Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym je wszystkie zostawiła :loveu: ale co ja bym miała :crazyeye: i tak liczna gromada mieszka ze mną :eviltong:

kompanko - pchełka ?:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Dynia']dla amatorek kociszonich wdzięków :evil_lol:
mamcia Dzida (Maniek to jej synek:evil_lol: )
potomek diabełek :diabloti:
malenstwo w koszyczku
oryginał i kopia :loveu:
komplecik :eviltong:
śniadanie :cool1:
niestety Kocicy (kremowej persicy) już nie ma :shake: miała 12 lat :-(

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Boszszszszszszzzzzzzeeee......ile szczęścia na raz :)
Podrapać od ciotki Shikki pod uchami :loveu::loveu:
W trybie natychmiastowym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

podrapane :evil_lol: dziękują Ci Shikkuniuu wszystkie :loveu:
a wiesz co Maniek lubi najbardziej jak wróci z nocnej zmiany :diabloti: ? Budzić wszystkich ugniataniem w pęcherz :diabloti: :diabloti: i obcieraniem kulfona o kulfon :eviltong: :eviltong:
a teraz końskie zabawy i nudy na łace w zimę , lato ...

Posted

Kocham ugniatanie pęcherza ;) Zwłaszcza że sen mam lekki i nie mogę potem zasnąć :angryy::angryy::angryy: Albo jak kota najdzie na czułości i wali z baśki w szczękę ;)
To jest dopiero! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A wiesz...jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy przy konisiach i reszcie gromadki albo czula niedosyt ludzkiego towarzystwa to polecam się na przyszłośc ;)

Posted

my już w poprzednie wakacje szukałyśmy chętnej dziewczyny , która pomogła by nam przy konikach (tak wakacyjnie) , także nie ma problemu , zapraszam :loveu: , ja jestem koło Warki (browar niezły:evil_lol: ) a do ciebie daleko?;)

Posted

Dzięki raz jeszcze Dorri :diabloti:
nie miałam dziś za dużo czasu , ale jutro świeże foty młodego Waciaka , rośnie jak na drożdżach :evil_lol: juz za ciężki żeby go brać na ręce :eviltong: a szybki się zrobił i zawadjaka :loveu: :loveu: :loveu: jest poprostu boski :multi: :multi: :multi:

Posted

Ale masz świetną ferajnę!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kocham psy, koty i konie a ty masz to wszystko pod jednym dachem :p :p :p Normalnie aż mnie zazdrość ściska :eviltong: :eviltong:
Bede często wpadać z wizytą :diabloti:

Posted

Dzysas :mdleje::mdleje: Ile masz zwierzakow :mdleje: A jakie piekne, wszystkie, bez wyjatku :iloveyou:

Imie Waciak baaardzo mi sie podoba :lol::lol:
Z Waciakiem przy i w wannie to Twoje dzieci?:cool3:

Posted

serdeczne dzięki dziewczyny , ale jedno wam powiem roboty full :diabloti: :diabloti: :diabloti:
dzisiaj nie było dobrej pogody aby Waciakowi zrobić sesję :loveu: :loveu: ale postaram się nadrobić zaległości . Trzeba przecie udokumentować to jak z białej kulki zrobi się wielki biały niedźwiedź :eviltong:

Posted

Marteczko , do czasu :evil_lol: zobaczysz jaki niedżwiedź polarny będzie :loveu: jego tatuś jest wielgachny :multi:
tygrys zostanie pożarty :diabloti:

Maniek przy saniadaniu , on i Dzida uwielbiają płatki na mleku :lol:

Posted

już niedługo ta biała kulka powie : :evil_lol: nie mów do mnie misiu :evil_lol:
dzięki Guffi :multi:

Marteczko , ja nie wiedziałam że Maniek to Marian ,a tak ma na imię mój teść . Nie zrobiłam tego specjalnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: