Jump to content
Dogomania

Konkurs "Zdjęcie grudnia" - WYNIKI!!! (str.12)

Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?  

113 members have voted

1. 1. Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?

• Tak
    • Tak, ale w zmienionej formie
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esos, czy ja dobrze kojarze?? to jest ten psiaczek ze schroniska, tak??
jak cos palnęłam to sorki:eviltong:
ale śliczna piegowata psinka!!:loveu:

Posted

[quote name='Ambra']esos, czy ja dobrze kojarze?? to jest ten psiaczek ze schroniska, tak??
jak cos palnęłam to sorki:eviltong:
ale śliczna piegowata psinka!!:loveu:

to ten sam ;)
wczesniej byl znany w tej postaci:

(fota ofc poza konkursem)

a wg mnie najlepszy snoop, rtg w powietrzu i kapiele blotne :D
dawno dawno temu mialem do czynienia dosc dlugo z psiakiem, ktory panicznie bal sie wody. bylo to do czasu, jak pogonila zabe na mokradlo.. stanela, zorientowala sie ze stoi w wodzie.. patrzy.. mysli.. nie rozpuszcza sie.. od tego czasu wszelkie rowy i rzeczki musialy byc przez nia zaliczone :D dobrze, ze Mafia nie miala zbyt dlugiej siersci i nie bala sie juz pozniej wody, mozna bylo myc ;)

Posted

witajcie - zajrzałam tu właśnie i aż mi się lepiej zrobiło :) super foty i świetne psiska! spróbuję coś podlączyć z życia buldogów:razz:

tytuł: co dwie głowy, to nie jedna
autor: moi
na fotce: Torro i Gacek

tytul: wcale nie jestem szalony
autor: moi
na fotce: Torro

tytuł: myśliciel
autor: moja siostra ;)
na fotce: Gac

Posted

Wiecie ja tak na marginesie ... A może by tak zrobić że np, Fotki można wstawiać do 20 każdego miesiąca ... i potem przez 10 dni jest głosowanie ... do 30-31 ...

Bo to troche nie fair , jesli ktoś da fotke 1 Maja ( ludzie bendą głosowac przez cały miesiąc) , a ktos 29 Maja ( taka superaśną że wwsiOo chcą na nią oddac głos ale albo nie mogą bo juz wykożystali , albo benda dawac przez 2 dni ...

I nie chodzi o to że kto pierwszy ten lepszy ... i niech sobie każdy daje 1 Maja ... bo może AKURAT ktoś cyknie Fajną fotke 29 MAJA !! :razz:

Chyba mnie Rozumiecie ????

Może by tak pomyślec o tym w CZERWCU ??

Posted

Ten problem był już poruszany kiedyś, każdy wie ile głosów ma do wykorzystania i on nimi dysponuje tak jak chce. Ja czekam do końca miesiąca aż będą wszystkie fotki i wtedy dopiero głosuję.

Posted

Autorka: Dobermania

Modele (:P): Lachs i Kacper

Tytuł: Tylko nie wypij wszystkiego!

Komentarz: Kacper (kot) ma, oczywiście, własną miskę z wodą - w odpowiednim rozmiarze (ta psa jest tak duża, ze kot mieści się w niej do połowy), ale - jak wiadomo - z cudzej smakuje lepiej. Kacperz przychodzi więc do kuchni wypijać psu. Gdy Lachs to widzi, demonstracyjnie się podnosi i zaczyna chłeptać wodę (nawet jeśli przed chwilą wypił prawie całą) :)

Posted

Tośka_m napisał(a):
Prada - zdjęcie słodziaste, ale niestety za duże. Musisz je zmniejszyć do regulaminowych 500 x 500 pikseli, albo wkurzysz modów ;)

już się zorientowałam, dziękuję za poradę (to moje początki)

Posted

[quote name='kalinaM']
Autor foty:ja
pies: Perła
tytuł:co to jest?

Ło matko jaka pękność słodka! śliczne umaszczenie! po prostu wow!!:loveu: