Shikka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No tak...wstawila foty, powiedziala "Cześć" i znikła... :mad: Kochana, conajmniej raz dziennie obecność na Dm obowiązkowa :mad::mad: Nie ma to tamto :evil_lol::evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oj Dyniu opuszczasz się...:mad: :angryy: gdzie nawe zdjęcia? Widziasz jaki mam ładny bannerek:p Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Niemam pojecia gdzie jest Warka..ale chyba sie tam Przeprowadze! a najlepiej naprzeicwko Ciebie! Ni edośc ze mAsz Koty... Konie!!! to jeszcze Piekne Psy!:placz: ja sie tak nie bawie!:placz: Quote
Shikka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No Dyniu...tak nie można... Rozochocilaś cale towarzystwo i znikłaś... No no no!! :nono::nono::nono: :obrazic: Quote
Dynia Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 :crazyeye: o rany ale narozrabiałam .... chyba przeprosiny nie wystarczą i tłumaczenie się :oops: Didlinko bannerek masz przecudny , ale jaka pańcia taki piesio Sikkuniu , Gufiaczku , a_ga.isiaczku :diabloti: lubię was !!! i SORKI ogromne a oto fotki , długo oczekiwane ... Dynia - to moja buda Celminka - a to moja , jeśli już muszę wybierać zebranie u Amora w boksie wszyscy lubią buszować w stajni wołałaś mnie ? :diabloti: obcy za płotem :mad: sępy pod oknem :eviltong: :eviltong: :eviltong: a tym byłam zajęta ... Otto :loveu: :loveu: :loveu: Belinda :loveu: :loveu: :loveu: o nich następnym razem pozdrawiam :painting: :painting: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Shikka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dobra, dobra ;) Wybaczamy :evil_lol::evil_lol: Chyab ciut za malutka ta buda :evil_lol::evil_lol: Też bym chciała taka budę... :) hehe wersja super extra lux ;) Ciekawe po co one tam poszły?? :diabloti: Otto :loveu: :loveu: :loveu: Belinda :loveu: :loveu: :loveu: Jakie puchate ślicznoty :loveu::loveu::loveu: No to teraz się bedziesz musiala tłumaczyć :mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dynia napisał(a): Trojaczki:loveu: :loveu: Dynia napisał(a): Otto :loveu: :loveu: :loveu: Belinda :loveu: :loveu: :loveu: Ale śliczne Totki:loveu: :loveu: ... Twoje Quote
a_ga.isk Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Omg z tego co widze to Waciak juz duuuzy jest... Czym ty go karmisz ? :P Ale super kociaki masz ;) Moja mama chce przemycic do domu rosyjskiego niebieskiego... :P Pozdrawiam :D Quote
Dynia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 hej wszystkim :loveu: :loveu: sesja kociaków :diabloti: pozdro :multi: :multi: :multi: Quote
Anecioreczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to Maine Coon czy Norweski Leśny?:crazyeye: zakochałaamm Sięę!!!!!:placz::placz::placz: Quote
Dynia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 norwegi w pełnej krasie , tyle że malutkie :evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześć:p :loveu: :loveu: :loveu: Ale piękne:loveu: :loveu: Quote
Atena Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Uwielbiam Norweskie Leśne:loveu: Jak byłam pierwszy raz na wystawie kotów, a następnie zobaczyłamw gazecie to sie w nich zakochałam i powiedziałam jak kota to Norwega:evil_lol: Ale i tak prędzej wziałabym jakiegoś dachowca ;) Ale ten Dynio rośnie:crazyeye: Quote
Shikka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kotii Bosssssssskie ;) Mój teściu ma syberyjskiego - podobna puchatość ;) Ciakawe jakie charakterki maja Norwegi :) I jak to się stało że tiiile ich masz ?? ;) Quote
Anecioreczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 chyba ukradłaś jakiejś hodowli te maleństwa <3 Quote
Dynia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 są boskie , prawda ? :loveu: :loveu: :loveu: Otto przyjedzie do nas już 18 stycznia , nie mogę się doczekać :loveu: :multi: zawsze marzyłam o norweskim leśnym i mężunio mi sprezentował :eviltong: pozdrawiam :p Quote
Shikka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Eeeeee...bo nic nie rozumiem.... To Ti te koti masz czy nie masz...?? jednego czy hurt...ekhm....pogubiłam się... Quote
Dynia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Shikkuniu Otto przyjedzie do nas w przyszłym tygodniu a Belcia dopiero w lutym , bo jest jeszcze za mała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Shikka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czyli bendom dwa małe kiciury?? :multi::multi::multi::multi: No proszę... A ja myslę nad psiunem... :hmmmm: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dynia napisał(a): Otto przyjedzie do nas w przyszłym tygodniu a Belcia dopiero w lutym , bo jest jeszcze za mała :loveu: :loveu: :loveu: Jaaaaaaaa....... Dynia, zazdroszczę całym sercem!!!!!!!!!! A kocia dziewczynka jest po prostu prze prze przepiękna:loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kociakiiii:placz: Kocham Koty:placz: Ty to masz szczeście!!:roll::placz: Quote
Recommended Posts