnie przyzwyczaiła, natomiast Czoko, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh wyjec nad wyjce!!!! ;)

Posted

Ninka podesłana do CatAngel , będzie mieć strasznie dużo ogłoszeń z bazarku, może cosik się wydarzy ( dałam namiary na siebie tutaj to jakby co ja poaktywuję ogłoszenia )

Posted

Becia66 napisał(a):
gdyby ich razem do boksu wsadzić, to może by nie wyły ;).

Beciu już próbowałam, wierz mi, ostatnio jak szłam na spacer pomyślałam, to wsadzę ich razem będzie spokój!! A gdzie tam!!! Ninka ok, położyła się i leżała a Czoko, co ten pies wyprawiał, jak się tłukł po boksie, jak wył aż nad Wisłokiem go słyszałam!!! Nawet kobita mu nie pomoże...:)

Posted

biedny Czoko, i pomysleć że był tylko jeden telefon w jego sprawie - i to właśnie do boksu. Myślę że on się wielu podoba, tylko ludzie zmądrzeli i zdają sobie sprawę z wyzwań jaką stawia ta rasa.
Dobrze że chociaż Ninusia w boksie grzeczna.

Posted

Ninka już widać wie, że taki los, że trzeba iść do bosku i spać, ale Czoko to dla niego nie do pomyślenia!!Dzisiaj znowu wył nieszczęśnik jakby działo mu się nie wiem co, a przecież cały dzień na ogródku...jeju niech coś się wreszcie odmieni w ich życiu. Niech ktoś wypatrzy Ninkę!!! Ona jest prze prze prze kochana!!