Behemot Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Czy chcecie przedłużyć konkurs na następny rok? :lol: Wypełnijcie ankietę na górze. Edit: Ponieważ parę osób uważa, że przydałyby się zmiany w formule konkursu, zakładam taką samą ankietę w Ankietach - tam pogadajmy, co możnaby zmienić :lol: Tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35597 Alicjarydzewska, dudzikQ, Juszes, KaRa_TC, Marysia_i_gończy, nomu - Chętnie poznałabym wasze zastrzeżenia, sugestie, itd. :lol: Zajrzyjcie do wątku w Ankietach, proszę. _________________________________________________ Zasady konkursu Zgloszenia i nominacje 1. Każdy chętny przedstawia (nominuje) maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w grudniu) - opatrzone tytułem, imieniem pieska i nickiem autora. Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Dopuszczalne są zdjęcie wyretuszowane, nie zgłaszamy natomiast fotomontaży. Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc. 2. Nominacje przedstawiamy do północy 31 grudnia. Po tym terminie kandydatury nie będą przyjmowane. 3. Pod zakończeniu wszystkich edycji z nagrodzonych zdjęć z każdej edycji wybierzemy 3 najlepsze zdjęcia roku 2006. Glosowanie 3. Głosujemy do północy z 9 na 10 stycznia. Po tym terminie glosy nie bedą przyjmowane. Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku grudnia podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). - Dogomaniacy głosują na maksymalnie 5 zdjęć - przyznając punktację od 1 do 5 punktów (za najlepsze zdjęcie). Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów! - Nie głosujemy na zdjęcia, ktore sami nominowaliśmy! - Jeżeli chcecie głosować tylko na jedno czy dwa zdjęcia, również podajcie punktację. - Głosować można na bieżąco, przez cały miesiąc, ale pamiętajcie, że w ciągu miesiąca można oddać głos tylko na 5 zdjęć, więc wybór musi być przemyślany! :lol: WAZNE ! 4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;-) (imię psa, nick autora, tytuł oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia - MAX 500x500 pikseli ! ) nie zakwalifikują się do konkursu. Pamiętaj, Dogomaniaku! Jeżeli nie weźmiesz udziału w wyborach, nie będziesz miał prawa krytykować zwycięzców! :diabloti: Wszyscy do urn! Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Pasavery. __________________ Leci pies przez pole, minął już Opole, przeszkody omija, bo tak kocha stryja Quote
Behemot Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Oto lista zdjęć dopuszczonych do konkursu. Głosując, wystarczy podać nr zdjęcia (i oczywiście liczbę punktów ;)) 1. Lachs Dobermania „Dobki też mają fafle” 2. Lachs Dobermania „Załóż mi wreszcie te szelki i chodźmy już na spacer!!!” 3. Lachs Dobermania „Laaachs, to nie lustro" 4. Logan diabełkowa „Pies Chucka Norrisa – strażnik toalet” 5. Bandzior Tossaa „Nowki oponki, a jak” 6. Kesi chicken „Ło Jezu, wilk!” 7. Kaja Atka92 „A kuku” 8. Kaja Atka92 „Lenistwo” 9. Kaja Atka92 „Cwaniak” 10. Doda Lavinia „Czy muszę iść na ten spacer?” 11. Era olcha „Zepsute tarcze hamulcowe” 12. Era olcha „Gimnastyka buzi i języka” 13. Ty Ty_Asya „Latawiec” 14. Pan Mąstr Milena182 „Zaśnieżony nos” 15. Diana Milena182 „Ziew natury, żółte kły” 16. Foxi i Kreon Eria „Jak myślisz – długo jeszcze?” 17. Kreon Eria „Jeszcze jedno zdjęcie i cię połknę” 18. Radar i Gizmo AnkaW „I znów ta jesień!” 