malawaszka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 w razie W mała może do mnie przyjechać - żeby tylko nie wracała do schroniska Quote
jambi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ach, to już wiem co to za maleńswto ma przyjechac na miejsce Zbynia.... biedulka :( Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='jambi']ach, to już wiem co to za maleńswto ma przyjechac na miejsce Zbynia.... biedulka :( Kasia, miała, miała... poszła do adopcji w sobotę [quote name='ocelot']Emma bo takie schroniskowe imię dostała dzisiaj zostala adoptowana. Nie wiem czy się cieszyć czy nie. Podobno Pani się spłakała i tylko ona. Jestem zła, bo to adopcja chyba pochopna. bez sterylizacji. Ale... zrobimy wizytę poadopcyjną Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Saththa napisał(a):Kasia, miała, miała... poszła do adopcji w sobotę acha... jak zwykle jestem na czasie.... ale dobrze, że malutka nie gnije w schronisku :) Quote
Saththa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jambi napisał(a):acha... jak zwykle jestem na czasie.... ale dobrze, że malutka nie gnije w schronisku :) Ano dobrze;) Tylko bez sterylki poszła :kciuki: Quote
Recommended Posts