Nesuniaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Kotki śliczne, ale ja chce więcej Amorka:D Quote
DiDDlina85 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale kociaki:D oryginał i kopia najepsze:) Quote
Dynia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 ja bym je wszystkie zostawiła :loveu: ale co ja bym miała :crazyeye: i tak liczna gromada mieszka ze mną :eviltong: kompanko - pchełka ?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ooo..zmokła psinka..zmniejszyła swoją objętość o połowe:) Quote
Dynia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 jak to waciaki :loveu: na objętości tracą :evil_lol: ale jak wyschną :diabloti: znowu puchacze Quote
Shikka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Dynia']dla amatorek kociszonich wdzięków :evil_lol: mamcia Dzida (Maniek to jej synek:evil_lol: ) potomek diabełek :diabloti: malenstwo w koszyczku oryginał i kopia :loveu: komplecik :eviltong: śniadanie :cool1: niestety Kocicy (kremowej persicy) już nie ma :shake: miała 12 lat :-( :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Boszszszszszszzzzzzzeeee......ile szczęścia na raz :) Podrapać od ciotki Shikki pod uchami :loveu::loveu: W trybie natychmiastowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dynia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 podrapane :evil_lol: dziękują Ci Shikkuniuu wszystkie :loveu: a wiesz co Maniek lubi najbardziej jak wróci z nocnej zmiany :diabloti: ? Budzić wszystkich ugniataniem w pęcherz :diabloti: :diabloti: i obcieraniem kulfona o kulfon :eviltong: :eviltong: a teraz końskie zabawy i nudy na łace w zimę , lato ... Quote
Shikka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kocham ugniatanie pęcherza ;) Zwłaszcza że sen mam lekki i nie mogę potem zasnąć :angryy::angryy::angryy: Albo jak kota najdzie na czułości i wali z baśki w szczękę ;) To jest dopiero! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wiesz...jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy przy konisiach i reszcie gromadki albo czula niedosyt ludzkiego towarzystwa to polecam się na przyszłośc ;) Quote
Dynia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 my już w poprzednie wakacje szukałyśmy chętnej dziewczyny , która pomogła by nam przy konikach (tak wakacyjnie) , także nie ma problemu , zapraszam :loveu: , ja jestem koło Warki (browar niezły:evil_lol: ) a do ciebie daleko?;) Quote
Shikka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja z Warszawy jestem ;) A Warka wszak nie daleko...50 km w prostej linii :) Quote
Dynia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ooo :crazyeye: to rzut beretem :multi: w takim razie zapraszam serdecznie :loveu: Quote
DORRAG Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witaj Dynia:p Znowu napisze to samo:cool3: Ale co tam:evil_lol: Piękny, cudowny zwierzyniec:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ps.Fajny masz podpisik:cool3: Quote
Dynia Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Dzięki raz jeszcze Dorri :diabloti: nie miałam dziś za dużo czasu , ale jutro świeże foty młodego Waciaka , rośnie jak na drożdżach :evil_lol: juz za ciężki żeby go brać na ręce :eviltong: a szybki się zrobił i zawadjaka :loveu: :loveu: :loveu: jest poprostu boski :multi: :multi: :multi: Quote
Dynia Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 z życia Waciaka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Dynia'] na tym zdjęciu ślicznie wyszedł:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale masz świetną ferajnę!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kocham psy, koty i konie a ty masz to wszystko pod jednym dachem :p :p :p Normalnie aż mnie zazdrość ściska :eviltong: :eviltong: Bede często wpadać z wizytą :diabloti: Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale puchaty misiek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzysas :mdleje::mdleje: Ile masz zwierzakow :mdleje: A jakie piekne, wszystkie, bez wyjatku :iloveyou: Imie Waciak baaardzo mi sie podoba :lol::lol: Z Waciakiem przy i w wannie to Twoje dzieci?:cool3: Quote
bellatriks Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 wspaniałe fotki:loveu: wspaniały zwierzyniec:loveu: Quote
Dynia Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 serdeczne dzięki dziewczyny , ale jedno wam powiem roboty full :diabloti: :diabloti: :diabloti: dzisiaj nie było dobrej pogody aby Waciakowi zrobić sesję :loveu: :loveu: ale postaram się nadrobić zaległości . Trzeba przecie udokumentować to jak z białej kulki zrobi się wielki biały niedźwiedź :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ale misiaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:(mowie o tym bialym):evil_lol: Quote
Dynia Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Marteczko , do czasu :evil_lol: zobaczysz jaki niedżwiedź polarny będzie :loveu: jego tatuś jest wielgachny :multi: tygrys zostanie pożarty :diabloti: Maniek przy saniadaniu , on i Dzida uwielbiają płatki na mleku :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kotek ma fajne umaszczenie:loveu: takie jak z reklamy whiskasa(??:oops:) mam kolege na ktorego mowimy Maniu (Maniek):evil_lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale świetna rodzinka:loveu: . Super zdjęcia:cool3: . Zakochałam się w białym misiaczku:loveu: . Gratuluję tak licznej gromadki! Quote
Dynia Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 już niedługo ta biała kulka powie : :evil_lol: nie mów do mnie misiu :evil_lol: dzięki Guffi :multi: Marteczko , ja nie wiedziałam że Maniek to Marian ,a tak ma na imię mój teść . Nie zrobiłam tego specjalnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: Quote
Recommended Posts