Jump to content
Dogomania

Konkurs "Zdjęcie grudnia" - WYNIKI!!! (str.12)

Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?  

113 members have voted

1. 1. Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?

• Tak
    • Tak, ale w zmienionej formie
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już wcześniej wklejałam dwie foty, ale że dzisiaj był nalot wampirów to dokładam trzecią :
autor: Eria
tytuł : Wampiry istnieją naprawdę
modelka : Foxi

Posted

Wklejam od razu 3 fotki:

1 fotka:

Tytuł:" Figo na prezydenta"
Imie psa: FIGO
Nick autora: salomea

2 fotka:

Tytuł: "Elegancik- Francik"
Imię psa: FIGO
Nick autora:salomea

3 fotka

Tytuł: "Jeszcze by się pospało..."
Imie psa: FIGO
Nick autora: salomea

Posted

"TĘSKNOTA"
To bardzo szczególne zdjęcie,bardzo szczególnego psa.Dziś mija 7 miesięcy...od odejścia Szarusia.:-(
Tytuł - Tęsknota
Autor - muuka
imię psa -Szarki

Posted

[quote name='muuka']"TĘSKNOTA"
To bardzo szczególne zdjęcie,bardzo szczególnego psa.Dziś mija 7 miesięcy...od odejścia Szarusia.:-(
Tytuł - Tęsknota
Autor - muuka
imię psa -Szarki

Muuka, z całym szacunkiem, ale w tej edycji przyjmujemy tylko zdjęcia zrobione w listopadzie tego roku. przykro mi, ale nie mogę przyjąć tego zdjęcia :-(

Posted

malwaszko :D Ja padam, rewelacyjna fota ["leceeee! mamo! ja leceeee"]. Masz odemnie punkciki :)
APSA Tobie też coś tam dam, fotencja zajesmerfna!! :D

Autor: Sylwia C.
Pies: Figa
Tytuł: Kropiasty profil

Autor: Sylwia C.
Pies: Figa
Tytuł: Jesienne popołudnie..

Autor: Syllwia C
Pies: Czabi
Tytuł: ... [macie jakies pomysły?? :lol:]

Dwa pierwsze zdjęcia zdjęcia robione były na początku listopada, a trzecie tydzień temu ;)
Wiem że nie mam w Wami żadnych szans, ale jak zabawa to zabawa :)

Posted

OK.Behemot,wycofuję się ,przyznaję że nie dopatrzyłam tego warunku,to moje pierwsze zgłoszenie do takiego konkursu.Ale myślę że powinieneś uściślić "zaostrzyć"reguły.Tylko jedno zdjęcie zgłoszone do konkursu,opatrzone jest datą zrobienia....reszta może być zrobiona kiedykolwiek,ale tylko ja nieopatrznie przynałam, że jest starsze.Nie twierdzę że każdy oszukuję,ale gdybym nie napisała o tych 7 miesiącach....pewnie by przeszło.Trochę to niesprawiedliwe i zbyt płynne.

Pozdrawiam muuka!

Posted

hejka!

muuka napisał(a):
[...]myślę że powinieneś uściślić "zaostrzyć"reguły.Tylko jedno zdjęcie zgłoszone do konkursu,opatrzone jest datą zrobienia....reszta może być zrobiona kiedykolwiek

Hmm.. jak sobie wyobażasz takie obostrzenie regulaminu? Datę w rogu zdjęcia można bezproblemowo nanieść nawet używając windowsowego paint'a. Może wzorem porywaczy będziemy pstrykali psiakom fotki wraz z tytułową stroną aktualnej gazety;) Przecież to tylko zabawa (mająca jednak pewne reguły, do których z założenia trzeba się dostosować).
Pozdrawiam
Woo

Posted

No właśnie, przecież nie bedziemy fotografować psa wraz z aktualna gazetą...
Ale np. w konkursie na zdjęcie listopada nie przejdzie zdjęcie psa na łące z kwitnącymi mleczami :eviltong:

Posted

Woo ,to tylko propozycja.Jednak jesli tak łatwo obejść ten punkt regulaminu i tak trudno dociec kiedy tak naprawdę zdjęcie zostało wykonane...to może ten wymóg jest niepotrzebny.Może lepiej skupić się na uroku samej fotki,niż na dacie wykonania?
Jak już pisałam,ja wycofałam z konkursu swoje zdjęcie-uszanowałam obecnie obowiązujący regulamin.Oglądając fotki ,zastanawiałam się też dlaczego inne zostały wykluczone ,nie znalazłam uzasadnienia w regulaminie.Nie awanturuję się ,piszę tylko o swoich spostrzezeniach - ale czyż nie ma w tym trochę racji....

Posted

Inne są usuwane zazwyczaj dlatego, że mają więcej niż 500x500 pikseli.
Mnie też usunięto - w zeszłym miesiącu. Ale zawsze można je spowrotem zgłosić - po pomniejszeniu :)

Posted

Myślałam o tym, żeby do zdjęć dodawać datę (Opcja w aparacie), ale wtedy zdjęcia straciłyby na swej naturalności. Proponuję więc, by każdy rozsądził tę kwestię w swoim sumieniu ;) i dostosował się do wymogów regulaminu.

Posted

hahaha to przecież tylko zabawa - nie ma żadnych drogocennych nagród - więc po co ktoś miałby oszukiwać :razz:

chyba sobie muszę przygotować jakieś przypomnienie żebym nie zapomniała zagłosować :oops:

Posted

[quote name='APSA']To ja nominuję jeszcze zdjęcie Marysi_i_gończego
"Poplątanie łap, czyli latający zwycięzca grupy VII FCI - bracco italiano"

Nie tylko zwycięzca VII grupy, ale i BIS !!!!!!!!

Posted

O co chodzi z p.1 reguaminu? Nominowac fotke dogomaniaka, na ktorej jest pies, czy tez nominowac fotke na ktorej jest pies dogomaniaka?

I czemu pies moze byc tylko wlasny albo dogomaniakow, a nie ogolnie pies? Mam wiele fajny fotek, ktore moglabym tu dac i co, mam zawracac glowe wlascicielowi, zeby zarejestrowal sie na dogo i stal sie dogomaniakiem tylko z nazwy? :/ A co, jezeli mam fotki z wystawy [poznan] i nie znam wlasciciela, ale sa smieszne, ladne etc?

Posted

[quote name='dog_master']O co chodzi z p.1 reguaminu?[...] A co, jezeli mam fotki z wystawy [poznan] i nie znam wlasciciela, ale sa smieszne, ladne etc?

dog_master: Teoretycznie właściciel psa którego sfotografowałaś może nie życzyć sobie umieszczania zdjęć jego pociechy w takim czy innym kontekście. Myślę, że właśnie po to jest ten punkt regulaminu.

Pozdrawiam
Woo