maciaszek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 jofracy napisał(a):Dzisiaj też okazało się, że psiątko zna komendy: dziad Hmmmm.... a cóż to za komenda?! ;) ;) ;) Quote
jofracy Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 maciaszek napisał(a):Hmmmm.... a cóż to za komenda?! ;) ;) ;) dzięki :siara: Quote
jofracy Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dzisiaj, ani w sobotę nie będzie mnie w schronisku. Może ktoś miałby ochotę wyprowadzić sunię? Ona nie ma wielkich wymagań. Chce tylko być blisko kogoś... Quote
jofracy Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Alba ma nowego opiekuna. Mam nadzieję, że się polubili :) Quote
Anashar Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 A sunia jest na www.owczarki.eu? Jak nie to ją tam wrzućcie ;) Quote
jofracy Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 jest. tylko odzewu żadnego nie ma :( Quote
jofracy Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Alba była dziś na spacerze z Pawłem. Jest wyczesana i wygląda bardzo efektownie, a poza tym fajnie się otworzyła. Już ładnie reaguje na opiekuna i na inne psiaki. Chyba zmiana opiekuna wychodzi jej na zdrowie :) Quote
pawel11 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dokładnie tak jak napisała Magda :) Dodam jeszcze od siebie, że Alba zna więcej komend, takich jak waruj, łapa, czy zostań. Z innymi psami faktycznie nie ma żadnych problemów, a spacery z nią to czysta przyjemność ;) Quote
soboz4 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 a gdzie zdjęcia ślicznotki, przynajmniej co jakiś czas portrecik Alby nam zafunduj! Quote
pawel11 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 soboz4 napisał(a):a gdzie zdjęcia ślicznotki, przynajmniej co jakiś czas portrecik Alby nam zafunduj! aaa, zapomniałem :( już wrzucam Quote
pralinka94 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Biedna też już od maja siedzi i domku nie może znaleźć... oby znalazła przed zimą, niby ma grube futerko, ale chyba każdy psiak zimę w schronisku przechodzi niezbyt dobrze :shake: ta wilgoć w boksach chyba najgorsza :( Quote
kimiji Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 pralinka94 napisał(a):Biedna też już od maja siedzi i domku nie może znaleźć... oby znalazła przed zimą, niby ma grube futerko, ale chyba każdy psiak zimę w schronisku przechodzi niezbyt dobrze :shake: ta wilgoć w boksach chyba najgorsza :( Ehh...to niestety najgorszy okres dla psów bezdomnych, a wszyscy się dziwią czemu nie lubię zimy, ja zamarzam w dwóch kurtkach puchowych, a co dopiero te biedne psiaki:( Quote
jofracy Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Albę do tego wyraźnie bolą bioderka, więc mrozy mogą jej podwójnie dokuczać... Quote
kimiji Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Teraz mi się przypomniało, Alba w sobotę miała gorączkę :(, mogło to być spowodowane cieczką, ale nie wyglądała za dobrze, wet już poszedł i nie było jak sprawdzić temperatury...ja mam tylko nadzieję, że to jeden z "efektów ubocznych" cieczki... Quote
pawel11 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='kimiji']Teraz mi się przypomniało, Alba w sobotę miała gorączkę :(, mogło to być spowodowane cieczką, ale nie wyglądała za dobrze, wet już poszedł i nie było jak sprawdzić temperatury...ja mam tylko nadzieję, że to jeden z "efektów ubocznych" cieczki... raczej tak, bo dzisiaj już było wszystko dobrze :) Alba z odległości mnie poznała i bardzo się ucieszyła, od razu było widać, że już czuje się lepiej :D Mam z nią coraz lepszy kontakt, reaguje właściwie na każde moje zawołanie i pięknie wykonuje komendy :) Zapraszam do wydarzenia na fb: https://www.facebook.com/event.php?eid=223129847741904 Quote
kimiji Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 reaguje na twoje zawołanie, to super, a jak ona cię wołała to musiałam ci to uzmysłowić:lol::lol: Quote
pawel11 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 W sobotę mieliśmy z Albą kolejny długi spacer po lesie, z którego miałem wrażenie się cieszyła :) Ze względu na pogodę (było dosyć ciepło), potem już głównie siedzieliśmy gdzieś w cieniu. Alba leżała obok mnie, raz nawet położyła mordkę na mojej nodze i spojrzała na mnie takim smutnym wzrokiem, jakby chciała mi powiedzieć, że jej w schronisku źle i żebym ją stamtąd zabrał :( Jej koleżanka z boksu została adoptowana, więc miejmy nadzieję, że teraz na nią przyjdzie pora! Quote
soboz4 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 oby, to taka miła i spokojna suczka, taki misiaczek Quote
pawel11 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 soboz4 napisał(a):oby, to taka miła i spokojna suczka, taki misiaczek dokładnie tak, jest cudowna :) Quote
Recommended Posts