Weron_ciau Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Czy zmienią się zasady?! Chodzi mi o to czy mogą być dodawane fotografie nie tylko psów?! pozdrawiam werson Quote
Behemot Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Weron_ciau napisał(a):Czy zmienią się zasady?! Chodzi mi o to czy mogą być dodawane fotografie nie tylko psów?! pozdrawiam werson Nie, pod tym względem zasady się nie zmieniają - chyba, że więcej Dogomaniaków sobie tego zażyczy, ale to już w kolejnych edycjach. Quote
suenos Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Imie psa: Geisha autor: suenos Patrzcie na mnie ! :D Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 brawo dla zwycięzców i tych bez punkcików :klacz: :klacz: :lilangel: :lilangel: :smilecol: :iloveyou: :bluepaw: :jumpie: :cool2: :thumbs: :Cool!: :laugh2_2: :calus: :bigcool: :bigcool: :kciuki: :BIG: :laola: Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Autor: *luthien* imię psa: Erga tytuł: wcale nie jest tak ciepło... a nie można się przeziębić ! autor:*luthien* imie psa: Erga tytuł: nie znacie się na modzie! Quote
Jupi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 1. zdjęcie autor: Jupi pies: Jupi właściciel: Jupi tytuł:skoczek:lol: Quote
ewa_m Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Modelki: Tara - ONka i Mela sznaucerka mini Tytul: Schroniskowa Tara znalazla swoje miejsce na ziemi u boku malutkiej Meli:* autor: ewa_m Quote
BooBC Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 A nagroda jest?!? Bo ja skromnie mogę zaproponować:oops: :oops: :oops: Taki album jak ma mój piesek ........;) ;) ;) Jak tak to Behemot napisz na pv:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 "Oddawaj to mojee" na zdjeciu DAISY zdjęcie robilam ja czyli Daisunia Pozdrawiam Quote
nathaniel Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 tytuł : Słucham Cię słucham autor: nathaniel pies : Rambo zdjęcie : 1 właściciel psa : moja mama Quote
Behemot Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 palma napisał(a):A nagroda jest?!? Bo ja skromnie mogę zaproponować:oops: :oops: :oops: Taki album jak ma mój piesek ........;) ;) ;) Jak tak to Behemot napisz na pv:loveu: :loveu: :loveu: Oczywiście, że jest nagroda: radość i ogromna satysfakcja :lol::lol::lol: Ale wszelcy sponsorzy innych nagród są mile widziani :loveu: Quote
BooBC Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Behemot napisał(a):Oczywiście, że jest nagroda: radość i ogromna satysfakcja :lol::lol::lol: Ale wszelcy sponsorzy innych nagród są mile widziani :loveu: No jasne że wielka radość:multi: :multi: :multi: Ale jakby co to na pv;) ;) ;) Quote
Paulina87 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Autor: Paulinka18 pies: Nero tytuł: Ładne oczy masz, komu je dasz... Quote
Evelina Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Behemot napisał(a):Ale wszelcy sponsorzy innych nagród są mile widziani :loveu:Moja nagroda wprawdzie wielka nie jest, ale obiecuje wyslac do osoby, ktorej fotka zajmie w marcowej edycji ....... miejsce (niekoniecznie pierwsze :evil_lol: ) kartke z widokiem Paryza :roll: A ktore to miejsce ? Dowiecie sie o tym przed ogloszeniem wynikow. :lol: Nie tylko zwyciezcy musza byc nagradzani ;) Zeby nie bylo niejasnosci, w przypadku kilku fotek na jednej pozycji, zdecyduje kolejnosc zgloszenia sie do konkursu. Gdy bedzie juz znana i zamknieta liczba uczestnikow, moja psica wylosuje zwycieski numerek :bigcool: Quote
Behemot Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Oto moja druga nominacja w tym miesiącu :lol: Pies: Sonia Autor: ja, czyli Behemot "Niezwykły przypadek przyjaźni psa z dinozaurem" [SIZE=2] Quote
Cimi Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Autor Cimi Pies Fiona O tak się ładnie siedzi ! Romantyczna.. Takie było smaczne ! Quote
Behemot Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Evelina napisał(a): Gdy bedzie juz znana i zamknieta liczba uczestnikow, moja psica wylosuje zwycieski numerek :bigcool: Świetny pomysł :lol::lol::lol::lol::lol: Kiedy już będzie zamknięta lista uczestników, dla ułatwienia sprawy prześlę Ci ją na priva. Quote
ewa_m Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Modelka : Tara i Bullik Autor:ewa_m Tytyl: Horror a to tylko zabawa! Quote
Klaudia:-) Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Imię: Mika właściciel: Klaudia Tytuł: Wszystkiego najlepszego. Quote
marlena924 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Imię psa: Toffi Autorka zdjęcia/właścicielka: marlena924 Tytuł zdjęcia: Mój brat tygrys Proszę, głosujcie :) Quote
grousia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Imie psa: Fuks Wlascicielka/autor: Grousia Nazwa zdjecia: Czy ja cie znam? Z:\My Pictures\Fuksio mam nadzieje ze sie dodalo bo wczesniej nie wychodzilo, jakby go tam nie bylo dajcie mi znac jak wstawic fotke bez adresu URL, prosze :) Quote
Mi. Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 grousia napisał(a):Imie psa: Fuks Wlascicielka/autor: Grousia Nazwa zdjecia: Czy ja cie znam? Z:\My Pictures\Fuksio mam nadzieje ze sie dodalo bo wczesniej nie wychodzilo, jakby go tam nie bylo dajcie mi znac jak wstawic fotke bez adresu URL, prosze :) niestety nie widać :shake: Quote
Recommended Posts