Dynia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 czekamy na zimę :multi: powspominać warto :cool1: bo śniegu narazie jak na lekarstwo :shake: Quote
DiDDlina85 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ale faaajnie:) ja też jeżdzę na nartach więc musze to moje Nerusisko biegać że mną:).. nie mogę się doczekać śniegu..i świąt - pierwsze święta z moim skarbem:) Pozdrowionka!!! Quote
Dynia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 polecam biegówki :lol: u nas plaskato więc... nie ma wyboru :diabloti: muszą pomykać jak wiatr ale ani pod górkę ani z górki zapraszam do mini galeryjki :loveu: http://www.dogomania.pl/pics/2006/12/4/1165228061-1351549.jpg http://www.dogomania.pl/pics/2006/12/4/1165228062-1635994.jpg Quote
DiDDlina85 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ależ piekne zdjęcia!!! Normalnie ten inteligentny wyraz twarzy taki sam jak mojego:) Buźka! Quote
Dynia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 dzięki :cool1: on taki od kołyski :evil_lol: inteligencik :loveu: a to moje chłopaki i temat DOGONIĆ MAŁEGO :diabloti: Quote
Dynia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 jeszcze raz spróbuję , może się pofarci :diabloti: to dyskretne ziewanie Cybryny http://www.dogomania.pl/gallery/pl/pic2394.html a tu Celmina straszy przechodzących http://www.dogomania.pl/gallery/pl/pic2395.html pozdrawiam Quote
DiDDlina85 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale wieeelkie psisko wyrosło... ile on ma? Lat oczywiscie:) Quote
Dynia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 mam dwie suczki podhalanki , Cubryna skończyła 6 września 2 lata a Celma skończy w też dwa w lutym :lol: obydwie są ogomne , jak staną na tylnych łapach to liżą mnie po buzi :eviltong: ale liczę że Waciak (na razie maluszek) będzie większy od dziewczyn :multi: :multi: a to Celmina na wystawie w Radomiu :loveu: http://www.dogomania.pl/gallery/pl/pic2398.html Quote
Dynia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Waciak w odsłonach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Dynia'] pozdrawiam Ale słodziak:loveu: :loveu: Taka bialutka kuleczka:loveu: Quote
Dynia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 dzięki Dorri :loveu: każdy chciałby go ściskać , pieścić ... a on już tak się nie daje :lol: robi się z niego gostek samodzielny :evil_lol: dziewczyny też go kochają :diabloti: Quote
Dynia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 :diabloti: rodzinny przegląd :diabloti: córcia z Kumulem Niunia vel Dziunga vel Mandinga :evil_lol: moje dziewczyny:loveu: Celmina Dynia :loveu: Waciak i Tygrys :lol: Dyńka akrobatka Amcio z Mandingą Jamaj fruwa :lol: Maniek za młodu :loveu: Quote
Kati Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Który Waciak, a który Tygrys? :lol: Swietna fotka Zazdroszcze takiej licznej rodzinki. Quote
Dynia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 dzięki za odwiedzinki ;) Celmina z Olinką :loveu: tak wygląda mokry podhalan :eviltong: Dziunga - latający pies i zima której nie widać :evil_lol: Dzida śniegu się nie boi :multi: z perspektywy konia i kuca :diabloti: Quote
Dynia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Maniek zwinięty w kłębek :lol: Amor ze swoją pańcią - uuu jaki kantarek :eviltong: ulubiony fotel Dziungi :cool3: jeśli chodzi o Niunię vel Dziungę vel Mandingę jest to Yorczek ze Szpicem :evil_lol: tak ją nabyłam na drodze ogłoszenia w anonsach :eviltong: rzecz niebywała co z niej wyrosło :diabloti: dla nas jest najkochańszym psem a czy nie wydaje się wam że troszkę ma z owczarka niemieckiego i jamnika ? Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ale super zgraja:evil_lol: :evil_lol: sliczna kuleczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale masz piękny zwierzyniec:loveu: :loveu: wszystkie zwierzaki cudowne:loveu: Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale słodki kocurek :loveu: I reszta "ferajny" też :loveu: Quote
Shikka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Marian jest po protu piękny i zniewalająco słodki ;) Quote
Dynia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 dzięki dziewczyny :lol: a Ty Shikkuniu widać że też uwielbiasz kociszony :loveu: mają ten tajemniczy urok :evil_lol: Quote
Shikka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dynia napisał(a):dzięki dziewczyny :lol: a Ty Shikkuniu widać że też uwielbiasz kociszony :loveu: mają ten tajemniczy urok :evil_lol: KOCHAM kociszony :loveu::loveu: Psiszony oczywiście też, ale warunki mieszkaniowe nie pozwalają :-( Kociszony przede wszystkim sa temperamentne, każdy z innym charakterem...czasem nie sposób za nimi trafic :diabloti::diabloti::diabloti: moja ostatnia znajdka najpierw mruczy, potem daje po twarzy...ehhh... Ale kochana jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Uuu..ile nowych fotek:))) Dziewczyny sa piekne..widok Wacika to miód na moje serce:)..no i jeszcze cała masa innych zwierzaków:))..Suuper:) Buziaki:* Quote
DiDDlina85 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 o kurcze:(..dlaczego wysłało mi sie 4 x?! Przepraszam moj komputer chyba zwariował:( Quote
Dynia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 dla amatorek kociszonich wdzięków :evil_lol: mamcia Dzida (Maniek to jej synek:evil_lol: ) potomek diabełek :diabloti: malenstwo w koszyczku oryginał i kopia :loveu: komplecik :eviltong: śniadanie :cool1: niestety Kocicy (kremowej persicy) już nie ma :shake: miała 12 lat :-( Quote
Recommended Posts