Jump to content
Dogomania

POWRACAMY Moje Psisko Goldenisko - NERUŚ:))) FOTKI 136str!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
No u Nerusia wszystko w porządku..rośnie jak na drożdżach..niedługo bedziemy musieli jechac na szczepienie przeciwko wściekliźnie a dzisiaj tata pojechał go zarejestrowac i opłacic podatek..niestety u mnie torche gorzej..rozchorowałam sie..mam angine, prawie 40 stopni gorączki i zdycham...więc wybaczcie mi jeśli nie bedę w najbliższym czasi zbyt aktywna na forum:(..ale obiecuje, że nadrobie wszelkie straty...

Buziaki dla Was wszystkich!!

Wracaj do zdrówka :*:*:*

Posted

A co tam..chroba mi nie straszna..oto nowości:)

Nero uwielbia sie wspinac po schodach chociaż dobrze wie, że mu nie wolno..ale ja mam pokój na górze i przylatuje mi tam do wyrka nad ranem:)

z serii - AGRESJA

..i nieco spokojniejsze psisko:)

No to tyle na razie..odrobiłam straty??:)

Posted

no nie tyle nie może co nie powinien..goldki maja skłonności do dysplazji a chodzenie po schodach sprzyja tej chorobie...dlatego jeszcze do pewnego czasu to go nosiłam na rekach ale robi sie coraz ciezszy:P dostaje też jakie witaminy na te stawy i mam nadzieje, że go żadne choróbsko ni9e złapie:) co prawda jego rodzice byli zdrowi od tym względem ale lepiej zapobiegac niż potem leczyc:)

Pozdrowionka!

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
no nie tyle nie może co nie powinien..goldki maja skłonności do dysplazji a chodzenie po schodach sprzyja tej chorobie...dlatego jeszcze do pewnego czasu to go nosiłam na rekach ale robi sie coraz ciezszy:P dostaje też jakie witaminy na te stawy i mam nadzieje, że go żadne choróbsko ni9e złapie:) co prawda jego rodzice byli zdrowi od tym względem ale lepiej zapobiegac niż potem leczyc:)

Pozdrowionka!

Madziu witaj :) Piesek może chodzić po schodach gdy jest już troszkę starszy :) Mojemu goldenisku nic się nie stało ;-) Foteczki są cudniaste a szczególnie te w kojcu:loveu:

Posted

jakie super te foteczki...nie sadze, aby pies "złapał" dysplazje łażąc po schodach...bardziej przy nadmiernym bieganiu...ale ostrożności nigdy za wiele :)

Posted

No Nero oprucz tego że lata po schodach to uwielbia biegac..nasze spacery to w połowie bieg bo Nero tak ciągnie! Ale od 14-ego zaczynamy szkolenie więc może nauczy sie chodzić jak trzeba:P

Pozdrowionka!

Posted

[quote name='DiDDlina85']A co tam..chroba mi nie straszna..oto nowości:)

Nero uwielbia sie wspinac po schodach chociaż dobrze wie, że mu nie wolno..ale ja mam pokój na górze i przylatuje mi tam do wyrka nad ranem:)

z serii - AGRESJA

..i nieco spokojniejsze psisko:)

No to tyle na razie..odrobiłam straty??:)
Ale sliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Cudeńko!!!!
On jest piękny!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Hej, Neruś śliczny:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje że nie będzie miał dysplazji :p

No jasne że nie będzie miał :D i jest super :p

Posted

[quote name='DiDDlina85']A co tam..chroba mi nie straszna..oto nowości:)

sliczny goldenek :loveu::loveu::loveu:
bede czesciej tutaj wpadac :multi::multi:
a on ma poslanko w klatce??
niedlugo przestanie sie tam miescic:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chefrenek']Mały rozrabiaka. Czy on się bawi takim kapciem- zwierzaczkiem?

tak..to były moje stare kapcie myszy...ulubiona zabawka Nera:)

[quote name='Rinuś']sliczny goldenek :loveu::loveu::loveu:
bede czesciej tutaj wpadac :multi::multi:
a on ma poslanko w klatce??
niedlugo przestanie sie tam miescic:evil_lol::evil_lol:

Tak ma w klatce..niektórych to przeraża jak mówie, że mam klatke..ale ona jest na prawde spora (70x60x95cm)...kupilismy ją dla naszego i malucha dobra:) na poczatku nie lubił tam spać wolał łazienke ale teraz to jedyne miejsce w którym śpi mu się najlepiej:) poza tym klatka jest zamykana tylko wtedy gdy nikogo nie ma w domu..a to jest max 5 godzin w całym tygodniu. A że mamy nowy dom (przeprowadzka była w wakacje) to tata by szału dostał jakby zdezelował nam mały bąbel cała chawirę:)

Pozdrowionka