a_ga.isk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 O jeszu za 3 m-ce Bruno tez bedzie taki wielki :shock: A czego on wypatruje? Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wiosna, wiosna, wiosna....... DiDDlina85 napisał(a):no i juz ostatni dla Was na dzisiaj.. Witaj DiDDlinko ! :multi: Witaj śliczny goldenku Nerusiu.:loveu::loveu: Prześliczne fotki wstawiłaś.:loveu: Neruś jest cudny.:loveu: Wymiziaj go wiosennie.:loveu: Quote
DiDDlina85 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a_ga.isk napisał(a):O jeszu za 3 m-ce Bruno tez bedzie taki wielki :shock: A czego on wypatruje? no nie wiem czy taki wielki..mój jest wyjątkowo bydlakowaty:loveu: a wypatruje swojego małego sąsiada:) marzenna79 napisał(a): Witaj DiDDlinko ! :multi: Witaj śliczny goldenku Nerusiu.:loveu::loveu: Prześliczne fotki wstawiłaś.:loveu: Neruś jest cudny.:loveu: Wymiziaj go wiosennie.:loveu: Neruś wymiziany:) Quote
Paulina_mickey Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ale widać wiosne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a Neruś cudeńko jak zwykle:D:D:D Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie no nie martw się... goldki rosną jak na drożdżach ;) Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :loveu: A jak się miewa nasz kolega? Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
DiDDlina85 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 bGirl napisał(a): jak się miewa nasz kolega? a dobrze..własnie śpi po spacerze:) Quote
ewatr Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 aale Nerus sie potrafi zjeżyć :evil_lol: mój to jeszcze nigdy takiego grzbietu nie miał zjeżonego:shake: i nie wiem czy to dobrze czy nie ?:eviltong: Quote
DiDDlina85 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 No dziewczyny właśnie wróciliśmy z cudownego spacerku..oprócz tego że jest piekna pogoda to na łące spotkaliśmy cudowna i ogromną suczkę doga błekitnego:loveu: i kilkumiesięczną ONkę..Nero był w niebo wzięty..zwłąszcza zabawą z dożycą:p biegali jak szaleni, a Nero wcale jej nie ustępował prędkościa..niestety jest jeszcze mało wytrzymały i po 15 min juz pląsał powoli po łące:) niestety nie wziełam aparatu ale panowie z pieskami obiecywali że bedą częściej przychodzić więc na pewno nadarzy sie okazja do zrobienia zdjęc...a ja zaraz wkleje kilka zdjęc Nerusia i jego małego sąsiada:) Quote
DiDDlina85 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Prosze... zabawa przy ogrodzeniu nasz mały sąsiad Reksio Quote
DiDDlina85 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 tarzam sie w ziemi ale mnie razi to słonce mam butelke i nie zawaham sie jej uzyć koniec:p Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale śmieszny :p zdobył butelke i nią fajnie wyma***e :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 ß@$!@ napisał(a): hehe, on się tu opala :evil_lol: a jak..nasladował mnie..ja lezałam obok:):loveu: Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jaki on jest pocieszny :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 DiDDlina85 napisał(a):tarzam sie w ziemi ale mnie razi to słonce mam butelke i nie zawaham sie jej uzyć koniec:p Witaj DiDDlinko ! :multi:Witaj Nerusiu mój mały goldenusiu.:loveu: Piękne fotencje wstawiłaś Diddi .:loveu::loveu::loveu: Wymiziaj proszę goldenka.:loveu: On jest cudny.:loveu: :cool1: Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ooo widze że Nero tak jak Mickey też ubustwia butelki:evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Kolejny słoneczny dzien za nami...chociaz nas było troche chłodniej bo wiał nieprzyjemny wiatr;/....a jak Wam zleciał dzien? Quote
Paulina_mickey Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Kolejny słoneczny dzien za nami...chociaz nas było troche chłodniej bo wiał nieprzyjemny wiatr;/....a jak Wam zleciał dzien? spoooko:D jutro jade do Częstochowy:cool3: wyjazd 5.30... koszmar:placz: jak ja wstane:shake: Quote
a_ga.isk Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Kolejny słoneczny dzien za nami...chociaz nas było troche chłodniej bo wiał nieprzyjemny wiatr;/....a jak Wam zleciał dzien? A u nas tez piekna pogoda ;) Sloneczko , cieplutko, az sie zyc chce :D Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 byłam tu i tyle fot przegapiłam... taki wstyd.. :( Quote
aaliw Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 DiDDlina85 napisał(a): Jaki on juz duzy :crazyeye: Wyrosnie z Nerusia kolejny maniak butelkowy :cool3: jak oczka? Widac juz poprawe? Pozdrawiamy Quote
DiDDlina85 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 No z oczkami jet już troche lepiej...3 powieka wyglada całkiem znośnie..dzsiaj bylismy jeszcze u weterynarza na kolejnej kontroli...musi nadal dostawac masc do oczek i jeszcze musimy mu przemywac okoloce oczy kwasem bornym<albo borowym nie pamietam> żeby mu seszły te brązowe zacieki...jeszcze około 2 miesięcy potrwa ta kuracja i powinno byc coraz lepiej:) Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ale mnie razi to słonce Witaj Nerusiu, śliczniutki goldenusiu:multi::loveu: Witaj Diddi miła.:loveu::multi: No widać, że kocham słoneczko. :loveu: Jestem taaaki kochaniutki i milutki.:loveu: Pozdrawiam Cię Diddlinko serdecznie, zaserwuj mizianko piesiowi.:loveu: Quote
Helen Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jaki śliczny piesek :) zawsze takiego chciałam :p gdyby nie moja alergia miałabym takiego samego :p prześliczny jest! Quote
Recommended Posts