marlena924 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Autor: marlena924 Piesek: Toffi Tytuł: "Zdziwienie" Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ja pierwszy raz :oops: Autor: olcha modelka: Tequila data: 15.05.2006 tytuł: "yaaaah zabierzcie to ode mnie" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Autor: ja Modele: Gorbi (Ardi Złaja Akteona) & dwa szalone dziki Tytuł: Brama do dziczy Quote
nathaniel Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Iv']Autor :Iv na zdjeciu Ataj "W promieniach slonca" "Nacpany" Nominuje fotki Coli. Sa rewelacyjne, zwlaszcza Toffiego:diabloti: Wygląda jak z Planety Małp :D Quote
olcha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Tośka_m']Autor: ja Modele: Gorbi (Ardi Złaja Akteona) & dwa szalone dziki Tytuł: Brama do dziczy :roflt: świetny tytuł :roflt: i zdjęcie Quote
Ambra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 a to tu się też pokażemy:evil_lol: autor: ambra modelka: Victoria tytuł:Snoop Dog :eviltong: Quote
kalina. Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 olcha świetne zdjęcie wybacz ale nie moge powstrzymać się od::megagrin: :roflt: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 kalinaM napisał(a):olcha świetne zdjęcie wybacz ale nie moge powstrzymać się od::megagrin: :roflt: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cieszę się, że się podoba :eviltong: Quote
Evelina Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Zasluzone Gratulacje dla zwyciezcow ! :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Ambra'] ambra swietny kosmita (kosmitka w sumie :cool3: :loveu: ) Quote
Behemot Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Ambra'] To nie jest pies, tylko struś i jako taki właściwie powinien zostać zdyskwalifikowany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Behemot napisał(a):To nie jest pies, tylko struś i jako taki właściwie powinien zostać zdyskwalifikowany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahah ja sie nei zgadzam!:eviltong: Quote
Ambra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Behemot napisał(a):To nie jest pies, tylko struś i jako taki właściwie powinien zostać zdyskwalifikowany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ładnie się tak śmiać z charciej 8letniej dojrzałej charcicy?:nono: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hes. Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 no to my się tez oczywiście zgłaszamy. :cool3: autor: hes modelka: Banty tytuł: nie ma to jak szczery usmiech... autor: hes modele: goldenie paróweczki :lol: tytuł: mafia jakby nie patrzeć... Quote
Iv Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 nathaniel napisał(a):Wygląda jak z Planety Małp :D Myslalam,ze tylko ja widze to podobienstwo :grin: Quote
Ambra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='hes.']no to my się tez oczywiście zgłaszamy. :cool3: autor: hes modelka: Banty tytuł: nie ma to jak szczery usmiech... autor: hes modele: goldenie paróweczki :lol: tytuł: mafia jakby nie patrzeć... http://www.pedigree.pl/upload/PIC_11153_2006_5.jpg Ło matko! jakie pocieszne szkraby!!sztuk 7 do zacałowania:loveu: Quote
JinnyAl Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 bosze, może nie dodawajce już więcej zdjęć, bo już teraz jest tyle świiiiieeeetnych, że nie mogę się zdecydować!!!!! :cool3: :cool3: :cool3: Póki co najbardziej mi się podobaja "RTG stawow biodrowych w powietrzu". "gdzie jest Szarlota", "Kiedys wystapie w "Jeziorze labedzim"" i "yaaah, zabierzcie to ode mnie" i "mafia jakby nie patrzeć..." oraz wszytkie :P Na razie się od głosowania wstrzymuję i czekam na dalsze okazy :) Quote
Lilu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 tytuł:"Pożeraczka" autor: Luiza czyli ja na fotce: moja kochana Lilu tytuł: "Poza na championa" reszta j/w Quote
esos Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 pomimo, ze nie jestesmy tu zbyt dlugo, niech sie pojawi i Agares :) wszystkie zdjecia wyszly spod mojej lapy. tytuł: nie wiem :D brak mi slow jak widze to zdjecie :D powiedzmy, ze 'senny plotkarz' ;> na fotce: nie wiem co mu sie snilo.. ze biegal przez plotki, czy jak? :D tytul: "zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew <mlask mlask>" ;) na fotce: trzeci etap ziewniecia tytul: nie wiem.. cos jakby mi dawal do zrozumienia, ze powinienem sie leczyc ;) na fotce: pies jakos tak badawczo mi sie ostatnio przyglada.. wiem, ze piekny nie jestem, ale zeby az tak to zglebiac.. ;) Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='esos']pomimo, ze nie jestesmy tu zbyt dlugo, niech sie pojawi i Agares :) wszystkie zdjecia wyszly spod mojej lapy. tytuł: nie wiem :D brak mi slow jak widze to zdjecie :D powiedzmy, ze 'senny plotkarz' ;> na fotce: nie wiem co mu sie snilo.. ze biegal przez plotki, czy jak? :D tytul: "zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew <mlask mlask>" ;) na fotce: trzeci etap ziewniecia tytul: nie wiem.. cos jakby mi dawal do zrozumienia, ze powinienem sie leczyc ;) na fotce: pies jakos tak badawczo mi sie ostatnio przyglada.. wiem, ze piekny nie jestem, ale zeby az tak to zglebiac.. ;) :lol: :lol: :lol: "na fotce" to chyba chodzi o imię psa :eviltong: a nie opis sytuacji co "na fotce" się dzieje :eviltong: Ale i tak mi się podobało :lol: :lol: :lol: Śliczny psiak! Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 esos napisał(a):ahaaaaaa ;) no to na fotce wszedzie Agares :D :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts