Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witam Nerusia i Ciebie:multi: :multi: Quote
DiDDlina85 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kilka zdjęć sprzed 10 min:) tutaj troche widać jak mu wyłązi ta 3 powieka Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DiDDlina85 uwielbiam oglądać twoje zdięcia :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Niestety ze spaceru chyba nici bo idzie deszcz:(..ale mam jszcze takie foty.. Śliczne foteczki Nerusia - goldenusia.:loveu::loveu::loveu: DiDDlina85 napisał(a):Kilka zdjęć sprzed 10 min:) Widać tu jaki z Nerusia jest pieszczoszek.:loveu::loveu::loveu: Stoi potulnie jak baranek, aby go tylko popieścić.:) tutaj troche widać jak mu wyłązi ta 3 powieka Co to w sumie jest, ta trzecia powieka ?:shake: DiDDlino, co to za powieka ??????? :shake: Quote
Ewa&kumpel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czesc Wam!!! Nie ma to jak na słonaczku sobie polezec... Też bym tak chciała... Quote
DiDDlina85 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 marzenna79 napisał(a): Co to w sumie jest, ta trzecia powieka ?:shake: DiDDlino, co to za powieka ??????? :shake: Trzecią powieke ma każdy pie..leży pod dolną powieką i gdy ta 3 powieka jest chora, wdał sie stan zapalny, albo grudkowanie to wtedy do dziadostwo wychodzi..Nero ma to od ok 2 miesięcy..leczymy go czym sie da ale nie przechodzi...działamy róznymi kroplami i maśćmi żeby psa nie swędziało i nie bolało..a ta chorobapotrafi się ciągnąć do 2 lat aż pies osiągnie dojrzałośc a potem sama przechodzi... Dzisiaj ie juz na spacerek więc bedzie kilka nowych fotek:) Quote
Madzia_19 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 DiDDlina85 napisał(a): "Ej. no dalej, pobaw się ze mną :) Zobacz jaką mam fajną maskotkę ;)" Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Heej :buzi: jakie to maleństwo Twoje już jest duże....:iloveyou: strasznie oczka mu łzawią... :( biedactwo Quote
DiDDlina85 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Duuuzo nowych foteczek:) znów 'hiena' zobaczyła konie:) Quote
DiDDlina85 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 no i jeszcze... odpoczywam po spacerze Quote
Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 haha ale świetne zdjęcie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Trzecią powieke ma każdy pie..leży pod dolną powieką i gdy ta 3 powieka jest chora, wdał sie stan zapalny, albo grudkowanie to wtedy do dziadostwo wychodzi..Nero ma to od ok 2 miesięcy..leczymy go czym sie da ale nie przechodzi...działamy róznymi kroplami i maśćmi żeby psa nie swędziało i nie bolało..a ta chorobapotrafi się ciągnąć do 2 lat aż pies osiągnie dojrzałośc a potem sama przechodzi... Dzisiaj ie juz na spacerek więc bedzie kilka nowych fotek:) Hejka DiDDlinko i Nerusiu ! :multi: :loveu: Dzięki za wyjaśnienia, nie wiedziałam nic o tej 3 powiece.:shake: To Neruś jest biedniutki:-( Zaserwuj mu mizianeczko.:loveu: :loveu: :loveu: Tu Nero jest taki zmęczony, ale uroczy.:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam. Czy Ty mi się DiDDlinko wpisałaś zdjęciem Nerusia do mojej galerii? Już qrcze nie pamiętam.:shake: Jeżeli nie to poproszę o wpis z tym oto zdjątkiem.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Super jest Nerusiątko :D a to zdjęcie wyszło ci świetnie :) Quote
Nayantara Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 hejj!!1:p diDDlina85 ja też mam goldenka:).... tylko że owiele młodszy.. ma dopiero niecale 4 miesiące.... ale też jest słodka tak jak twój.. ma na imie Negra:).... zapraszam do jej galerii.. ma nowe foty:p :eviltong: :evil_lol: ;) :multi: :loveu: :-D ja lece :buzi: Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 od tego psiaka ciężko oczy oderwać :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Boze jaki on jest wielki juz( ale to chyba juz mowilam ? ;) ) A ile Nero ma teraz m-cy? Quote
DiDDlina85 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a_ga.isk napisał(a):Boze jaki on jest wielki juz( ale to chyba juz mowilam ? ;) ) A ile Nero ma teraz m-cy? za 5 dni skonczy 6 miesięcy:) a tu nowe zdjęcia:) reszte wkleje jak wróce z uczelni bo siespoznie jak zaraz nie wyjde:P Quote
a_ga.isk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oo a ja myslalam ze on starszy od mojej Lucci^^ A zdjecia cudne :P Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To zdjęcie jest superowskie :D śliczny :) PS:Za niedługo stówa :p Quote
DiDDlina85 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 no i juz ostatni dla Was na dzisiaj.. Quote
Recommended Posts