Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na tę chwilę błądzę po omacku , jak dziecko we mgle :lol: , przyznam że pierwszy raz goszczę na tak rozbudowanym forum , zapewne nie wtym miejscu co trzeba , więc proszę na mnie nie krzyczeć :roll:
Chciałam się tylko przedstawić i znaleźć z kimś wspólny jezyk , temat i co tam jeszcze ...
a witają wraz ze mną : Cubryna vel Dynia , Celma vel Celmina , Giewont vel Waciak , Amor,Sokół,Jamaj, Kucuś , Dzida , Maniek , Dziadek , Zuza i rybki (bezimienne;) )
fotek było by dużo więc na początek tylko nowy gostek

tak więc jeszcze raz apeluję o wyrozumiałość i proszę o miłe przyjęcie :multi:

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Ci Mila za odzew :lol:
a co do fotek to na photobucket mają one 160x120 pikseli to chyba się mieszczą w regulaminowych wymiarach :hmmmm:

Posted

Amor , Jamaj i Sokół mieszkają ze mną :lol:
jak jesteś brykającą miłośnicą siodła to serdecznie zapraszam :evil_lol: Dorra :loveu: co niektórzy z moich facetów mają temperament choć w terenie zwiewają przed zającem :krolik:

Posted

Wiesz moją drugą miłością są koniki:loveu: U mojej rodziny były konie,więc jak tylko u nich byłam to troszkę jeździłam(no jak to co robiłam można nazwać jazdą:evil_lol: ).Dawaj tutaj dużo foteczek twoich rumaków to chociaż sobie popodziwiam:evil_lol:

Posted

nie ma problemu , fotek full ...
na pierwszy ogień konik do podziwiania :lol: , arabek
http://i140.photobucket.com/albums/r29/Ada_050/Napl.jpg
jeszcze nie jest zajeżdżony , czega go to na wiosnę :diabloti:
a poniżej latający Jamaj , już przacuje pod siodełkiem ale z racji młodego wieku skacze tylko sam w korytarzu
http://i140.photobucket.com/albums/r29/Ada_050/skok.jpg
kurdupel Kucuś , jako maskotka i kosiarka do trawnika :eviltong: , jest to jedyny facet z jajami :evil_lol:
http://i140.photobucket.com/albums/r29/Ada_050/DSC05641.jpg

na razie tyle :multi: :multi: :multi:

Posted

Piękne zwierzaki, zwłaszcza to małe bałe puchate, też mam teraz podobne w domku:) Zazdroszcze CI, że możesz mieć tyle zwierzaków:) ja mam tylko dwa, ale chyba mi wystarczy...
Pozdrowionka!!

Posted

Diddlinko :lol: małe białe kuleczki , nie są zbyt długo kuleczkami :evil_lol: i zaraz zerknę do Ciebie :cool1:
pozdrowionka for all :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Nesuniuuu ;) witaj :cool1:
jakoś z nicka kojarzysz mi się z Polskimi Arabami :eviltong: a mój arabek to Amorek od Albergi po Fernando :loveu: będzie miał trzy latka w lutym , wiesz jak piękny jest jego tatuś więc i on urodziwy jak :diabloti:
Idę wywozić końskie kupki :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Didlinko , ja mam już dwa duże ciała :lol: i jedno malutkie :loveu: ale rośnie jak na drożdżach . Ile ma twój skarbek?
Podpowiedz mi ile czeka się na opublikowaniue fotek w galerii? Czekam i czekam :shake:

Posted

masz rację aniele , choć jak sprawdzałam na fotobucket to miały mniej :-( , czekam na uruchomienie galerii , wtedy tylko powstawiam linki ...
a może ty wiesz jak zrobić maciupkie ???:placz:

Posted

Znam arabkę Neskę, ale mój nick wziął się od imienia mojej sucz:) Fernando jest piękny wiec wyobrażam sobie jaki cudowny musi być Amorek:) Ahh zazdroszcze Ci, ale ja sobie też kiedyś kupie arabka:P A teraz zmykam na galopy po przywidzkim lesie:D

Posted

koniki :loveu: :loveu: :loveu: super puchata kulka tez :p powiec mi czy ty mieszkasz na jakims odludziu ze sobie mozesz pozwolic na taki luksus jak konie?? mi sie marzy własna stajnia tak z ok. 4-10 koni ale do tego jeszcze daleko na razie moge tylko podziwiac kopytne ;)

Posted

No mój ma 10 tygodni:))) mam też inna puchatą kulke, któa juz na pewno nie urosnie - świnke morską:) ja czekam na publikacje zdjęc nieraz kilka minut ale np wrzuciłam ostatnie zdjęcia wczoraj i jeszcze ich dzisiaj nie ma;/...widocznie mają dużo pracy...

Posted

Dynia napisał(a):
Miłych galopków :lol: dużo zajęcy :multi: w lesie

papa:hand:

O nie nie nie za zajaczki ja podziekuje :mad: Mój koniś potrafi się wystraszyć okropnych i złowrogich listków a co dopiero zajęcy:evil_lol:

Ahh było cudownie :loveu:

Dynia a może mieszkasz gdzieś niedaleko Gdańska :evil_lol: ? Z chęcią bym Cie odwiedziła :evil_lol: