Romka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jestem Boluś mam około roku,miałem dom u starszej pani ale kiedy nie widziała uciekałem przez dziurę w płocie i biegałem za rowerzystami,samochodami...no czasami też biegałem za ludżmi...to dopiero była zabawa,nie wiem dlaczego nie wszystkim się to podobało i...pewnego dnia ktoś zawiadomił schronisko i tak się tu znalazłem.W schronisku trochę się boję ale próbuję nawiążać kontakt z wolontariuszami,może znajdą mi domek tak jak obiecali.Boluś jest zaszczepiony,odrobaczony,przed adopcją zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA BOLUSIA!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 602 17 56 84 Quote
Romka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Mam jeszcze takie,jak niżej,jak ktoś ma lepsze niech wrzuca: Quote
Romka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Pokazałam dziś w schronisku Bolusia państwu ,którzy szukali małego pieska...ale Boluś był za duży dla nich... Quote
Donata Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Witaj Bolusiu, wcale nie jestes za duzy , bedziesz się na pewno komus podobal. Quote
Romka Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Zaszczekał dziś na mnie,żebym go zobaczyła i przytulił się do mojej ręki...już wie,że w soboty i w niedzielę nie trzeba się bać... Quote
Olivin Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Boluś dobrze przyjął nową lokatorkę Liszkę, choć ona wszystkiego się boi, biedulka. Quote
Romka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Ale jestem fajny Boluś...dziś nie bał się wcale... Quote
Mantis Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Boluś jest bardzo ujmujący. Banerek dla chłopczyka. Quote
Romka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Mantis ,bardzo Ci dziękuję...bardzo. Quote
Mantis Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wstawiłam album Bolusia na FB Jeśli ktoś ma tam konto może udostępnić. Niech urwis rozpełznie po wirtualnym świecie :) Quote
Romka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Mantis napisał(a):Wstawiłam album Bolusia na FB Jeśli ktoś ma tam konto może udostępnić. Niech urwis rozpełznie po wirtualnym świecie :) Serdecznie Ci dziękuję za pamięć o naszym maluchu... Quote
Donata Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ach Boluś Bolus czasami nie warto bawic sie w uganianie za rowerzystami, niektórzy ludzie nie rozumieja takich psich zarcików i co złapali biedaka . Może ktoś inny w swoim domku nauczy cię dobrych manier. Oby jak najszybciej. Quote
Donata Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Bolus mały urwisku szoruj na strone wyzej. Quote
Donata Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Bolek też w ten weekend zaliczył kolejne 2 wyjścia ze swymi młodymi opiekunkami. Dziewczyny mają do tych naszych maluchów schroniskowych tyle serca a i nie zapominają o smakołykach dla nich. Quote
Romka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 A tak biegał po schronisku dwa tygodnie temu: Quote
Donata Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Bolciu biegaj raczej po swoim podwóreczku. Quote
Romka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Boluś wrzucony tu: http://www.dogomania.pl/threads/215959-MA%C5%81Y-MA%C5%81O-%C5%9AREDNI-psi-ANIO%C5%81-najlepiej-z-DT%28ale-niekoniecznie%29?p=17796362#post17796362 ...może będzie miał szczęście. Quote
Romka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Boluś przeniesiony do nowego boksu z dużym wybiegiem.W boksie ma koleżankę,suczkę Tajgę i kolegę Alfa,szorstkowłosego psiaka.Siedzi z nim także Bronka,mała ujadająca suczka.Na razie w boksie spokój,koledzy zaakceptowali Bolusia. Quote
Romka Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 W boksie rządzi szorściak Alf,Boluś jest przez niego terroryzowany.Poprosiłam p.Marka o przeniesienie Bolusia do boksu w którym była Pianeczka. Quote
Olivin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Boluś, mały śliczny, energiczny. Czeka na domek. Quote
Donata Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Przygotowałam opis dla Bolusia.[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] BOLUŚ- uroczy młody i mały urwisek potrzebuje domu.. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jestem Boluś mam około roku, miałem dom u starszej pani ale kiedy nie widziała uciekałem przez dziurę w płocie i biegałem za rowerzystami, samochodami...no czasami też biegałem za ludźmi...to dopiero była zabawa, nie wiem dlaczego nie wszystkim się to podobało i...pewnego dnia ktoś zawiadomił schronisko i tak się tu znalazłem.[/FONT] [FONT=Tahoma]W schronisku bardzo się boję chociaż zachowuję pozory że jestem odważnym pieskiem ; zauważyłem że tu podobam się tylko wolontariuszom i chce się im przypodobać ,może znajdą mi bezpieczny domek tak jak obiecali. Jestem niekonfliktowym pieskiem, umiem się wdzięczyć ale jak potrzeba tez trochę się nasrożyć. Obiecuję że nowemu opiekunowi nie sprawię dużo trosk a będę się starał zaskarbić u niego przede wszystkim miłość i opiekę dla mnie.[/FONT] [FONT=Tahoma]Pilnie potrzebuję iść do domu, idzie zima, jestem taki mały, mam liche futerko a nadto przydzielono mnie do boksu gdzie mieszkam z dużo większymi kolegami ale jeden z nich nie bardzo mnie toleruje i muszę chować się do budy.[/FONT] [FONT=Tahoma]Boluś jest zaszczepiony, odrobaczony, przed adopcją zostanie wykastrowany.[/FONT] [FONT=Tahoma]SZUKAMY DOMU DLA BOLUSIA![/FONT] [FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 602 17 56 84[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
Romka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 No i trzeba wrzucić go na bazarek ogłoszeniowy...muszę sprawdzić tylko braliśmy go pod uwagę w tej kolejce ogłoszeń... Quote
Recommended Posts