ElzaMilicz Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [SIZE="3"]Znajduje się pod opieką Fundacji Pasterze. Pilnie potrzebuje domu. Jest wyjątkowo wrażliwym czworonogiem- im dłużej zostanie w DT tym bardziej będzie rozpaczał za opiekunem. Prosimy o wszelką pomoc w znalezieniu DS ! Roki- Rokuś to jego imię. :p Roki to pies o bardzo zrównoważonym charakterze. Narazie trochę smutny,rozglada się dookoła,ale też przytula ,prosi o głaskanie, a człowiek dla niego najważniejszy! Postrzyżyny Roki zawdzięcza Malawaszce - miłośniczce sznaucerów, która poleciła nas fachowej opiece Pani Izy Podolskiej - hodowczyni sznaucerów i groomerce (Salon Animalis - Kraków). Serdecznie dziękuję Pani Izie za profesjonalne i gratisowe zajęcie się Rokim. Quote
lilo Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 on taki troche do Gucia podobny. Ile ma lat bo wygląda młodziutko. Wrzucałaś na sznaucery w potrzebie ?? Quote
wilczy zew Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Patrząc po głowie to chyba ma dolewkę krwi asta. Quote
ElzaMilicz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Wilczy Zew jestem pod ogromnym wrażeniem... ilości postów napisanych przez Ciebie od lutego. :smokin: Quote
Camara Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Roki ma dom :loveu: [ATTACH=CONFIG]7556[/ATTACH] Bądź szczęśliwy czarny miśku :p Quote
ElzaMilicz Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Ma dom! Dzięki Camarze :loveu: i Julian. :loveu: Aby wreszcie być na swoim miejscu psiak przejechał 450 km. :eviltong: Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ciesze się, że tak szybko Roki znalazł dom :) wilczy zew napisał(a):Patrząc po głowie to chyba ma dolewkę krwi asta. wybacz wilczy zew, ale to mnie rozbroiło... jesteś w stanie ocenić "dolewke" krwi patrząc wyłącznie po zdjęciu? i czemu akurat "asta" ? Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 tutaj jego głowa ma podobny kształt :lol: Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a):tutaj jego głowa ma podobny kształt :lol: http://images45.fotosik.pl/1020/ac830d28c71c5ff3med.jpg no ja sie domyślam że to o to zdjęcie chodzi, ale dlaczego asta? czemu nie rottweilera? Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jambi napisał(a):no ja sie domyślam że to o to zdjęcie chodzi, ale dlaczego asta? czemu nie rottweilera? bo WZ miała mixa rottka ze sznaucem i pewnie inaczej wyglądał :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 jambi napisał(a):ciesze się, że tak szybko Roki znalazł dom :) Szybko nie szybko... Nikt nie wie jaki wysiłkiem było to okupione. :razz: Quote
wilczy zew Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jambi napisał(a):no ja sie domyślam że to o to zdjęcie chodzi, ale dlaczego asta? czemu nie rottweilera? bo rottek ma inny kształt głowy,ustawienie przednich łap też by to sugerowało lubisz ze mną polemizować :lol: Quote
jambi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 wilczy zew napisał(a):bo rottek ma inny kształt głowy,ustawienie przednich łap też by to sugerowało lubisz ze mną polemizować :lol: nie tylko z Tobą ;) ja lubie polemizować :grins: a co do tezy o kształcie głowy - pozwolę się nie zgodzić, kwestię ustawienia łap pominę Quote
wilczy zew Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 w całej sylwetce nic nie ma z rottka Quote
Recommended Posts