DORRAG Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć Dyńciu,ślemy Ci pozdrowienia walentynkowe. Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dziewczynki i chłopaczki, gdzie Wy do jasnej ciasnej???? :shake: Tęsknim!!!! Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jak mnie tu dawno nie było:-( ! Co tutaj takie pustki:shake: ? Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :mad::mad: DYNIA !! Żyjesz kobieto ?! Quote
Dynia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 ello dziewczyny :multi: jest mi strasznie głupio że was ak zaniedbywałam , nie mam nic na swoje wytłumaczenie :oops: bo przecież praca i mnóstwo zwierzaków mnie nie usprawiedliwi :roll: może więc mi wybaczycie :razz: co?? a to osiłek Waciak pozdrawiam Quote
DiDDlina85 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Dynia']ello dziewczyny :multi: jest mi strasznie głupio że was ak zaniedbywałam , nie mam nic na swoje wytłumaczenie :oops: bo przecież praca i mnóstwo zwierzaków mnie nie usprawiedliwi :roll: może więc mi wybaczycie :razz: co?? a to osiłek Waciak pozdrawiam to jest WACIK :-o :-o :-o matko jaki wielkolud!!! CHyba dajesz mu jakies wspomagacze:diabloti: CUDNY białasek:) Quote
goldenka245 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Dynia']ello dziewczyny :multi: jest mi strasznie głupio że was ak zaniedbywałam , nie mam nic na swoje wytłumaczenie :oops: bo przecież praca i mnóstwo zwierzaków mnie nie usprawiedliwi :roll: może więc mi wybaczycie :razz: co?? a to osiłek Waciak pozdrawiam Cudne psiak:loveu::loveu::loveu: Quote
DORRAG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Dynia']ello dziewczyny :multi: jest mi strasznie głupio że was ak zaniedbywałam , nie mam nic na swoje wytłumaczenie :oops: bo przecież praca i mnóstwo zwierzaków mnie nie usprawiedliwi :roll: może więc mi wybaczycie :razz: co?? a to osiłek Waciak pozdrawiam Cześć Dyńciu:multi: :multi: :multi: :multi: Super ze jesteś:multi: :multi:.... ale czemu tylko jedno zdjęcie:p Quote
Shikka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Dynia'] a to osiłek Waciak pozdrawiam Hej Kobito! Telepatycznie Cie chyba tu przywleklismy :) Ale wybaczamy wybaczamy :) Waciak chyba na koksie jedzie bo tak urósł :crazyeye::crazyeye: Kaaaaawał przystojniaka z niego ;) A jak tam białogłowy i kociurki...?? Quote
Xiara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Śliczny białasek :loveu: [quote name='Shikka']Ale wybaczamy wybaczamy :smile: Oczywiście, że wybaczamy ;) Quote
Nayantara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 pieknego masz psiaczka..:).. czekamy na nowe fotki:).... wstap tez do nas... mam goldenka:) Quote
a_ga.isk Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 maziak napisał(a):pieknego masz psiaczka..:).. czekamy na nowe fotki:).... wstap tez do nas... mam goldenka:) To nie golden tylko podchalańczyk ^^ A ja bym chetnie jakies fotki poogladala a Dyni znowu nie ma :-( Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ale Maziak chyba chodzilo o to ze to ona ma goldena i zaprasza do jego galerii;) Quote
a_ga.isk Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mozliwe ^^ Ostatnio coraz czesciej musze dluzej myslec nad sensem zdania^^ Quote
DiDDlina85 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dyyyniuuuuu..gdzie Ty sie podziewasz? Wacik sie rozrósł i Cie zeżarł:p? Quote
Dynia Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 hej dziewczyny :multi: miło ponownie tu zajrzeć , Waciak przerósł już dziewczyny i zaliczył pierwszą wystawę :eviltong: zapraszam również na moją stronę www.gwiazdapodhala.pl trochę fotek z wystawy i nie tylko :loveu: pozdrawiam serdecznie Dynia :lol: Quote
Shikka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Dynia']hej dziewczyny :multi: miło ponownie tu zajrzeć , Waciak przerósł już dziewczyny i zaliczył pierwszą wystawę :eviltong: zapraszam również na moją stronę www.gwiazdapodhala.pl trochę fotek z wystawy i nie tylko :loveu: http://i117.photobucket.com/albums/o62/Wawusia/DSC08945.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o62/Wawusia/DSC08539.jpg pozdrawiam serdecznie Dynia :lol: No no no troszkę mu się urosło... A zdjęcie 2 bossssskie - widac że nadal dzieciak z niego :loveu::loveu::loveu: Niestety po tak długiej nieobecności musisz się wytlumaczyć oraz obiecać poprawę...żeby nie było, na piśmie :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To nie jest Wacik!! Oszukałaś nas..podstawiłąs jakiegoś wielkiego niedźwiedzia!! A tak na prawde to jest przecudny..tyle ciała do kochania:loveu: Pozdrowionka i Buziaczki:p Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 piekny slodziak:loveu: :loveu: :loveu: tez chce miec taka ochrone:loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć:multi: Słodki niedźwiadek:loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Waciak? :shock: To Waciak jest?! :shock: Niemożliwe... przecież to niedawno jeszcze taka puchata kuleczka była ;) Ślicznie Ci chłopak wyrósł :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Co tu tak cicho :O Od 4 dnni nikt tu się nie odzywał :shake:. Quote
Shikka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dyniową białe niedźwiedzie pozarły :evil_lol: A tak na serio...dziewczyno, popraw się :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewatr Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 zaliczyłam cały wątek :eviltong: i powiem tak zakochałam się w Waciaku i koniach :loveu: tylko te przestoje w zjeciach powoduja że ta malutka kuleczkę trudno po miesiącu przerwy rozpoznac - to taka aluzja jakby co ;) Quote
Recommended Posts