19. Logan diabełkowa „Trzech muszkieterów” 20. Bandi, Demon, Somka lothia „Trzy sępy” 21. Major panienkabubu „Psy też bawią się w Halloween” 22. Luna malawaszka „Leceeeę! Mamo! Ja lecę!” 23. Cerber Cerber „Szczery uśmiech” 24. Didi Tossaa „Hmm… a jednak urosłam” 25. Gaja Asica „Chlapnę ślinką na sufit, dobra?” 26. Safi Basiulka22tychy „Po prostu szczęśliwa” 27. Aria Puchu „Potworek z Loch Ness” 28. Macho Ambra „Ja jestem Macho mnie kobiety nie wybaczą....” 29. Barcelona Ambra „Kto? Ja zadzieram nosa?” 30. Kora Woo „Noski, noski” 31. Kora Woo „Mein freund” 32. Kora Woo „Kiedyś trzeba odpocząć” 33. Precel Prawdziwa ala „Jesienna słota” 34. Alkoholik Cynio6 „Kac” 35. Dickens bonita „Zły pies” 36. Gaston Kate I Luka „Na prawo patrz” 37. Gaston Kate I Luka „Malowana lala” 38 Macho Ambra „Oczy oceanem łez” 39 Młoda suczka wyżła weimarskiego Xenesthis „Blue eyes” 40 Gizmo MajkaGizmo „Listopadowe humorki” 41 Maleństwo Carraggan „Maleństwo na planecie małp” 42 Asya TyAsya „Trochę gimnastyki” 43 Raven Talagia „Kwa, kwa kwa?” 44 Osxar Xymenka „My się zimy nie boimy” 45 Oscarek Xymenka „A kuku! Szukaj mnie!” 46 Foxi Eria „Wampiry istnieją naprawdę!” 47 Saba APSA „Kto tak potrafi?” 48 Saba APSA „Szczęki III” 49 Figo Salomea „Figo na prezydenta” 50 Figo Salomea „Elegancik francik” 51 Figo Salomea „Jeszcze by się pospało” 52 Figa Sylwiac „Kropiasty profil” 53 Figa Sylwia C, „Jesienne popołudnie” 54 Czabi Sylwia C. ? 55 Marysia_i_gończy Poplątanie łap, czyli latający zwycięzca VII grupy i BIS - bracco italiano" 56 Niko Gudis „Tęsknię za panią” 57 Filip Jamniczek „Muszę się odpręęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęężyć" 58 Sonia Behemot „Zakładka” 59 Era i Delta KaRa_TC „Głupie miny” 60. bracco italiano AXEL del Monte Alago Marysia_i_gończy „Poplątanie łąp, czyli latający zwycięzca” 61. Nutka Iza „Kwiatowa smycz” 62. Denis Black_sheep „Uśmiech psa szczęśliwego” 63. Denis Black_sheep „Zamyślony” 64. Denis Black_sheep „Podróżnik” 65. Ur-Chan Habibi „Przygotowania do zimy” 66. Maleństwo Carragan „Studium irlandzkiej melancholii” 67. Dżeki Kaśka1 „Jesień, jesień już…” 68. Czika zadziorny „Buziak na szczęście” 69. Pepe i kocur Lavinia „Spadaj z mojego domu, intruzie” 70. Pepe i kocur Lavinia „Już dobrze…” 71. Lala Kamila-dog „Mam cię, zjem cię” 72. Lala Kamila-dog „Piękny potwór” 73. Lala Kamila-dog „Co ten pies ode mnie chce?” 74. Vigo INA „W długie jesienne wieczory pieski się nudzą, cz.I” 75. Vigo INA „W długie jesienne wieczory pieski się nudzą, cz.II” 76. Tigra evaxon „Proszę o uśmiech I” 77. Tigra evaxon „Proszę o uśmiech II’ 78. Aria puchu „Duch” 79. Aria puchu „Nie znajdziesz mnie!” 80. Polo aaliw „Golden- pies pasterski” 81. Polo aaliw „In blue” 82. Polo aaliw „Pomnik psa” 83. Koka i Hexa niedźwiedzica „Światowid” 84. Hexa niedźwiedzica „Patrzę sobie” 85. Tepi Rul „Tepoix odkrywa w sobie nowe talenty - rurka z języka” 86. Tygra Tygra „Słodki sen I” 87. Tygra Tygra „Słodki sen II” 88. Tygra Tygra „Chwila relaksu” 89. Ty i Asya Ty_Asya „Ale śmiechu!” 90. Bangi tossaa „Ojciec chrzestny 3 – to ja” 91. Maleństwo Carragan „Wilkołaki są wśród nas” 92. Maleństwo Carragan „No, dajże tego buziaka” 93. Bazyl Bubi „A mówią, że nic nie spada z nieba” 94. Bazyl i Sas mamabazyla „Ja lecę!!!” 95. Bazyl i Sas mamabazyla „Dziwne miny, dziwne pozy” 96. Figa Iwoncja „Oj, smutno mi” 97. Figa Iwoncja „Nosek” 98. Nika Justys95 „Chodząca latarka” 99. Nika Justys95 „Mój kochany 3-letni szczeniaczek” 100. Dolka Kardusia „Przed skokiem na bank” 101. szczeniaczki Bubi „To się nazywa smacznie spać” Quote
Behemot Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Modelka: Sonia Autor: Behemot Rząd: dwunożne Quote
