BooBC Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja obiecałam nagrodę dla zwycięzcy, a będzie dla zwycięzców..........:cool3: :lol: :cool3: Obiecuję aktualizować albumik......w nowe miesiące, a narazie..........Behemot mam nadzieję że mogę;).......... przypominamy sobie luty i marzec: http://maxfire.ovh.org/zdjecie.pps (długo się otwiera, ale z boku na paseczku....i.....oglądać:lol: ;) :lol: (Jak wygrany wygląda na to że jest to Hania Rupczewska wyśle mi na pv fotki a do nich teksty to z miłą chęcią zrobię ślicznemu psiakowi albumik) POZDRO palma:loveu: Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Behemot']A oto wyniki marcowej edycji konkursu! :smilecol: [SIZE=2]Do konkursu zakwalifikowało się 80 zdjęć. Zaszczytne III miejsce zdobyło zdjęcie........ [SIZE=3]"Nie znacie się na modzie". Na zdjęciu - Erga, autorką jest Luthien. Zdjęcie dostało 15 punktów. Wielkie brawa!!! :klacz::klacz::klacz: Na miejscu II..... rozbrajający uśmiech na zdjęciu "Uśmiechnij się!" Na zdjęciu Blondyneczka, autorką jest madzia18sosnowiec. Zdjęcie zdobyło 20 punktów. Brawo, brawo, brawo!! :thumbs::cunao::BIG: I wreszcie.... uwaga... uwaga... orkiestra tusz!! Na miejscu I wybitne, jedyne w swoim rodzaju zdjęcie [SIZE=3]"Szpieg z krainy deszczowców" Na zdjęciu Gezesław, autorką jest Hania Rupczewska. Zdjęcie zdobyło 23 punkty. :laola: A oto dalsza punktacja: 4. "Widzicie?! UFO!" - Nika - An3czka - 10 punktów 5. "Skoczek" - Jupi - Jupi - 8 punktów 6. "Uwielbiam zimę i na pewno nie wrócę do domu" - Mika - Klaudia - 7 punktów "Powrót mechagodzilli" - Basco - An3czka - 7 punktów 7. "Zalotniś" - Axelek - Gosiek - 5 punktów "Safi elegantka" - Safi - Basiulka 22tychy - 5 punktów „Wcale nie jest tak ciepło…a nie można się przeziębić!” - Erga - Luthien - 5 punktów "Spójrz mi w oczy" - Wektor - Aga1215 - 5 punktów 8. "Dziś już nie piję" - Safi - Basiulka22tychy - 4 punkty "Horror, a to tylko zabawa!" - Tara i Bullik - Ewa_m - 4 punkty "Miłość jest ślepa" - Safi i Mejk - Basiulka - 4 punkty "Prawdziwa braterska miłość" - Gomez i Diablik - agabass - 4 punkty 9. "Psi los" - Toska, Gizmo, Powderka, Bułka, Leon - Resurrus - 3 punkty "Wiosenne porządki" - Fiona, Saba, Junior - Saba - 3 punkty "Pierwszy dotyk marcowego słoneczka" - Lordek - Fifek_Miśki - 3 pukty "Obserwatorzy kombinatorzy" - Gomez, Macho, Diablik - 3 punkty 10. "No to hop!" - Czips - Agaczips - 2 punkty "Portret" - Loco - PiotrekJ - 2 punkty "Piłeczkowa schizofreniczka" - Barsa - Ambra - 2 punkty Brawa dla wszystkich laureatów i uczestników konkursu ! :klacz: GRATULUJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BooBC Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Evelina']Prosze, oto wyniki losowania Zwycięzcy skromnej nagrody jaką ufundowałam. :lol: Fotorelacja z losowania. :bigcool: Dla jasnosci, Szanowna Przewodniczaca konkursu proszona jest o imienne wskazanie zwyciezcy tego losowania ;) Suuper, a jaki uśmiechnięty psiak...........ja mam pytanko......a foteczki z kwietnia 2005 się liczą:cool3: :lol: :cool3: Bo mam takowe............ Quote
Behemot Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 palma napisał(a):Suuper, a jaki uśmiechnięty psiak...........ja mam pytanko......a foteczki z kwietnia 2005 się liczą:cool3: :lol: :cool3: Bo mam takowe............ Miesiąc się zgadza, ale rok nie :cool3: Poprosimy fotki z roku 2006 :cool3: Quote
BooBC Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :-( :-( :-( No to trudno.......będę głosować.........:-( ;) :-( Albumik może być?!?;) Jak coś poprawić to mówić;) Quote
