DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 aaliw napisał(a):Didi, swietne masz te fotki z Nerusiem :loveu: Z oczkami juz chyba wszystko ok? :multi: Zabierzcie go nad wode :lol: Niech sie chlopak uczy plywac :evil_lol: Tylko uprzedzam......pozniej moze byc trudno psa z wody wyciagnac :cool3: Z oczkami już dobrze:) zacieki zeszły i wyglądaja OK:) Z tym pływaniem własnie planuje w najblizszym czasie, jak tylko bedzie ciepło, a jak to ma wygladac..musze wejsc razem z psem czy on jakoś sam sobie poradzi:eviltong: ? Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Na ogródku:) opalam sie zawsze strasznie szybko..jak było 18 stopni to u mnie na ogródku w słoncu bez wiatru było koło 30:)..nawet mi już skóa schodziła ale teraz jest już dobrze:) Łoo matko! Na ogródku?! Łaaał! To ja do Ciebie wparzam na ogródek:cool1::evil_lol::loveu: Quote
DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 ß@$!@ napisał(a):Łoo matko! Na ogródku?! Łaaał! To ja do Ciebie wparzam na ogródek:cool1::evil_lol::loveu: Zapraszam:) Tylko ostrzegam pies oblizuje nogi posmarowane olejkiem:):evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 oo! To się da na to warstwę odstaraszacza i będzie dobre :evil_lol::loveu:;) Quote
aaliw Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Zdolny chlopak jest, to i sam sobie poradzi :eviltong: Nakrecic go na patyk (PATYK po ktory warto wskoczyc do wody, a nie malutka galazke :lol:) i pomalutku rzucac coraz dalej....... Ostatnio w taki sposob nauczylismy plywac 9 miesiecznego goldena :multi: Pol godziny i smigal calkiem niezle po stawie :evil_lol: Wczesniej to tylko lapki zmoczyl i juz z piskiem zwiewal z wody ;) Quote
DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 No własnie Nero nie bardzo ciągnie do wody...jak chodzimy do lasu to są rózne rozlewiska..ale on albo je omija albo tylko łapki moczy i pije..a bardzo bym chciała zeby był dobrym pływakiem:) Quote
Samturia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A czy Nero lubi patyczki, piłeczki i takie tam? jeśli tak, to spróbuj wrzucić na płytką wode piłeczke czy patyczka (tak żeby pływały, lub ewentualnie były na płytkim dnie) powinien się nauczyć, że woda to przyjemność ;) moja Lapa kocha wyciągać z wody patyczki.. tylko jaki potem opr od mamy dostaje xD że Łape ubrudziłam Quote
DiDDlina85 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No uwielbia...patyki zwłaszcza nalepiej do domu zniósł by cały las:) No bedziemy próbowac...jak tylko poprawi sie pogoda:) zdjęcia gwarantowane:) Quote
goldenka245 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cześć:) U mnei dziś będą nowe fotki :) Neruś jest cudowny ;-) On mi cały czas rośnie w oczach ;-) Pozdrawiamy Karolina&Gordi:loveu: Quote
Nayantara Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 witaj karolinko... nerus jest o miesiace straszy od negry a o ile wiekszy? jacie:O.. Quote
ewatr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ale super zdjęcie :multi: widac ,ze oboje szczęśliwi :lol: witamy :multi: dawno nas nie było ale nadrabiamy :p ........... Quote
DiDDlina85 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 maziak napisał(a):witaj karolinko... nerus jest o miesiace straszy od negry a o ile wiekszy? jacie:O.. Poprawka..na imie mam Asia:) Nero był najwiekszy z całej gormady jak wybierałam pieska:evil_lol: ... Quote
DiDDlina85 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Noo..ale szok..dzisiaj byłam u weta po spotona i zwazyłam nera: 33 kg!!!!!!!!! A ja myslałam ze jest ledwo 30:P Quote
Paulina_mickey Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ale świetnie razem wyglądacie:loveu: :loveu: :multi: :multi: Mikuś też potrafi przybić piątke:diabloti: :loveu: Skąd ja znam taką pozycje:diabloti: Quote
goldenka245 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mniam paluszki!:loveu: Ale najlepszy będzie całus:loveu::evil_lol: Skąd ja to znam?:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu: Zabek widze, ząbek!:loveu::lol: W nochalecek buziacek :Rose: Czyżby z Panciem?:evil_lol: Pozdrawiamy! :) Quote
DiDDlina85 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Z drugim Panciem:p zajął moje miejsce z łóżku...robie sie zazdrosna:) Quote
DiDDlina85 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Swieza poracja najnowszych zdjęc!!!!!! WYKOPALISKA:) chwila odpoczynku Quote
Recommended Posts