Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dynia..(przepraszam jak masz na imie??);) ale ten moj kolega ma na imie Mariusz a ksywka Maniu, Maniek wzielismy z epoki lodowcowej:evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jejku ale sliczne stadko podhalany mi sie podobaja Waciak jest sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ajjj...Wacik to normalnie Love of my life..zaraz po Nero i TŻ:) Jaki wielkolud rośnie..zdecydowanie będzie większy od kobitek:) Mój przestaje byc powoli puchaty..coraz mniej przpomina owce a coraz bardziej psa:) Fantastyczne fotki!!! Buziaki i pozdrowionka!!! Quote
DORRAG Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 WItam serdecznie:p I czekam na nowe foteczki twoich zwierzaków:cool3: Quote
DiDDlina85 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Nie mogę się doczekać nowych fotek:) Quote
Dynia Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 nosek Mańka :evil_lol: nauka chodzenia na smyczy :loveu: wołam Waciaka , chyba usłyszał :lol: kogo ta buda ? nie mam dziś za dużo wolnego czasu :shake: ale dziękuję tym co o mnie pamiętają :loveu: i do mnie zaglądają :multi: ach te poniedziałki :razz: Quote
DiDDlina85 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 W zime, w śniegu to chyba nie będzie widac tych białych puchatych kulek:)... widze, że chodzenie na smyczy idzie nieźle...u mnie poszło jakos bez oporu..zastanawiam się tylko czy lepsza jest obroża czy szelki:) Pozdrowionka:* Quote
Ola&Kora Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale pikny misiaczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ojejejejej koniecznie wymiziaj go ode mnie :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale pikny misiaczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ojejejejej koniecznie wymiziaj go ode mnie :loveu: :loveu: ode mnie też:loveu: jejku jaki puchaty:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dynia Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Waciak już po śniadaniu :loveu: śnieg pruszy , a jak pełny brzuszek to i zabawa nieźle idzie :evil_lol: :evil_lol: pozdrawiam :multi: Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj pruszy pruszy...byleby tylko taki biały został i nie zamieniał się w burą breję... Całuję wszystkich Dyniowatych w ten jakże leeeeeeeeeeeniwy dzionek :lol: Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [SIZE="4"]JAKI ZWIERZYNIEC :-o :crazyeye: :question: Ale co jeden zwierzak to piękniejszy... Tylko pozazdrościć :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: o rety... piekny Quote
zaba14 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 super fotki :loveu: świetna galeria :loveu: :loveu: Quote
zolly Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 huhuhu ale fotki! :loveu: witam.. i mam nadzieję że będę tu częstym gościem ;) Quote
Shikka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dyniu dyniu pokaż się !!! No gdzie jesteś??? Waciak Cie zjadł?? :diabloti::diabloti: Przesyłam Ci na PW cos co może Cię zainteresuje... Quote
r_2005 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hej Dynia! Z zapartym tchem oglądam Twój zwierzyniec i po prostu zazdroszczę Ci:lol: Musisz być chyba przeszczęśliwa:razz: Quote
Nesuniaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Halo halo gdzie nowe fotki:)? Ja chce Amorka:D Wpadnij do mnie... Zrobilam mała świateczna sesje:) Quote
Dynia Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 dziękuję wszystkim za odwiedziny :lol: przepraszam ze się nie odzywałam , dopadła mnie świąteczna depresja :placz: wszystko jest na mojej głowie :shake: mam dość :mad: droga Shikkuniu , u mnie zwierzęta dożywają późnej starości , nigdy w życiu nie oddałabym żadnego ze swoich stworzeń ! mam nadzieję że teraz inaczej myślisz ... Amor dla Nessuni i pościelowa sesja Cuby :evil_lol: (och jaka była rozkoszna :loveu: ) w całym tym świątecznym bałaganie pozdrawiam Was serdecznie , życząc wesołych , rodzinnych , ciepłych Świąt :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nesuniaaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Amor dla Nessuni Ahhh zakochałam się:loveu: :loveu: :loveu: Nie zdziw się jak kiedyś Cie nawiedze:evil_lol: i Misiaczek też jest śliczny :loveu: Quote
Shikka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dynieczko, źle mnei zrozumiałaś...:shake: Mnie chodziło o to że ta podhalanka szuka fajnego domku... A nie że oddałaś któregoś swojego puchacza :-( Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Dynia'] Ale słodka psinka:loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 PIekna sesja pościelowa:)..no normalnie jak Nero na tych zdjęciach wygląda:))) Quote
DiDDlina85 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dyniu dziekuję za życzenia!! Tobie też życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich zwierzaków!!! Pozdrowionka!:tree1: :santagri: Quote
Recommended Posts