Agamtb Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No to wybieram się w plener z Fruzią......:cool3: Quote
lavinia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ok, to idziemy na pierwszy ogień autor Lavinia modele - pies Pepe i kotka Dyzia tytul "Ratunku !! Atakuje mnie czarna pantera !! Quote
wiska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Głosuje na zdj. "Na drodze"-na zdjeciu odpoczywajaca Tunia...:evil_lol: -myslicie,ze ma jakies szanse,chyba nie...:placz: Quote
Mi. Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 wiska napisał(a):Głosuje na zdj. "Na drodze"-na zdjeciu odpoczywajaca Tunia...:evil_lol: -myslicie,ze ma jakies szanse,chyba nie...:placz: nie można na swoje zdjęcie głosować:roll: Quote
wiska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 :lol: CZEMU????!!!???:evil_lol: -przeciez i tak nikt na moje zdj nie zaglosuje!!!!:placz: Quote
Behemot Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Moja pierwsza nominacja w czerwcu :lol: Na zdjęciu: Tanga i sarenka Autor: Greven "Co może pitbull zrobić z sarenką" Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Behemot']Już nie przyjmujemy nowych zdjęć do majowej edycji konkursu! Głosujemy! A sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie... Na pierwsze miejsce wskakuje to......., to........ tuż za nimi........, a goni go........... :diabloti: WSZYSTKO W TWOICH RĘKACH! A więc.... :user: a kiedy wyniki? behamont bo nie wiem czy juz głosowałam w tym miesiącu, mozesz mi sprawdzic :eviltong: Quote
karolayna Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 co za słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 1. Wyniki zaraz po 10-tym, pewnie 11-tego :lol:' 2. Nie, w edycji majowej jeszcze nie głosowałaś. Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Behemot napisał(a):1. Wyniki zaraz po 10-tym, pewnie 11-tego :lol:' 2. Nie, w edycji majowej jeszcze nie głosowałaś. no to dobrze lece pooglądac zdjecia i zaraz ci wysle głosy behamot:lol: Quote
Agamtb Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 " długa mam tak jeszcze leżeć???" modelka Fruzia, autor ja :) Quote
karolayna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 minke ma jak ta wiewiórka(czy co to tam jest :evil_lol:) z "Epoki Lodowcowej" Quote
sunrise Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 super zdjęcie ale też i modelka wyjątkowej urody! Quote
Evelina Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Iza i Fidel , przypominam, ze glosujemy na PW do Behemot. :cool3: Zadawajcie sobie trudu by zdjecia konkursowe sie wyswietlaly a nie paradowaly w formie linkow. Linki maja o wiele mniejsze szanse na ogladanie i pozostanie w pamieci glosujacych a co za tym idzie na bezcenne punkty ;) Przypominam rowniez, ze za duze zdjecia beda zawsze w formie linkow ! Okrutne to, ale taka jest prawda :cool1: Tak jak jest napisane w pierwszym poscie. Modzi pomoga umiescic zdjecie we wlasciwym rozmiarze. Ostatecznie od tego, miedzy innymi, sa. ;) Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Evelina napisał(a): Linki maja o wiele mniejsze szanse na ogladanie i pozostanie w pamieci glosujacych a co za tym idzie na bezcenne punkty ;) Linki nie mają szans na punkty, bo łamią normy europejskie ;) Patrz: regulamin ;) Quote
galilea Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agamtb']" długa mam tak jeszcze leżeć???" modelka Fruzia, autor ja :) zdjecie jest piekne!!!!!!!!!!!!! Quote
galilea Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 http://img119.imageshack.us/img119/3541/xxxx7zo.jpg Quote
Behemot Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Galilea: 1. Zdjęcie pochodzi z zeszłego roku, więc nie może wziąć udziału w konkursie. 2. Zdjęcia do czerwcowej edycji konkursu nominujemy w odpowiednim wątku - czerwcowym. 3. Zdjęcie jest za duże. Dziękuję za uwagę ;) Quote
URIA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Agamtb - normalne co fota to szczeka mi opada! Piekne! :loveu: Quote
MonikaSz Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Tytuł: O traktorze co zgubił 2 oponki ;-) Autor: MonikaSz Na zdjęciu: Yaga i Kira Tytuł: Moja piłka i już ! Autor: MonikaSz Na zdjęciu: Yaga i Kira Quote
galilea Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hmmm ok:) przepraszam ale mam ciagle proble z wybraniem odpowiedniej rozdzielczosci:( wiem jaka powinna byc regulaminowa ale mam inne parametry i ciagle jest nei tak:):P hehehe Quote
Agamtb Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='URIA']Modelka:Tofka Tytuł: "Grunt to się WYLUZOWAĆ" no bomba normalnie:cool3: i ten żółty kwiatuszek tak słodko się komponuje z psicą hihi.....pełen luzzzzzik:p Quote
Aga-Wawa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 witam czy mozecie mi powiedziec jak mam zalaczyc zdjecie bo nie mam pojecia z gory dziekuje za pomoc Aga:lol: Quote
Recommended Posts