black sheep Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Tutaj się pisze, na kogo się głosuje, czy wysyła na PW? Quote
Behemot Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 black_sheep napisał(a):Tutaj się pisze, na kogo się głosuje, czy wysyła na PW? Punkty przysyłasz do mnie na PW. Quote
AnkaW Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja już swoje typy z punkcikami wysłałam. Mam nadzieję ze dojdą :multi: :multi: :multi: Quote
Behemot Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Zapraszam wszystkich do wątku grudniowego i do udziału w ankiecie dotyczącej ewentualnego przedłużenia konkursu na rok 2007 :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35484 Ankieta jest również tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35597 Quote
nathaniel Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Autor : ja psy:Pusia i Rambo Tytuł: Latające świry ;) Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Autor: sylrwia Model: Foryś Tytuł: hm.... Autor: sylrwia Model: Forys + grzybek;) Tytuł: Grudniowe grzybobranie:evil_lol: autor: sylrwia model: Foryś tytuł: Pierwsze w życiu polowanie Quote
Behemot Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 black_sheep napisał(a):Kiedy będą wyniki?:) Już pisałam - około 10 grudnia. Quote
tygra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 autor - tygra model - tygra tytuł - płaszczka... tytuł - senna Quote
Parysówna Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Autor : Parysówna Model : Moby z "Cichego Kąta" Tytuł : Wszystko przez tą trawę :cool3: Quote
black sheep Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Sorki nie wiedziałam:) Jestem strasznie niedoinformowana:D To czekam niecierpliwie:) Quote
lavinia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Autor ; Lavinia Model ; Pepe Tytuł ; "Portret z żółtą ścianą :-)" Autor ; Lavinia Modelka ; Doda Tytuł ; "Portret smutku" Quote
Aisa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Autor: Aisa Model: Zulus Tytuł: Zamyślony... Quote
Anashar Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Autor: Anashar Piesek: Rocky Tytuł: Nadchodzi jesień... Autor: Anashar Piesek: Haris Tytuł: Ciekawe co się tam dzieje... Quote
Behemot Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Punkty przychodzą, przychodzą i.... powiem Wam, że w tym miesiącu rywalizacja będzie chyba szczególnie zawzięta :cool3: Może właśnie to TWÓJ głos okaże się decydujący? :lol: Quote
tygra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 z uwagi że dwa już zamieściłam to będzie ostatnie w tym miesiącu :( autor Tygra model Tygra tytuł - aniołek :) Quote
Marta i Wika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No więc, uwaga uwaga... wklejam swoje pierwsze konkursowe foto :-) autor: Marta i Wika pies: Wika Tytuł: Naprawdę nie masz nic ciekawszego do czytania? Quote
Gośka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jesienno-grudniowe autor: Gośka psy: Mafi i Bili tytuł: Idzie zima ciekawe dokąd te ptaki odlatują Quote
Gośka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 autor: Gośka pies: Ford i Bil tytuł: Będę się nim mógł potem pobawić?:evil_lol: ;) Quote
Gośka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dobra to takie też z serii "pędzę" autor jw pies: Mafi Quote
WiolaW Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 autor:Wiola pies: Sonia tytuł: Jak sie ruszysz to cie zjem Quote
Recommended Posts