anetta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :loveu: rewelka :loveu: Waciak ma fajna maske na mordce :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Alez ten Wacik jest puchaty!!! No niesamowity..mój to juz traci dziecinne futro i powoli staje sie bardziej goldenowaty jak podhalański:P Wszystkie psiutki masz rewelacyjne:) Pozdrowionka!! Quote
Nesuniaaa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A gdzie mój amorek :mad: :mad: :mad: Waciak cudny :loveu: Dziewczyny zresztą też :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dynia Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 ello :lol: a oto Bebi :diabloti: dziewczynka moich teściów :eviltong: jakość fotek niebardzo :razz: robione telefonem :shake: takie to małe , ale mnie w palec ukąsiła :loveu: pozdrawiam Quote
r_2005 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A co to, że śliczny Waciak wziął i urósł?:-( Dynia, nie dawaj mu jeść:lol: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym 2007 Roku i szampańskiego sylwestra życzy Mira z Fioną Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same: Byś w przyszłym roku zbudował zamek Byś miał sto koni i sto samochodów Byś nigdy do płaczu nie miał powodów. Quote
Kati Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najlepszego w nowym roku życzy Kasia i Rudolf. Quote
DiDDlina85 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ;) Wszystkiego najlepszego w nadchodzacym roku dla Ciebie Dyniu i wszystkich Twoich Zwierzaków!!!! Quote
Guffi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Przepraszam, ale co chwilę mnie rozłącza z internetem:( Quote
akrim Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 witaj Dyniu. widzę że się rozkręcasz.Zdjęcia śliczne.:loveu: Quote
Shikka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jaki Waciak juz wielki :) Co do spięć muiędzy psiurami to przerabiałam to przy nowofundlandkach ( starsza + młodsza ) oraz przy różnych konfiguracjach naszych i zaprzyjaźnionych psów Wg mnie psy musza sobie ustalić same chierarchię i nie polecam wtrącania się w te sprawy ( chyba że są wyjątkowo agresywne wobec siebie i grozi to śmiercia lub kalectwem ) jeśli wchodzi w takie spięcia człowiek to sytuacja po prostu będzie się ciągnąć i ciągnąć... A tak wyjaśnią sobie co trzeba i bedzie spokój ( tak mi się wydaje ) Jeśli jestem w błędzie niech ktoś mnie z niego wyprowadzi... Quote
a_ga.isk Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cichcem zeby nikt nie widzial dorwalam sie do kompa i zycze wszystkiego dobrego w nowym roku ;) Quote
Dynia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 hej dziewczyny :evil_lol: i już po świętach :diabloti: do roboty :diabloti: ooojjj jak mi się nie chciało :cool1: pozdrowionka dla wszystkich :multi: :multi: :multi: którzy pamietali o mnie :loveu: :loveu: Didlinko , jak tam praca nad bannerkiem ?:p Shikkuniu - dokładnie robię to o czym piszesz , choć czasami groźnie to wygląda , myślę że same muszą ustalić między sobą kto rządzi :roll: Dzięki Akrim :multi: staram się jak mogę :eviltong: a_ga.isk ,Guffi , Kati , Kamcia , Dorrag , Kate i L... dzięki , dzięki i jeszcze raz buźka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kati Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie dziękuj tyle tylko jakieś nowe fotki wstaw, bo uwielbiam oglądać twoje zdjęcia. Quote
Shikka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No własnie :mad::mad::mad: Człowiek tu radzi, stara się, czeka na nowe foty a tu :shake::shake::shake: Dawać foty bo :mad::mad::mad: Quote
Dynia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 :eviltong: oki , oki :eviltong: obiecuję poprawę :diabloti: i nadrobię fotami :evil_lol: po 12 przy stole zostali najtwardsi zawodnicy :diabloti: :diabloti: :diabloti: "nocne Polaków rozmowy" :) najwygodniej na szyi Sokoła :eviltong: w ostatniej chwili stwierdził że nie skacze :evil_lol: wyścigi Dziungi i Amcia portret Sokoła portret Jamaja pozdrawiam :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Shikka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Dynia'] No nareszcie ;) Czy mi się tylko wydaje czy Jamaj ma jasne oczy"??? :crazyeye: A jak kociaki i waciaki...?? Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Dynia']:eviltong: oki , oki :eviltong: wyścigi Dziungi i Amcia Kto wygrał?? Hmm..praca nad banerkiem raczej w miejscu:( ale będę działac:)..a poki co jestem chora i sie kuruję a Neruś grzeje mi stopy:) Quote
akrim Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a co białaski robiły po 12-tej? W zeszłym roku Dunia przeleżała cały wieczór pod ławą, a w tym szalała pomimo zaciągniętych zasłon i muzyki. Quote
DORRAG Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 cześć:p koniki piękne jak zawsze:loveu: a ten ma bardzo fajną maść:loveu: :loveu:i kolor oczków Quote
Guffi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ładne:). Choć ja za koniami jakoś nieszczególnie, ale mi się podobają:loveu: . Quote
Recommended Posts