M&M&O&I Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Autor: Goldenmanka Pies: Irys :loveu: Temat: "Zamyślony" Quote
kalina. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 zdjątko nr 3 autor zdjęcia:moja ciocia:evil_lol: (psia:))Modeka:Perła Tytuł: poprostu nie! Quote
zalewscy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 http://img118.imageshack.us/img118/1402/imag04702ra.jpg Tytuł : Znam wiele innych fajnych minek, hehehehe :* autor : Zalewscy Na fotce od lewej: Sonia, Ela ( psia mama), Roki !!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A oto nasze 3 zdjęcia: autor: moja mama :p pies: pinczer średni Gizmo tytuł: Pyszna była ta cytrynka... autor: ja pies: pinczer średni Gizmo tytuł: psi gentelmen autor: mama modele: pinczer średni Gizmo, moje ręce, gościnnie : drucik tytuł: Nie ma to jak szczery uśmiech ;) Quote
Agamtb Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 To i ja wystawię 3 foteczki FRUZI..... 1. "Panna na wydaniu" 2. "No dawaj tego smakołyka..." 3. "Ostatni badyl na plaży, a ja go tak zniszczyłam..." Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 W Maju do konkursu wystawiam Grassa :) Labradorek mojej kolezanki :) Autor:Basiulka22Tychy własciciel:Elvirka Tytul: Jestem szczesliwy tytul: I zawsze usmiechniety tytul: Uwielbiam malutka Safinke :cool3: Quote
Mi. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agamtb']To i ja wystawię 3 foteczki FRUZI..... 1. "Panna na wydaniu" 2. "No dawaj tego smakołyka..." 3. "Ostatni badyl na plaży, a ja go tak zniszczyłam..." :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: C U D O!:crazyeye: :crazyeye: Świetne robisz fotki!:multi: Quote
dreamer Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Suczka: Axa Autor: dreamer Tytuł/komentarz: "ooopss... chyba za duża ta wykałaczka" Pies: Max Autor: dreamer Tytuł/komentarz: "gdzie się podziały te dmuchawce?" Quote
Behemot Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Jeszcze tylko przez 2 dni można nominować zdjęcia do majowej edycji konkursu! Przypominam - glosujemy do północy 10 czerwca. Są już faworyci :lol: Dwa zdjęcia zaciekle walczą o srebrny medal :cool3: Dogomaniaku, może to Ty zadecydujesz o ich losie? :ylsuper: Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :evil_lol: koniec miesiąca, większość już głosy oddała, więc wstawiam moje fotki :evil_lol: muszę to zrobić bo moje psy obraziły się że ich tu nie pokazywałam jeszcze :diabloti: autor: malawaszka :cool1: :p na zdj.: Boluś Tytuł: Przystoojnyyy jesteeemmmm :cool1: na focie: Luna tytuł: Można zakwitnąć od tego pozowania :mad: na focie: Luna tytuł: jeszcze, jeszcze zrób mi fote Quote
beth_i_boogi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hmm... nie mamy żadnych typowo konkursowych zdjęć, ale co nam szkodzi i tu się zaprezętować:cool3: http://www.fotothing.com/photos/a66/a66617898afe07e4507e658c37c99b4b.jpg Tytuł: "Podstawa to postawa" Modelka: Booga Autor: beth http://www.fotothing.com/photos/803/8031e75914cd31b454af49654c3d1e04.jpg Tytuł: "Booga w błękitach:)" Modelka: Booga Autor: emsii http://www.fotothing.com/photos/df2/df26fd89ee774be812dc3bc8556287cb.jpg Tytuł: "To był naprawdę długi spacer" Modelka: Booga Autor: beth Quote
madzia20sosnowiec Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 beth ale ci psa po spacerze wygło :lol: :lol: :lol: malawaszka kocham twoje sztucerki :eviltong: Quote
Behemot Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Moja ostatnia nominacja w tym miesiącu: Bolek i Melon, zdjęcie autorstwa Lary "Przytulanki" Uwaga! Bolek (to maleństwo) pochodzi z "Psów w potrzebie" wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26105 Quote
lavinia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 to może i ja; 1. autor Lavinia pies Pepe tytuł " jak to co robię ?? czeszę miśka !! " 2. " się przewróciłem z wysiłku...." 3. "Po robocie nie wypuszczaj narzedzi z pyska !!!" Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Chciałabym podmienić własną nominację. Zamiast zdjęcia Soni "Szczur wodny" nominuję zdjęcie pod tytułem Nie martw się, stary, chodź na piwo Na zdjęciu jest Sonia i Bazyl, a autorką jestem ja. Quote
beth_i_boogi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :-( Mam pytanko, Dlaczego moje fotki zmieniły się w linki ???:-( Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 beth_i_boogi napisał(a)::-( Mam pytanko, Dlaczego moje fotki zmieniły się w linki ???:-( Widocznie zdjęcie były za duże i mod je zmienił na linki. Quote
beth_i_boogi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Behemot napisał(a):Widocznie zdjęcie były za duże i mod je zmienił na linki. W galegii mam te same i wszystko jest O.K., hmm Quote
Behemot Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Już nie przyjmujemy nowych zdjęć do majowej edycji konkursu! Głosujemy! A sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie... Na pierwsze miejsce wskakuje to......., to........ tuż za nimi........, a goni go........... :diabloti: WSZYSTKO W TWOICH RĘKACH! A więc.... :user: Quote
Behemot Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Rozpoczynamy piątą, czerwcową edycję konkursu :lol: Zasady konkursu Zgloszenia i nominacje 1. Każdy chętny przedstawia (nominuje) maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w czerwcu !) - opatrzone tytułem, imieniem pieska i nickiem autora. Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc. 2. Nominacje przedstawiamy do północy 30 czerwca. Po tym terminie kandydatury nie będą przyjmowane. Glosowanie 3. Głosujemy do północy z 9 na 10 lipca. Po tym terminie glosy nie beda przyjmowane. Uważam, że głosowanie powinno być ukryte, wtedy niespodzianka na koniec będzie większa! :lol: Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku lipca podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). - Dogomaniacy głosują na maksymalnie 5 zdjęć - przyznając punktację od 1 do 5 punktów (za najlepsze zdjęcie). - Nie głosujemy na zdjęcia, ktore sami nominowaliśmy! Nie wklejajcie zdjęć, na które głosujecie! Wystarczy tytuł zdjęcia. - Można głosować na zdjęcia tego samego autora (i dlatego potrzebne są tytuły zdjęć, by uniknąć nieporozumień, a poza tym są fajne ;-)). Jeżeli chcecie głosować tylko na jedno czy dwa zdjęcia, również podajcie punktację. - Głosować można na bieżąco, przez cały miesiąc, ale pamiętajcie, że w ciągu miesiąca można oddać głos tylko na 5 zdjęć, więc wybór musi być przemyślany! :lol: WAZNE ! 4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;-) (imię psa, nick autora, tytuł oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia - MAX 500x500 pikseli ! ) nie zakwalifikują się do konkursu. Pamiętaj, Dogomaniaku! Jeżeli nie weźmiesz udziału w wyborach, nie będziesz miał prawa krytykować zwycięzców! :diabloti: Wszyscy do urn! Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Pasavery. Zdjęcie maja Quote
Recommended Posts