Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem Boluś mam około roku,miałem dom u starszej pani ale kiedy nie widziała uciekałem przez dziurę w płocie i biegałem za rowerzystami,samochodami...no czasami też biegałem za ludżmi...to dopiero była zabawa,nie wiem dlaczego nie wszystkim się to podobało i...pewnego dnia ktoś zawiadomił schronisko i tak się tu znalazłem.W schronisku trochę się boję ale próbuję nawiążać kontakt z wolontariuszami,może znajdą mi domek tak jak obiecali.Boluś jest zaszczepiony,odrobaczony,przed adopcją zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA BOLUSIA!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 602 17 56 84

Posted

Mantis napisał(a):
Wstawiłam album Bolusia na FB
Jeśli ktoś ma tam konto może udostępnić. Niech urwis rozpełznie po wirtualnym świecie :)

Serdecznie Ci dziękuję za pamięć o naszym maluchu...

• 2 weeks later...
Posted

Ach Boluś Bolus czasami nie warto bawic sie w uganianie za rowerzystami, niektórzy ludzie nie rozumieja takich psich zarcików i co złapali biedaka . Może ktoś inny w swoim domku nauczy cię dobrych manier. Oby jak najszybciej.

Posted

Bolek też w ten weekend zaliczył kolejne 2 wyjścia ze swymi młodymi opiekunkami. Dziewczyny mają do tych naszych maluchów schroniskowych tyle serca a i nie zapominają o smakołykach dla nich.

• 2 weeks later...
Posted

Boluś przeniesiony do nowego boksu z dużym wybiegiem.W boksie ma koleżankę,suczkę Tajgę i kolegę Alfa,szorstkowłosego psiaka.Siedzi z nim także Bronka,mała ujadająca suczka.Na razie w boksie spokój,koledzy zaakceptowali Bolusia.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Przygotowałam opis dla Bolusia.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] BOLUŚ- uroczy młody i mały urwisek potrzebuje domu.. [/FONT]

[FONT=Tahoma]Jestem Boluś mam około roku, miałem dom u starszej pani ale kiedy nie widziała uciekałem przez dziurę w płocie i biegałem za rowerzystami, samochodami...no czasami też biegałem za ludźmi...to dopiero była zabawa, nie wiem dlaczego nie wszystkim się to podobało i...pewnego dnia ktoś zawiadomił schronisko i tak się tu znalazłem.[/FONT]

[FONT=Tahoma]W schronisku bardzo się boję chociaż zachowuję pozory że jestem odważnym pieskiem ; zauważyłem że tu podobam się tylko wolontariuszom i chce się im przypodobać ,może znajdą mi bezpieczny domek tak jak obiecali. Jestem niekonfliktowym pieskiem, umiem się wdzięczyć ale jak potrzeba tez trochę się nasrożyć. Obiecuję że nowemu opiekunowi nie sprawię dużo trosk a będę się starał zaskarbić u niego przede wszystkim miłość i opiekę dla mnie.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Pilnie potrzebuję iść do domu, idzie zima, jestem taki mały, mam liche futerko a nadto przydzielono mnie do boksu gdzie mieszkam z dużo większymi kolegami ale jeden z nich nie bardzo mnie toleruje i muszę chować się do budy.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Boluś jest zaszczepiony, odrobaczony, przed adopcją zostanie wykastrowany.[/FONT]

[FONT=Tahoma]SZUKAMY DOMU DLA BOLUSIA![/FONT]

[FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 602 17 56 84[/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]

• 3 weeks later...