Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alez ten Wacik jest puchaty!!! No niesamowity..mój to juz traci dziecinne futro i powoli staje sie bardziej goldenowaty jak podhalański:P Wszystkie psiutki masz rewelacyjne:)

Pozdrowionka!!

Posted

ello :lol:

a oto Bebi :diabloti: dziewczynka moich teściów :eviltong: jakość fotek niebardzo :razz: robione telefonem :shake:

takie to małe , ale mnie w palec ukąsiła :loveu:
pozdrawiam

Guest Kamcia_14
Posted

Kolejny Sylwester
lecz życzenia te same:
Byś w przyszłym roku zbudował zamek
Byś miał sto koni i sto samochodów
Byś nigdy do płaczu nie miał powodów.

Posted

Jaki Waciak juz wielki :)
Co do spięć muiędzy psiurami to przerabiałam to przy nowofundlandkach ( starsza + młodsza ) oraz przy różnych konfiguracjach naszych i zaprzyjaźnionych psów
Wg mnie psy musza sobie ustalić same chierarchię i nie polecam wtrącania się w te sprawy ( chyba że są wyjątkowo agresywne wobec siebie i grozi to śmiercia lub kalectwem )
jeśli wchodzi w takie spięcia człowiek to sytuacja po prostu będzie się ciągnąć i ciągnąć...
A tak wyjaśnią sobie co trzeba i bedzie spokój ( tak mi się wydaje )
Jeśli jestem w błędzie niech ktoś mnie z niego wyprowadzi...

Posted

hej dziewczyny :evil_lol:
i już po świętach :diabloti: do roboty :diabloti: ooojjj jak mi się nie chciało :cool1:
pozdrowionka dla wszystkich :multi: :multi: :multi: którzy pamietali o mnie :loveu: :loveu:

Didlinko , jak tam praca nad bannerkiem ?:p

Shikkuniu - dokładnie robię to o czym piszesz , choć czasami groźnie to wygląda , myślę że same muszą ustalić między sobą kto rządzi :roll:

Dzięki Akrim :multi: staram się jak mogę :eviltong:

a_ga.isk ,Guffi , Kati , Kamcia , Dorrag , Kate i L... dzięki , dzięki i jeszcze raz buźka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:eviltong: oki , oki :eviltong:

obiecuję poprawę :diabloti: i nadrobię fotami :evil_lol:

po 12 przy stole zostali najtwardsi zawodnicy :diabloti: :diabloti: :diabloti: "nocne Polaków rozmowy" :)

najwygodniej na szyi Sokoła :eviltong: w ostatniej chwili stwierdził że nie skacze :evil_lol:

wyścigi Dziungi i Amcia

portret Sokoła
portret Jamaja

pozdrawiam :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Dynia']:eviltong: oki , oki :eviltong:

wyścigi Dziungi i Amcia

Kto wygrał?? Hmm..praca nad banerkiem raczej w miejscu:( ale będę działac:)..a poki co jestem chora i sie kuruję a Neruś grzeje mi stopy:)

Posted

a co białaski robiły po 12-tej? W zeszłym roku Dunia przeleżała cały wieczór pod ławą, a w tym szalała pomimo zaciągniętych zasłon i muzyki.