psiuroszczura Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='cynio6'] :crazyeye:autor-Cynio6 model-alkocholik:evil_lol: tytuł-KAC:-o :evil_lol: Rewelacja!!!! Spity jak komar!! Miałam podona pościel jak byłam bardzo mała... :D Quote
psiuroszczura Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Ambra']to ostatnie: autor: ja pies: macho tytuł: oczy oceanem łez...:-( Moje pierwsze skojarzenie to ten leniwiec Sid z "Epoki lodowcowej" :lol: Quote
Behemot Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Nominuję Maleństwo na zdjęciu Corraggana; Maleństwo na planecie małp Quote
Ty_Asya Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Autor: ja Pies: Asya Tytuł: Troche gimnastyki! Quote
Talagia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Autor: Talagia Pies: Raven Tytuł: Kwa kwa? ;) Quote
xymenka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 tytul: " My sie zimy nie boimy!" imie psa : Oskar nick panci : xymenka tytul: " a kukuuu...gdzie ja jestem? Szukaj mnie!:lol:" pies:Oskarek nick: xymenka Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ja już wcześniej wklejałam dwie foty, ale że dzisiaj był nalot wampirów to dokładam trzecią : autor: Eria tytuł : Wampiry istnieją naprawdę modelka : Foxi Quote
salomea Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wklejam od razu 3 fotki: 1 fotka: Tytuł:" Figo na prezydenta" Imie psa: FIGO Nick autora: salomea 2 fotka: Tytuł: "Elegancik- Francik" Imię psa: FIGO Nick autora:salomea 3 fotka Tytuł: "Jeszcze by się pospało..." Imie psa: FIGO Nick autora: salomea Quote
muuka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 "TĘSKNOTA" To bardzo szczególne zdjęcie,bardzo szczególnego psa.Dziś mija 7 miesięcy...od odejścia Szarusia.:-( Tytuł - Tęsknota Autor - muuka imię psa -Szarki Quote
Behemot Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='muuka']"TĘSKNOTA" To bardzo szczególne zdjęcie,bardzo szczególnego psa.Dziś mija 7 miesięcy...od odejścia Szarusia.:-( Tytuł - Tęsknota Autor - muuka imię psa -Szarki Muuka, z całym szacunkiem, ale w tej edycji przyjmujemy tylko zdjęcia zrobione w listopadzie tego roku. przykro mi, ale nie mogę przyjąć tego zdjęcia :-( Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malwaszko :D Ja padam, rewelacyjna fota ["leceeee! mamo! ja leceeee"]. Masz odemnie punkciki :) APSA Tobie też coś tam dam, fotencja zajesmerfna!! :D Autor: Sylwia C. Pies: Figa Tytuł: Kropiasty profil Autor: Sylwia C. Pies: Figa Tytuł: Jesienne popołudnie.. Autor: Syllwia C Pies: Czabi Tytuł: ... [macie jakies pomysły?? :lol:] Dwa pierwsze zdjęcia zdjęcia robione były na początku listopada, a trzecie tydzień temu ;) Wiem że nie mam w Wami żadnych szans, ale jak zabawa to zabawa :) Quote
Bubi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Bubi'] To się nazywa " smacznie spać" "piękny" uśmiech do komery Nasze szczeniaczki. Quote
muuka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 OK.Behemot,wycofuję się ,przyznaję że nie dopatrzyłam tego warunku,to moje pierwsze zgłoszenie do takiego konkursu.Ale myślę że powinieneś uściślić "zaostrzyć"reguły.Tylko jedno zdjęcie zgłoszone do konkursu,opatrzone jest datą zrobienia....reszta może być zrobiona kiedykolwiek,ale tylko ja nieopatrznie przynałam, że jest starsze.Nie twierdzę że każdy oszukuję,ale gdybym nie napisała o tych 7 miesiącach....pewnie by przeszło.Trochę to niesprawiedliwe i zbyt płynne. Pozdrawiam muuka! Quote
