Behemot Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 chicken napisał(a):A przerobione fotki tez moga byc? Mogą być wyretuszowane, ale fotomontaże nie. Nie wiem, jak potraktować Twoją :hmmmm: Quote
Loona Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Behemot napisał(a):Mogą być wyretuszowane, ale fotomontaże nie. Nie wiem, jak potraktować Twoją :hmmmm: Wydaje mi się, że to zdjęcie można zaliczyć do konkursu, nie jest to fotomontaż (kilka zdjęć sklejonych ze sobą) a poprostu zwykłe zdjecie z użyciem efektu w programie do obróbki, nie zmienia tematu zdjęcia. Quote
Behemot Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Loona napisał(a):Wydaje mi się, że to zdjęcie można zaliczyć do konkursu, nie jest to fotomontaż (kilka zdjęć sklejonych ze sobą) a poprostu zwykłe zdjecie z użyciem efektu w programie do obróbki, nie zmienia tematu zdjęcia. OK, przyjmuję ;) Quote
niedzwiedzica Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 autor-niedzwiedzica model-Koka tytuł : Torpeda Quote
Em-ka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Autor: Em-ka Model: Tito Tytuł: Znowu ta sesja...... ;) Autor: Em-ka Model: Tito Tytuł: Wiatr we włosach :) Auto: Em-ka Model: Tito Tytuł: Jakby się tu zerwać... Quote
onek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Autor: onek Modele:Aston & Lincoln oraz gościnnie Adrian lat 7 Tytuł:Krówki,krówki do domu!!! Quote
Kasia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Autor: fidelek2 Model: Fidel Tytuł: "Co ja takiego zrobiłem..." Quote
nathaniel Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 autor: nathaniel tytul: Pusinda model: Pusia Quote
Em-ka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='kaśka1']cześć, mam problem z wklejeniem zdjęcia. O co chodzi. :placz: Kaśka1 - prześlij mi na maila - pomogę wstawić :) adres na pw! Quote
kaśka1 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Autor: Kaśka1 Model: Dżeki Tytuł: "Czas releksu, relaksu to czas ..." Quote
Marysia_i_gończy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Autor: Marysia_i_gończy Pies: Una Tytuł: Panna we wrzosach Autor: Marysia_i_gończy Pies: Una Tytuł: "Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało, dla mnie to - mało!" Quote
Behemot Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Autorka: An3czka Model: Basco Quasimodo Quote
diabelkowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 hahaha nie ma to jak miec wyglodnialgo psaa :D hahahahhahaha :P nie no mooj glos :D:D :laugh2_2: :cool2: Quote
Evelina Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='kaśka1']Próbowałam Twoim sposobem i nie wychodziło, robiłam wszystko zgodnie z Twoimi wskazówkami ale niestety nie mogłam zmniejszyć pikseli :wallbash: .Zosia też mi przesłała instukcje, ale ja nie mam niestety takiego programu. :placz:Zwracam uwage, ze w regulaminie konkursu wyraznie jest napisane, ze mod chetnie pomoze i zdjecie zmniejszy. Wystarczy sie do niego zwrocic o pomoc lub zamiescic tutaj linka do za duzego zdjecia z dopiskiem, ze autor prosi moda o zmniejszenie :p Quote
Ziółkowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Za kazdym razem placze ze smiechu kiedy widze zdjecia Basco! Co miesiac wstawiane jest zdjecie z coraz to lepsza mina:p Boje sie pazdziernika.... Quote
kara&arti Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Autor:kara&arti Model:Arti Tytuł:"Szczęśliwy pies" Quote
kaśka1 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Autor: Kaśka1 Model: Dżeki Tytuł: "uśmiech, proszę" http://img453.imageshack.us/img453/686/deki11jpgxf3.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Behemot Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 kaśka1 (i wszyscy inni też) - prosiłabym, by w miarę możliwości powstrzymać się w wątku konkursowym od rozmów, wyrażania swoich opinii, próśb o pomoc, itd. Wątek nadmiernie się rozrasta, a pod koniec miesiąca ciężko się przedzierać przez kilkanaście stron, by wybrać zdjęcia, na które chcemy zagłosować. Quote
lavinia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 autor Lavinia modele Doda Pepe Kocur tytuł "Nie ma miejsca dla Pani.." Quote
Judka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Autor : Judka Model : Fiona Tytuł : "Puk puk... a ku ku " :) " class="ipsImage" alt=""> Autor: Judka Model : Fiona Tytuł: "Letnie wylegiwanie" " class="ipsImage" alt=""> Autor: Judka Model: Fiona Tytuł: "Nigdy więceeej nie paaatrz na mnie takim wzroookiem " :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
julqa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Autor: julia Model: ramzes Tytuł: "...i znowu zdjęcie..." Autor: julia Model: ramzes Tytuł: "ratuj się kto może!!" Autor: julia Model: ramzes Tytuł: "złapałem patyczek,ale jestem z siebie dumny.." Quote
gogunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='KropkaKropka']No to jeszcze ja :eviltong: Autor: KropkaKropka Modelka: Misia Tytuł: "Podziel się posiłkiem" To chyba najśmieszniejsze zdjęcie :-D :-D :-D :-D Quote
kaśka1 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Autor: Kaśka 1 Model: Dżeki Tytuł: ''... zamyślenie" http://img67.imageshack.us/img67/4853/deki7rl9.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
bonita Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Moje pierwsze zdjęcie Autor: ja Model : Dickens Tytuł: Zmieszczę ja całą Quote
Recommended Posts