marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj DiDDlino i piękny goldenku Nero ! :multi: :loveu: Hurra ! Mnóstwo dzisiaj ślicznych fotek.! :loveu: Pozdrawiam Was z ciepłej Gdyni ! :cool1: Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ale świetne zdjęcie:D:loveu: ale masz szczeście jak ja ide z Mickey na spacar to prawie nie możliwe jest zrobinie mu jakiejś ładnej fotki bo lata jak głupi wszędzie i cieżko go złapać w aparacie...:evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Nero ma dzisiaj troche kiepski dzień...od rana nic nie zjadł, troche wody wypił a na dodatek zwymiotował cała tą wodę, no i ma problemy z kupą..nie może jej zrobić;/..ale może to wynik tego że wczoraj wieczorem dostał antybiotyk...bo generalnie zachowuje się normalnie, biega szczeka i prawie cały dzien siedział na dworze:) Quote
DiDDlina85 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 No Nero noc przespał spokojnie...wczoraj wieczorem musiałam mu dac wode z siemieniem lnianym z butelki bo sam nie chciał pić..dzisiaj od rana tez nic nie ruszył, robi baaardzo żółte siku:-( dzisiaj zrobiłam mu już papke..rozpusciłam sucha karme z wodą, wlałam to do butelki i czekam aż wróci z ogródka i bede go tym musiała nakarmić, żeby sie nie odwodnił:( nie mam pojęcia co mu jest:placz: Quote
mila_2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 na siłę może go nie karm i na siłę nie pakuj mu wody. Obmacaj mu brzuch, może cos wczoraj zeżarł podczas spaceru?? A jeśli dalej się niepokoisz to albo zadzwoń albo podjedź do weta. Quote
DiDDlina85 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 mila_2 napisał(a):na siłę może go nie karm i na siłę nie pakuj mu wody. Obmacaj mu brzuch, może cos wczoraj zeżarł podczas spaceru?? A jeśli dalej się niepokoisz to albo zadzwoń albo podjedź do weta. az tak na siłę go nie karmie..ale jak np leje wode z butelki to pochlipie troche a z miski w ogole nie chce pic... ale mamy postepy w jedzeniu..dałam mu troche tej papki z butelki a on za chwile podleciał do miski i zjadł troche kuleczek:)..a na spacerze raczej nic nie zjadł bo go pilnuje co tam wącha i wcina..ale własnie przedwczoraj dziamgał jakąs kupe, ale nie psią( moze dzika albo sarny) ale szybko podleciałam i ja wypluł..może to mu zaszkodziło..ale najwazniejsze że juz cos zjadł..teraz czekam na jakąs kupe:) Quote
mila_2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hehehe...ja też się martwię na zapas. Młoda podczas cieczki praktycznie w ogóle wody a miski nie piła, byłam załamana. Codziennie wylewałam pełną michę wody i napełniałam ją świeżą...Nie wiedziałam co się dzieje. Cieszka minęła i problem zniknął:) U Was wierzę, że tez będzie dobrze Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 heej!!!To dobrze, że się poprawia :) pozdrawiamy!!! :D Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='a_ga.isk']Wszystkiego naj w TYM dniu ;) No właśnie, spóźniłam się troszkę...:oops: Wszystkiego dobrego DiDDlino.:loveu: Ślicznie Neruś tu wyszedł.:loveu::loveu::loveu: Quote
DiDDlina85 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 o jejku..dziękuje za wszystkie zyczenia:)...u nas juz troche lepiej...Nero wczoraj wieczorem sie odblokował i zrobił 3 kupy..dzisiaj kolejne 2 i na razie spokój:)...zeszło z niego chyba wszustko..w jednej kupie znalazłam jakis dziwny sznurek, czy żyłke nie wiem co to..ale kupy są juz ładne..pierwsze był dosyc zadkie a teraz juz są twarde i zwarte:multi: :)..juz normalnie pije i je więc chyba wszystko bedzie w porzadku:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Heloł :) Boskie to zdjecie... mały wariat z niego... chociaż co ja mowie... już nie taki mały :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Ciesze sie że u niego lepiej :multi::multi: PS. dlaczego dajesz takie male zdjecia? sadze ze twoj aparat robi wieksze :D sciagnij se program Easy Thumbnails i wpisz 500 x 500 i beda wieksze zdjecia :D Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 DiDDlina85 napisał(a):o jejku..dziękuje za wszystkie zyczenia:)...u nas juz troche lepiej...Nero wczoraj wieczorem sie odblokował i zrobił 3 kupy..dzisiaj kolejne 2 i na razie spokój:)...zeszło z niego chyba wszustko..w jednej kupie znalazłam jakis dziwny sznurek, czy żyłke nie wiem co to..ale kupy są juz ładne..pierwsze był dosyc zadkie a teraz juz są twarde i zwarte:multi: :)..juz normalnie pije i je więc chyba wszystko bedzie w porzadku:multi: ale suuuper że wszystko ok:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='DiDDlina85']o jejku..dziękuje za wszystkie zyczenia:)...u nas juz troche lepiej...Nero wczoraj wieczorem sie odblokował i zrobił 3 kupy..dzisiaj kolejne 2 i na razie spokój:)...zeszło z niego chyba wszustko..w jednej kupie znalazłam jakis dziwny sznurek, czy żyłke nie wiem co to..ale kupy są juz ładne..pierwsze był dosyc zadkie a teraz juz są twarde i zwarte:multi: :)..juz normalnie pije i je więc chyba wszystko bedzie w porzadku:multi: Witajcie DiDDlinki i Nerusie !:multi::loveu: Cieszymy sie,że nastąpiła poprawa u goldenka cudnego.:loveu: Pozdrawiamy. Quote
asiunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej! Dzien dobry:razz:czy beda jakies nowe foteczki?:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witamy ;] Super, że z Nerusiem wszystko OK :)) Quote
Madzia_19 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak mnie długo nie było :oops: ale ile nowych fotek :loveu: fotki śliczne :p Quote
DiDDlina85 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 dzisiaj dorzucę nowe zdjęcia ze spacerku o ile tata kupi baterie:p Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 DiDDlina85 napisał(a):dzisiaj dorzucę nowe zdjęcia ze spacerku o ile tata kupi baterie:p Goldenisko - cudne, duże psisko. :multi::loveu: Witaj DiDDlina ! Czekamy na fotki ze spacerku i :modla::modla::modla:żeby tatuś kochany kupił baterie do aparatu.:cool3: Quote
DiDDlina85 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Niestety ze spaceru chyba nici bo idzie deszcz:(..ale mam jszcze takie foty.. Quote
Recommended Posts