Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajjj...Wacik to normalnie Love of my life..zaraz po Nero i TŻ:) Jaki wielkolud rośnie..zdecydowanie będzie większy od kobitek:) Mój przestaje byc powoli puchaty..coraz mniej przpomina owce a coraz bardziej psa:)
Fantastyczne fotki!!!

Buziaki i pozdrowionka!!!

Posted

nosek Mańka :evil_lol:

nauka chodzenia na smyczy :loveu:
wołam Waciaka , chyba usłyszał :lol:
kogo ta buda ?

nie mam dziś za dużo wolnego czasu :shake: ale dziękuję tym co o mnie pamiętają :loveu: i do mnie zaglądają :multi: ach te poniedziałki :razz:

Posted

W zime, w śniegu to chyba nie będzie widac tych białych puchatych kulek:)... widze, że chodzenie na smyczy idzie nieźle...u mnie poszło jakos bez oporu..zastanawiam się tylko czy lepsza jest obroża czy szelki:)

Pozdrowionka:*

Posted

Oj pruszy pruszy...byleby tylko taki biały został i nie zamieniał się w burą breję...
Całuję wszystkich Dyniowatych w ten jakże leeeeeeeeeeeniwy dzionek :lol:

Posted

dziękuję wszystkim za odwiedziny :lol: przepraszam ze się nie odzywałam , dopadła mnie świąteczna depresja :placz: wszystko jest na mojej głowie :shake: mam dość :mad:

droga Shikkuniu , u mnie zwierzęta dożywają późnej starości , nigdy w życiu nie oddałabym żadnego ze swoich stworzeń ! mam nadzieję że teraz inaczej myślisz ...

Amor dla Nessuni

i pościelowa sesja Cuby :evil_lol: (och jaka była rozkoszna :loveu: )

w całym tym świątecznym bałaganie pozdrawiam Was serdecznie , życząc wesołych , rodzinnych , ciepłych Świąt :loveu: :loveu: :loveu: