sugarr Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 autor: sugarr pies: Portos t.: Dobra łapa nie jest zła Quote
Sonix Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Autor: ja pies: Sonia ,,Bujanie w obłokach" Quote
Behemot Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziś ostatnia szansa na głosowanie w listopadowej edycji konkursu! Przypominam, że punkty możecie przysyłać do mnie na PW jeszcze tylko dziś do północy. Ogłoszenie wyników - najprawdopodobniej już jutro :lol: Quote
Behemot Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Jeszcze tylko 45 minut do końca głosowania :lol: Jestem przy kompie, Dogo chodzi jak rakieta - a więc do dzieła! O północy zamykam głosowanie i być może wkrótce potem podam wyniki :lol: Quote
Korenia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Behemot']Jeszcze tylko 45 minut do końca głosowania :lol: Jestem przy kompie, Dogo chodzi jak rakieta - a więc do dzieła! O północy zamykam głosowanie i być może wkrótce potem podam wyniki :lol: Miałam zagłosować i sie spóźniłam 5 minut :(:placz: Quote
Behemot Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Minęła północ, otwieram urnę, wysypują się z niej karteczki z głosami (oraz parę kopert z zawartością finansową i zapewnieniami, iż znajdę się na pierwszym miejscu list wyborczych w następnych wyborach samorządowych :evil_lol:) i cóż widzę... cóż widzę.... Widzę, że w tym miesiącu do konkursu zakwalifikowało się 101 zdjęć :lol: W pocie czoła zliczam głosy i widzę... widzę.... Na miejscu trzecim z 25 punktami znalazła się uroczo uśmiechnięta Tigra na zdjęciu evaxon "Proszę o uśmiech II". Gratulacje!!! :klacz::klacz::klacz: Na miejscu drugim... cóż za niespodzianka... ten sam pies, ta sama autorka i nawet tytuł podobny :evil_lol: Z 40 punktami Tigra na zdjęciu exaxon "Proszę o uśmiech I" Gratulacje!!!:klacz::klacz::klacz: I wreszcie.... miejsce pierwsze... konwencja utrzymana, bo na tym miejscu, z 43 punktami znalazł się Major na zdjęciu panienkibubu "Psy też bawią się w Halloween" Wielkie brawa!!! :klacz::klacz::klacz: A oto pozostali laureaci: 4. Koka i Hexa/niedźwiedzica/"Światowid" - 18p. Tygra/Tygra/"Słodki sen I" 5. Luna/malawaszka/"Lecę! Mamo, ja lecę!" - 13p. Didi/Tossaa/"Hmm... a jednak urosłam" suczka wyżła weimarskiego/Xenesthis/"Blue eyes" 6. Kora/Woo/"Noski, noski" - 9p. 7. Gizmo/MajkaGizmo/"Listopadowe humorki" - 8p. Saba/APSA/"Szczęki III" Sonia/Behemot/"Zakładka" 8. Foxi i Kreon/Eria/"Jak myślisz? Długo jeszcze?" - 7p. Gaja/Asica/"Chlapnę ślinką na sufit, dobra?" Macho/Ambra/"Oczy oceanem łez" Vigo/INA/"W długie, jesienne wieczory pieski się nudzą, cz.I" 9. Bandzior/Tossaa/"Nówki oponki, a jak!" - 6p. Maleństwo/Carragan/"Wilkołaki są wśród nas" 10. Dickens/Bonita/"Zły pies" - 5 p. Bazyl/Bubi/"A mówią, że nic nie spada z nieba" 11. Doda/Lavinia/"Czy muszę iść na ten spacer?" - 4p. Nutka/Iza/"Kwiatowa smycz" Czika/zadziorny/"Buziak na szczęście" Hexa/niedźwiedzica/"Patrzę sobie" Tygra/Tygra/"Słodki sen II" Tygra/Tygra/"Chwila relaksu" Bangi/Tossaa/"Ojciec chrzestny 3 - to ja" Szczeniaczki/Bubi/"To się nazywa smacznie spać" 12. Cerber/Cerber/"Szczery uśmiech" - 3p. Raven/Talagia/"Kwa, kwa, kwa?" Filip/Jamniczek/"Muszę się odpręęęęężyć" Polo/aaliw/"Golden - pies pasterski" Tepi/Rul/„Tepoix odkrywa w sobie nowe talenty - rurka z języka” 13. Era/Olcha/"Gimnastyka buzi i języka" - 2p. Safi/Basiulka22tychy/"Po prostu szczęśliwa" Aria/puchu/"Potworek z Loch Ness" Figa/Sylwiac/"Kropiasty profil" Niko/Gudis/"Tęsknię za panią" Maleństwo/Carragan/"Studium irlandzkiej melancholii" 14. Nika/Justys95/"Mój kochany 3-letni szczeniaczek" - 1p. Serdeczne gratulacje dla wszystkich laureatów! :klacz::klacz::klacz: Quote
e.v.a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 hahaha 1 miejsce rewekla wielkie gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i sobie tez pogratuluje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i wszystkim innym tez:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Behemot Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 evaxon napisał(a):hahaha 1 miejsce rewekla wielkie gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A moja Sonia na 7 - też fajnie :multi: Quote
Marta i Wika Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dołączam się do gratulacji! Czyli generalnie - wygrały psie "miny" :-) Brawo Major i Tigra ;-) Przydałoby się, żeby więcej osób głosowało! Quote
eria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 GRATULACJE !!!!!!!:multi: :loveu: A i sobie tego 8 miejsca pogratuluję :loveu: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wielkie gratuluje dla zwycięzców :sweetCyb: Quote
Behemot Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Marta i Wika'] Przydałoby się, żeby więcej osób głosowało! Oj, przydałoby się! Do dyskusji na ten temat zapraszam do: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2574818#post2574818 Quote
Juszes Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja myslę, ż eprzydałoby sie robić dlla każdego laureata nagrodę tznm. ktoś kto zna się na grafice mógłby zrobic jakieś łądne obramowanie do tego zdjątka i napisać "zdjęcie listopada" i taki jakby dyplomik możnaby było wstawić na swoą stronę blog albo chociażby galerię, co otum myślicie? Quote
Behemot Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Juszes napisał(a):Ja myslę, ż eprzydałoby sie robić dlla każdego laureata nagrodę tznm. ktoś kto zna się na grafice mógłby zrobic jakieś łądne obramowanie do tego zdjątka i napisać "zdjęcie listopada" i taki jakby dyplomik możnaby było wstawić na swoą stronę blog albo chociażby galerię, co otum myślicie? Juszes, pomysł ciekawy :lol: ale pogadajmy o tym w wątku, który podałam wcześniej, OK? ;) Quote
zadziorny Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich laureatów :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich:klacz: :klacz: :klacz: Dzięqjemy za punkciki dla nas:B-fly: Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 evaxon napisał(a):hahaha 1 miejsce rewekla wielkie gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i sobie tez pogratuluje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i wszystkim innym tez:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a ja tuż za Tobą- jestem 4 i 11 gratuluję wszystkim, fajna zabawa:multi: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :oops:a ja sie spóźniłam z głosowaniem:shake:ale i tak wygrały moje typy:multi::multi::multi: Quote
Loona Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi: :multi: Quote
anea Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 autor: anea (czyli ja:) pies:Jive "łatający pies" Quote
salomea Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja tez niestety przegapiłam głosowanie:placz: .Dzis rano mi sie przypomniało!Na drugi raz bede musiała sobie zanaczyc w kalendarzu!Skleroza nie boli...niestety! Quote
AnkaW Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: :multi: . Moje 2 typy na 3 wygrały :p . Quote
Recommended Posts