Jump to content
Dogomania

POWRACAMY Moje Psisko Goldenisko - NERUŚ:))) FOTKI 136str!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nero ma dzisiaj troche kiepski dzień...od rana nic nie zjadł, troche wody wypił a na dodatek zwymiotował cała tą wodę, no i ma problemy z kupą..nie może jej zrobić;/..ale może to wynik tego że wczoraj wieczorem dostał antybiotyk...bo generalnie zachowuje się normalnie, biega szczeka i prawie cały dzien siedział na dworze:)

Posted

No Nero noc przespał spokojnie...wczoraj wieczorem musiałam mu dac wode z siemieniem lnianym z butelki bo sam nie chciał pić..dzisiaj od rana tez nic nie ruszył, robi baaardzo żółte siku:-( dzisiaj zrobiłam mu już papke..rozpusciłam sucha karme z wodą, wlałam to do butelki i czekam aż wróci z ogródka i bede go tym musiała nakarmić, żeby sie nie odwodnił:( nie mam pojęcia co mu jest:placz:

Posted

na siłę może go nie karm i na siłę nie pakuj mu wody. Obmacaj mu brzuch, może cos wczoraj zeżarł podczas spaceru?? A jeśli dalej się niepokoisz to albo zadzwoń albo podjedź do weta.

Posted

mila_2 napisał(a):
na siłę może go nie karm i na siłę nie pakuj mu wody. Obmacaj mu brzuch, może cos wczoraj zeżarł podczas spaceru?? A jeśli dalej się niepokoisz to albo zadzwoń albo podjedź do weta.

az tak na siłę go nie karmie..ale jak np leje wode z butelki to pochlipie troche a z miski w ogole nie chce pic... ale mamy postepy w jedzeniu..dałam mu troche tej papki z butelki a on za chwile podleciał do miski i zjadł troche kuleczek:)..a na spacerze raczej nic nie zjadł bo go pilnuje co tam wącha i wcina..ale własnie przedwczoraj dziamgał jakąs kupe, ale nie psią( moze dzika albo sarny) ale szybko podleciałam i ja wypluł..może to mu zaszkodziło..ale najwazniejsze że juz cos zjadł..teraz czekam na jakąs kupe:)

Posted

hehehe...ja też się martwię na zapas. Młoda podczas cieczki praktycznie w ogóle wody a miski nie piła, byłam załamana. Codziennie wylewałam pełną michę wody i napełniałam ją świeżą...Nie wiedziałam co się dzieje. Cieszka minęła i problem zniknął:)
U Was wierzę, że tez będzie dobrze

Posted

[quote name='a_ga.isk']Wszystkiego naj w TYM dniu ;)

No właśnie, spóźniłam się troszkę...:oops:
Wszystkiego dobrego DiDDlino.:loveu:

Ślicznie Neruś tu wyszedł.:loveu::loveu::loveu:

Posted

o jejku..dziękuje za wszystkie zyczenia:)...u nas juz troche lepiej...Nero wczoraj wieczorem sie odblokował i zrobił 3 kupy..dzisiaj kolejne 2 i na razie spokój:)...zeszło z niego chyba wszustko..w jednej kupie znalazłam jakis dziwny sznurek, czy żyłke nie wiem co to..ale kupy są juz ładne..pierwsze był dosyc zadkie a teraz juz są twarde i zwarte:multi: :)..juz normalnie pije i je więc chyba wszystko bedzie w porzadku:multi:

Posted

Heloł :)
Boskie to zdjecie... mały wariat z niego... chociaż co ja mowie... już nie taki mały :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Ciesze sie że u niego lepiej :multi::multi:

PS. dlaczego dajesz takie male zdjecia? sadze ze twoj aparat robi wieksze :D
sciagnij se program Easy Thumbnails i wpisz 500 x 500 i beda wieksze zdjecia :D

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
o jejku..dziękuje za wszystkie zyczenia:)...u nas juz troche lepiej...Nero wczoraj wieczorem sie odblokował i zrobił 3 kupy..dzisiaj kolejne 2 i na razie spokój:)...zeszło z niego chyba wszustko..w jednej kupie znalazłam jakis dziwny sznurek, czy żyłke nie wiem co to..ale kupy są juz ładne..pierwsze był dosyc zadkie a teraz juz są twarde i zwarte:multi: :)..juz normalnie pije i je więc chyba wszystko bedzie w porzadku:multi:

ale suuuper że wszystko ok:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='DiDDlina85']o jejku..dziękuje za wszystkie zyczenia:)...u nas juz troche lepiej...Nero wczoraj wieczorem sie odblokował i zrobił 3 kupy..dzisiaj kolejne 2 i na razie spokój:)...zeszło z niego chyba wszustko..w jednej kupie znalazłam jakis dziwny sznurek, czy żyłke nie wiem co to..ale kupy są juz ładne..pierwsze był dosyc zadkie a teraz juz są twarde i zwarte:multi: :)..juz normalnie pije i je więc chyba wszystko bedzie w porzadku:multi:
Witajcie DiDDlinki i Nerusie !:multi::loveu:
Cieszymy sie,że nastąpiła poprawa u goldenka cudnego.:loveu:
Pozdrawiamy.

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
dzisiaj dorzucę nowe zdjęcia ze spacerku o ile tata kupi baterie:p

Goldenisko - cudne, duże psisko. :multi::loveu: Witaj DiDDlina !
Czekamy na fotki ze spacerku i :modla::modla::modla:żeby tatuś kochany kupił baterie do aparatu.:cool3: