Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Samturia napisał(a):czy te kotki to maine coonki? :) Ja się właśnie tak zastanawiam, czy to, czy Norweskie Leśne:D...? Quote
Marta_Ares Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jejku ale on jest sliczny:loveu: piekny ten wasz nowy domownik:loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czesc bialaski i kociaki i reszta :P Co tam u was ? ;) Quote
Dynia Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 hej ;) sorki że tak długo mnie nie było .... :diabloti: sesja z zimowego spacerku :multi: :multi: :multi: nareszcie troszkę białego szaleństwa szukamy męża dla Celminy :loveu: może będą małe białe kuleczki ?:loveu: :multi: Quote
DORRAG Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć Dyńciu:p Trzy białaski na śniegu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Dynia']hej ;) sorki że tak długo mnie nie było .... :diabloti: sesja z zimowego spacerku :multi: :multi: :multi: nareszcie troszkę białego szaleństwa Hej, wpadłam tylko powiedziec czesc... A tu co ...? Sama cudeńka. Prześliczne pieski, koniki i w ogóle super widoczki :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej , jak tu u was śnieżnie :loveu:. ha ! a my też mamy śnieg :bigcool: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Dynia'] Ceś :multi::multi::multi::multi::multi: Dawno Was nie było ;) To...coś białe to Waciak...?? :crazyeye::crazyeye: Chłopakowi sie trochę urosło :evil_lol: A jak Otto....?? Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Dynia']hej ;) sorki że tak długo mnie nie było .... :diabloti: sesja z zimowego spacerku :multi: :multi: :multi: nareszcie troszkę białego szaleństwa szukamy męża dla Celminy :loveu: może będą małe białe kuleczki ?:loveu: :multi: Hurra Nowe zimwoe fotki..boskie..ja chce więcej..a Wacik jaki bydlak:D ile on już waży?:) Buziaczki!! Quote
Dynia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 hej chciałam podzielić się z wami dobra wiadomością :multi: rottek Harry , dzięki Dogo znalazł dom :multi: i mam nadzieję że będzie mu tam dobrze i będzie szczęśliwy . pozdrawiam Quote
Shikka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Super :multi::multi: A Ty dziś na dogo znów tylko przelotem???? :shake: Quote
Xiara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dynia napisał(a):hej chciałam podzielić się z wami dobra wiadomością :multi: rottek Harry , dzięki Dogo znalazł dom :multi: i mam nadzieję że będzie mu tam dobrze i będzie szczęśliwy . pozdrawiam To świetnie! Kolejny psiak znalazł domek :multi: Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dynia napisał(a):hej chciałam podzielić się z wami dobra wiadomością :multi: rottek Harry , dzięki Dogo znalazł dom :multi: i mam nadzieję że będzie mu tam dobrze i będzie szczęśliwy . pozdrawiam Super wiadomosc :multi: Ciesze sie razem z Lucca :) Dobrej nocki :) Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ojć super!!! a co Słychac u was?:> Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Waciak ją zjadł :evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie: gdzie Ty???? :mad: Jak do poniedziałku nei będzie żadnego posta to...oj bedzie ciężko :diabloti: Miłego weekenda :) Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No no no...:mad: Bo napuszczę na Ciebie moje kociury...wezmą Cie w swoje pazury i przywleka na Dogo :evil_lol: Quote
Recommended Posts