Asior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Behemot']Modelka: Sonia Autor: Behemot Cacko z dziurką :evil_lol: nieeee no popłakałam się :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Uwaga! Zdjęcia do edycji styczniowej na razie wrzucam do tego wątku . Tam można je sobie oglądać. Co tydzień będą przenoszone do właściwego wątku w Foto Blogach (trochę to skomplikowane, ale cóż... względy techniczne) ;) Quote
Asior Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a komu mozna podsyłaś zdjęcia do konkursu??? Quote
Behemot Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Asior napisał(a):a komu mozna podsyłaś zdjęcia do konkursu??? Do mnie na PW. Quote
kalina. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dobra zaraz zagłosuje:). p.s-Behemot dlaczego topic zdjęcie stycznia jest w dziale behawior a nie tu:diabloti: :diabloti: :diabloti: . P.S.Tu też jest ślepiec ze mnie:lol; Quote
Behemot Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 kalinaM napisał(a):Dobra zaraz zagłosuje:). p.s-Behemot dlaczego topic zdjęcie stycznia jest w dziale behawior a nie tu:diabloti: :diabloti: :diabloti: . Ojej, to strasznie skomplikowane... ;)Ale nie martw się, ostatecznie zdjęcia znajdą się w Foto Blogach :lol: Quote
Behemot Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Do końca głosowania zostały już tylko 2 dni, ale powiem Wam w bardzo wielkiej tajemnicy, że.............. dwa zdjęcie z taką samą liczbą punktów rywalizują o I-sze miejsce! Dogomaniaku, to właśnie Ty możesz przeważyć szalę Zaraz po ogłoszeniu wyników konkursu grudniowego zaczynamy głosowanie w Wielkim Konkursie "Zdjęcie Roku 2006"! :laola: Quote
Anashar Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A ja chyba wiem nawet ktore ze soba rywalizuja :eviltong: Behemot - duzo osob juz glosowalo?:cool3: Quote
Behemot Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Anashar napisał(a):A ja chyba wiem nawet ktore ze soba rywalizuja :eviltong: Jasnowidz? :eviltong: Anashar napisał(a):Behemot - duzo osob juz glosowalo?:cool3: No, chyba troszkę więcej niż w poprzednich edycjach, ale mi się marzy przymusowe głosowanie dla wszystkich 19 tysięcy zarejestrowanych Dogomaniaków :evil_lol: Quote
Rauni Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No, chyba troszkę więcej niż w poprzednich edycjach, ale mi się marzy przymusowe głosowanie dla wszystkich 19 tysięcy zarejestrowanych Dogomaniaków Jak nie zagłosujesz, to się nie zalogujesz! :diabloti: Wiesz, znam takie powiedzenie, że jak bogowie chcą komuś dopiec, to spełniają jego życzenie. Wszyscy zagłosują, a Ty to będziesz zliczać... Quote
Behemot Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Rauni napisał(a):Wiesz, znam takie powiedzenie, że jak bogowie chcą komuś dopiec, to spełniają jego życzenie. Wszyscy zagłosują, a Ty to będziesz zliczać... Iiiii... uwinęłabym się w jakieś 3 miesiące :evil_lol: Prędziutko, dla zdrówka :evil_lol: Quote
olcha Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Rauni napisał(a): Jak nie zagłosujesz, to się nie zalogujesz! :diabloti: Wiesz, znam takie powiedzenie, że jak bogowie chcą komuś dopiec, to spełniają jego życzenie. Wszyscy zagłosują, a Ty to będziesz zliczać... Buahhhahahhaa dobre :roflt: Quote
Anashar Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jasne, że jasnowidz. Nie wiedziałaś? :mdrmed: Quote
Behemot Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Anashar napisał(a):Jasne, że jasnowidz. Nie wiedziałaś? :mdrmed: Albo haker :diabloti: :cool3: Quote
Anashar Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 EEe tam, do hakera mi jeszcze troche brakuje :cool3: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Już tylko dziś do północy przyjmuję punkty w konkursie grudniowym! Dogomaniacy - do urn! :user: Wyniki ogłoszę dziś w nocy lub jutro. A zaraz po ogłoszeniu wyników..... zaczynamy głosowanie w Wielkim Konkursie "Zdjęcie Roku 2006'!!!! :lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Ho, ho... Ciekawą mamy sytuację.... :lol: Dwa zdjęcia z taką samą liczbą punktów na razie są na pierwszym miejscu, a na drugim miejscu też mamy dwa zdjęcia..... :lol: O północy wszystko się rozstrzygnie :lol: Głosujemy, głosujemy! Quote
Anashar Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale do zdjecia roku, oczywiście założysz nowy wątek? :razz: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Anashar napisał(a):Ale do zdjecia roku, oczywiście założysz nowy wątek? :razz: Już jest, tylko jeszcze dorzucę 3 pierwsze miejsca z konkursu grudniowego :lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Anashar napisał(a):A dasz linka? :D A se poszukaj :eviltong: Przyklejony jest w Foto Blogach :lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Łomatko, co za leń :eviltong: No masz, masz: TIU Quote
Anashar Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dziękuje :) nie leń, ja zapracowany człek jestem poprostu a na dogo zaglądam tylko przelotem :eviltong: Kurde wszystkie zdjęcia są fajne, ciężki wybór będzie :shake: Quote
Recommended Posts