aaliw Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 DiDDlina85 napisał(a): :crazyeye: Didi, gdzie Nero? Co z nim zrobilas? I co to za pies????? :evil_lol: Jakie dobre maniery :diabloti: Jogurcik je lyzeczka fiu, fiu :cool3: Nero wyglada juz jak dorosly golden :loveu: Ile on ma w tej chwili? Osiem miesiecy? Pozdrawiamy Quote
marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj DiDDi !!!!!!! :multi::multi: Śliczne foteczki goldenusia Nerusia...:loveu::loveu: Ale smaczny jogurcik je piesio...mniam...:cool3: Aparat widzę spisał się na medal.:loveu: Gratuluję.:loveu::loveu: Pozdrawiam całą rodzinkę.:multi::loveu: PIĘKNY KAWALER !!!!!!! Quote
DiDDlina85 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 aaliw napisał(a)::crazyeye: Didi, gdzie Nero? Co z nim zrobilas? I co to za pies????? :evil_lol: Jakie dobre maniery :diabloti: Jogurcik je lyzeczka fiu, fiu :cool3: Nero wyglada juz jak dorosly golden :loveu: Ile on ma w tej chwili? Osiem miesiecy? Pozdrawiamy no 7,5 miesiąca:) pewnie jeszcze troche urośnie ale chyba juz niedużo:) marzenna79 napisał(a): Śliczne foteczki goldenusia Nerusia...:loveu::loveu: Ale smaczny jogurcik je piesio...mniam...:cool3: Aparat widzę spisał się na medal.:loveu: Gratuluję.:loveu::loveu: Pozdrawiam całą rodzinkę.:multi::loveu: PIĘKNY KAWALER !!!!!!! Dziękujemy!! Aparat spisuje się super:) to był dobry zakup:) wreszcie moje psisko może mieć ładne zdjęcia:) Quote
Paulina_mickey Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 hehe dobre:evil_lol: co on tu tak ścieli:cool3: ? mniam ale pyszności:loveu: czym sie tak zajada?Mickey ostatnio posmakowały lody:roll: ale mężczyzna z niego:loveu: :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Wcina serek Danio:) a lody też uwielbia:) Quote
basia bonnie Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hihi,za mamusię , za tatusia, za pańcię, za pana :evil_lol::loveu::multi: Heeej! :buzi: chwilkę mnie tu nie było, a Nero już tak urusł! :crazyeye::loveu: Quote
Samturia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 o kurde jakie bydle ;) widze że preferuje styl jedzenia jogurciku taki jak Łapa... kultura, z łyżeczki ;) Edit... zaje2bista obroża... kocham psie łapki :) Quote
WinterGirl Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 HellO mmmniam, ale pyszne zdięcie... biało- czarni wysyłają zaproszenie na garść majówkowych fotecek [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
Madzia_19 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='DiDDlina85'] Och, jak słodko śpi :loveu: :loveu: :loveu: Długo mnie tu nie było, ale już nadrabiam zaległości ;) Pozdrawiam :) Quote
Nayantara Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 mam pytanko uiile nerus juz ma? bo ja mam goldenka i chcualabym z toba pigadac co do niej Quote
DiDDlina85 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Hmm ile ma czego? Misięcy, kilo, centymetrów?:) Podejrzewam, że chodzi o wiek...Nero skonczy 17 maja 8 miesięcy:) Quote
Nayantara Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 a moja negrusia teraz 19 skończy 6 miesiecy i jest dużo mniejsza zapraszm do galeryjki. mam pytanko... czym go karmisz? Quote
DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Dostaje Acane Puppy large Bread. Jak go dostałam to kupiłam eukanube ale nawet jej nie tknął, Royal canin jadł tylko przez jakiś czas potem mu zbrzydła a Acany niedługo zamawiamy 4 wór 15kg i wcina aż mu się uszy trzęsą. Robi ładne kupy, zadnych problemów żołądkowych, ładnie rośnie. Ostatnio strasznie leci mu sierśc ale to jest raczej związane z zrzucaniem sierści zimowej dlatego dostaje Gammolen:). Jestem na prawde bardzo zadowolona z Acany o polecam wszystkim znajomym:) Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ooo! Nasz Neruś!:loveu: Hej! :buzi: Nero - cudo jak zwykle:loveu: No, ale Pańcia, chwal się! Gdzieś Ty była, żeś się tak opaliła?:cool1::cool3: O! Nawet mi sie rymło! A ja nie czuję, że rymuję :oops::evil_lol: Quote
aaliw Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Didi, swietne masz te fotki z Nerusiem :loveu: Z oczkami juz chyba wszystko ok? :multi: Zabierzcie go nad wode :lol: Niech sie chlopak uczy plywac :evil_lol: Tylko uprzedzam......pozniej moze byc trudno psa z wody wyciagnac :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Na ogródku:) opalam sie zawsze strasznie szybko..jak było 18 stopni to u mnie na ogródku w słoncu bez wiatru było koło 30:)..nawet mi już skóa schodziła ale teraz jest już dobrze:) Quote
Recommended Posts