Woo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hejka! muuka napisał(a):[...]myślę że powinieneś uściślić "zaostrzyć"reguły.Tylko jedno zdjęcie zgłoszone do konkursu,opatrzone jest datą zrobienia....reszta może być zrobiona kiedykolwiek Hmm.. jak sobie wyobażasz takie obostrzenie regulaminu? Datę w rogu zdjęcia można bezproblemowo nanieść nawet używając windowsowego paint'a. Może wzorem porywaczy będziemy pstrykali psiakom fotki wraz z tytułową stroną aktualnej gazety;) Przecież to tylko zabawa (mająca jednak pewne reguły, do których z założenia trzeba się dostosować). Pozdrawiam Woo Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No właśnie, przecież nie bedziemy fotografować psa wraz z aktualna gazetą... Ale np. w konkursie na zdjęcie listopada nie przejdzie zdjęcie psa na łące z kwitnącymi mleczami :eviltong: Quote
muuka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Woo ,to tylko propozycja.Jednak jesli tak łatwo obejść ten punkt regulaminu i tak trudno dociec kiedy tak naprawdę zdjęcie zostało wykonane...to może ten wymóg jest niepotrzebny.Może lepiej skupić się na uroku samej fotki,niż na dacie wykonania? Jak już pisałam,ja wycofałam z konkursu swoje zdjęcie-uszanowałam obecnie obowiązujący regulamin.Oglądając fotki ,zastanawiałam się też dlaczego inne zostały wykluczone ,nie znalazłam uzasadnienia w regulaminie.Nie awanturuję się ,piszę tylko o swoich spostrzezeniach - ale czyż nie ma w tym trochę racji.... Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Inne są usuwane zazwyczaj dlatego, że mają więcej niż 500x500 pikseli. Mnie też usunięto - w zeszłym miesiącu. Ale zawsze można je spowrotem zgłosić - po pomniejszeniu :) Quote
Behemot Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Myślałam o tym, żeby do zdjęć dodawać datę (Opcja w aparacie), ale wtedy zdjęcia straciłyby na swej naturalności. Proponuję więc, by każdy rozsądził tę kwestię w swoim sumieniu ;) i dostosował się do wymogów regulaminu. Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ale wiesz, Behemot, w aparacie można ustawić inną datę :cool3: (To tak już, jak mamy świrować i każdego podejrzewać o oszustwo:lol:) Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hahaha to przecież tylko zabawa - nie ma żadnych drogocennych nagród - więc po co ktoś miałby oszukiwać :razz: chyba sobie muszę przygotować jakieś przypomnienie żebym nie zapomniała zagłosować :oops: Quote
gudis Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Autor: gudis Piesio: Niko Tytuł: Tesknię za panią Quote
bazylowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='APSA']To ja nominuję jeszcze zdjęcie Marysi_i_gończego "Poplątanie łap, czyli latający zwycięzca grupy VII FCI - bracco italiano" Nie tylko zwycięzca VII grupy, ale i BIS !!!!!!!! Quote
dog_master Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 O co chodzi z p.1 reguaminu? Nominowac fotke dogomaniaka, na ktorej jest pies, czy tez nominowac fotke na ktorej jest pies dogomaniaka? I czemu pies moze byc tylko wlasny albo dogomaniakow, a nie ogolnie pies? Mam wiele fajny fotek, ktore moglabym tu dac i co, mam zawracac glowe wlascicielowi, zeby zarejestrowal sie na dogo i stal sie dogomaniakiem tylko z nazwy? :/ A co, jezeli mam fotki z wystawy [poznan] i nie znam wlasciciela, ale sa smieszne, ladne etc? Quote
Woo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='dog_master']O co chodzi z p.1 reguaminu?[...] A co, jezeli mam fotki z wystawy [poznan] i nie znam wlasciciela, ale sa smieszne, ladne etc? dog_master: Teoretycznie właściciel psa którego sfotografowałaś może nie życzyć sobie umieszczania zdjęć jego pociechy w takim czy innym kontekście. Myślę, że właśnie po to jest ten punkt regulaminu. Pozdrawiam Woo Quote
Behemot Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Modelka: Sonia Autor: Behemot Zakładka Quote
Recommended Posts