Dynia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 czy wszystkie psiule kochają tak pościel , zwłaszcza jak czysta i dopiero powleczona :eviltong: Shikkuniu sorki , ale pierwsze moje skojarzenie takie jakieś głupawe było :oops: wzięłabym każdego :-( takiego biedaka (!) , ale mam 4 psiule , 2 kociule , 4 koniule , a te moje wredne córki mało mi pomagają :-( Nie raz się zastanawiałam ... W wakacje była u nas kilka dni sunia podobna do małego foksterierka . Wyobraź sobie że poprostu ktoś ją nam podrzucił :shake: , znalazłam ją wieczorem przy naszym ogrodzeniu . Pojechałam do weta popytać czy nie szczepił szczeniaków (myślałam że komuś się zgubiła) moje suki dostały szału , nie mogło malenstwo wychodzić samo z domu tylko na rękach bo moje chciały ją z zazdrości (?) zjeść , a to tylko maleństwo było . Na biegu szukałam jej domku , była słodziutka i przylepna . Z wielkim trudem znalazłam jej dom u koleżanki mojej mamy (:multi: ) gdzie jest do dzisiaj a Pani Ewa jest w niej zakochana :loveu: My przeprowadziliśmy się z Wawy na wieś dwa lata temu i nie wiem czy dlatego że mamy tyle zwierząt czy co ... czasem przydażają nam się takie sytuacje :shake: a ja nie umiem się w nich odnaleźć - serce mówi jedno a rozsądek coś innego. Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 czy wszystkie psiule kochają tak pościel , zwłaszcza jak czysta i dopiero powleczona Czy wszytskie to nie wiem ale moja kocha na pewno :evil_lol:. Pozdrowionka dla Dyni i Dyniowej paczki :loveu:. Quote
Rinuś Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dyniu jaki masz sliczny avatarek :) Twoj piesio jest taki do przytualania i wogole do kochania :) slicznie :loveu::loveu: Quote
Dynia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Rinusi i Kamci dziękuję za wizytę :lol: wraz z cała moją ferajną :evil_lol: brzuchy mają już pełne i teraz zaczynają pracowac :diabloti: pilnują pańci i jej podwórka :eviltong: pozdrowionka Quote
a_ga.isk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jakie slicznosci :) Ja tez mam w domu "mala" kulke :P Ktora ciaaagle rosnie ^^ Quote
Dynia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 berneńczyki są najpiękniejszymi psami :loveu: , oczywiście zaraz po podhalanach :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hehehe..a ja myśle że zaraz po Goldenach i podhalanach:) - bo to taaakie podobne rasy:P Quote
Atena Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :loveu: :loveu: Dlaczego te psy tak szybko rosną:-( Dopiero miałam małą, tłusciutką, tricolorową kluseczke:loveu: a teraz mam leniwą kluche:eviltong: i tylko ten kolor sie zgadza.:evil_lol: Miałam mieć kiedyś podchalana:loveu: Rodzicą podobała sie ta rasa, ale jak pomyśleli jakie to białe będzie czarne to się odechciało:evil_lol: Nieno, nie odechciało, tylko jak chcieli kupić to tylko suczki, a miał być koniecznie piesek. Pozdrowienia, Aneta Quote
a_ga.isk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Podhalany sa sliczne.... tylko ze nie wyobrazam sobie jak wyglada po spacerku w deszczu :D A co do cierpliowsci bernenczykow... mojej raczej nie da sie poglaskac zeby nie zaczela obrgryazc rak albo.... nosa ;) Nie wiem co jej sie w nosach podba ale coz... kazdy ma jakiegos konika :P mam nadzieje ze jej z wiekiem przejdzie :D Quote
Atena Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Moja łapała za nogawki, teraz to jako, ze ma pod nosem - łapie za rękawy i prowadzi :D Quote
Shikka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dynieczko - spoczko ;)Tak mi się tylko na mysl rzuciło jak ją zobaczyłam... A trzeba mysleć rozsądnie choś czasem się nia da...ehhh :shake: Quote
DORRAG Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 cześć:multi: No to kiedy będą nowe fotki twoich ślicznych zwierzaków:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! Quote
DiDDlina85 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 No teraz to czekamy na zdjęcia świąteczne:)..ale na taką ferajne to się trzeba wykosztować na prezenty:) Pozdrawiam Cie Dyniu serdecznie!!! Quote
DiDDlina85 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dyniu zdrowych, wesołch i pogodnych Świąt, dużo zdrowia dla Ciebie i całej Twojej ferajny życzą DiDDi i Nero!!! Buziaki:x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: :x-mas: :tree1: Quote
Shikka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dynieczko jutro ( Wtorek ) będę w Twoich okolicach ;) Okazało się że jakaś moja kuzynka dostała (?) hodowlę psów ( różnych (?)), ma tam konie, psy kury i wogóle...no i jadę zobaczyćjak to wygląda... Także Warko, nadciągam ;) Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Oj Dyniu opuszczzasz sie:) kiedy nowe zdjęcia?? Quote
Dynia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 :oops: przepraszam wszystkich :oops: koniec roku to poprostu wyścig u mnie w pracy :shake: nie mam czasu podrapać się po ... :diabloti: głowie :eviltong: obiecuję sesję waciakową , tyle tylko że rewelacyjna była by śnieżna ... a tu śniegu nie ma i nie widać żeby był :cool1: szanowny W. rośnie jak na drożdżach :multi: wczoraj wieczorem został wykąpany i usnął ze mną na łóżeczku w pościeli :loveu: :loveu: :loveu: pańcia mu pozwliła bo czyścioszek był :loveu: u moich panień zmienia się nieco hierarchia ... Celma zaczyna stawiać się Cubrynie ... :shake: czy to naturalne ? może ktoś kto ma dwie suki mi podpowie co mam z nimi zrobić :shake: już dwa razy się pogryzły w sumie o nic .... pozdrawiam serdecznie Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dyniu witamy spowrotem:) Neruś tez był Kąpany, co zreszta jest uwiecznione w galerii:)...czekamy na zdjęcia.. Buziaki i pozrdowienia!!! Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć :multi: Co do suń to Ci nie pomogę bo Ja mam tylko jednego psa i się po prostu nie znam. Quote
Dynia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Dzida i Maniek :evil_lol: na stołówce kociej oraz moja gwiazda Dzida świątecznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam Quote
Dynia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 :diabloti: :diabloti: :diabloti: OCIKAT:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Dynia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 dzięki Didli :loveu: , koty jakoś łatwiej mi uchwycić :evil_lol: często siedzą spokojnie :eviltong: :eviltong: a te moje białasy jakby miały robale :p a przecie odrobaczałam towarzystwo :-o A teraz ... sesja białasów :evil_lol: wieczorową porą :evil_lol: :diabloti: jeszcze gorące :diabloti: :B-fly: zapraszam :B-fly: to ja Waciak :cool3: Celmina przy wodotrysku :evil_lol: ale urosłem :crazyeye: oslepiona lampą :roll: co masz? dasz? :razz: coś mi wyleciało z paszczy :loveu: gładź mnie , miziaj , całuj , jestem cała twoja :eviltong: ja tu się przytulam a coś mnie podgryza :mad: pozdrawiam Quote
Recommended Posts