waldek2 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Przyznam się, że byłem przekonany, że już po konkursie, a tu taka piękna niespodzianka. Dziękujemy z Megan za losowanie. Teraz czekamy z niecierpliwością na kartkę. Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 autor zdiecia -ja czyli ewa :) modeleczka-Tigra :) "kopareczka" Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 waldek2 napisał(a):Przyznam się, że byłem przekonany, że już po konkursie, a tu taka piękna niespodzianka. Dziękujemy z Megan za losowanie. Teraz czekamy z niecierpliwością na kartkę. Pozdrawiamcześć Waldku :multi: Łiiiiii yoraski górą.. :diabloti: Ewa - no wiesz? Niesamowita jesteś z tym losowaniem :lol: Nieźle sie uśmiałam :lol::lol::lol::lol: a Talunia zdolniacha... celnie w dziesiątkę utrafiła :lol: Quote
Imbirka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 autor zdjęcia ja czyli Julia Tigra i Tyson "buziaczki" Quote
teqquila Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 auor-teqquila psy- Dagon , Imbir, Tyson,Mika "Druzyna RR" Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 oto nasz debiut fotkowy w konkursie :evil_lol: dwie panienki na wydaniu moja mina mówi sama za siebie ... Na pierwszej fotce przyjaciółki Tekla i Lilith :cool3: na drugim 100% Lilith :) Quote
Jupi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 no to ja zacznę od 1 fotki na kwiecień: autor: Jupi pies: Jupi tytuł: "Aporter" 2 fotka: autor: jupi pies: Jupi tyuł; "Wodolot" Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 nominuje 2 sposrod wielu genialnych zdjec Debe: Autor - dbsst Pies - Szpilka Tytul - "Barwy ochronne" Auto - dbsst Pies - Szpilka Tytul - "Panienka z okienka" Quote
Imbirka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Zdjęcie zrobione dzisiaj Autor Imbir1 - Julia model : Imbirek tytuł: języczek Quote
sylwiaskalska Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Autor- Sylwia Skalska Pies- Bokser Tekila Juz wyżej nie mogę Czy te oczy moga kłamać Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 autor:) Basiulka22tychy pies: Safi tytuł : Gdzie jest Safi autor:) Basiulka22tychy pies:) Safi tytuł :) Moj słodki pycholek Quote
Behemot Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Piesek: Sonia Autor: Behemot Najnowsze trendy w modzie (posterylizacyjnej) Quote
Daisunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 zdjęcie pt wiosenne wariacje nad morzem na zdjeciu Daisy autorką zdjecia jestem ja ;) Quote
marlena924 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Na zdjęciu: Toffi Autor: marlena924 "Tyle słońca w całym mieście..." Quote
Daga_i_Oskar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Zgłaszam do konkursu 2 zdjęcia 1. Autor: Ja :p czyli Daga_i_Oskar pies :mój :p czyli Oskar "Ja jestem Maczo:razz: " "Maaaaaaaaaaaaaaaaaam Cię" Quote
Pysia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Chociaż wiem że nie wygram ale tak kocham te dwie Zmoroszelmy że zgłaszam ich fotke do konkursu :) Rozbrykany źrebak z niufką ;) Autorem jestem ja ;) Quote
Behemot Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Autor: AsiaczeK Psy na zdjęciu: Jazzy Boy i Just for You Bliźnięta jednojajowe Quote
SuperGosia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Wiosenny portret chlopakow :lol: Autor: SuperGosia Na zdjeciu Guru i Asti Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Na zdjęciu Harry Temat: Że bez rodowodu to nie znaczy ,że nie umi się ustawić! Autorem tego zdjęcia jest moja koleżanka ******* Na zdjęciu Harry Temat: Lecę bo chcę... Autorką tego zdjęcia jestem ja ******** Na zdjęciu Harry Temat: Lecę do Ciebie! Autorkę tego zdjęcia jestem ja Quote
Recommended Posts