DiDDlina85 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Hej Mila:)..szkoda że nam nie wypalił spacerek..my bylismy ale niestety wybralismy sie o 13, bo pozniej miałam pracę:(...mam nadzieję, że w koncu uda nam sie spotkać:p Quote
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witaj DiDDlina i piękny Nero !!! :multi::multi::multi: Mizianko poniedziałkowe dla Nerusia Goldenusia od Sukusia pseudo ON-kusia. :bluepaw::dog::bluepaw::dog::bluepaw: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hej :buzi: mojemu Tin uchowi tez tak staje sierśc i wygląd ajak hiena :D Quote
DiDDlina85 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej :buzi: mojemu Tin uchowi tez tak staje sierśc i wygląd ajak hiena :D No dokładnie - jak hiena wygląda:):evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 dzien doberek:)....kilka nowych fotek.. Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj Nerusiu goldenusiu !:multi: Śliczne te nowe fotki.:loveu: Pozdrawiam.;) Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='DiDDlina85']dzien doberek:)....kilka nowych fotek.. jejciu ale on jest śliczny:loveu: :loveu: ukrade Ci go kiedyś:diabloti: Quote
ewatr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nie dośc , że dużak to jak widać umie równiez szczekać normalnie pies obronny :eviltong: Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Super fotki, a szczegolnie jak Neruś szczeka :-) Quote
DiDDlina85 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='ewatr']nie dośc , że dużak to jak widać umie równiez szczekać normalnie pies obronny :eviltong: [quote name='Matinka']Super fotki, a szczegolnie jak Neruś szczeka :-) a jak..ostatnio listonosz przed nim uciekał..ale miałam ubaw:)..a dzisiaj bylismy znów u weta na kontroli..jak dla mnie to nic sie nie poprawia..znów dostalismy nowe krople, znów 50zł w plecy;/...babka nam powiedziała że ten stan moze sie utrzymywac 2-3 miesiace...chyba będę musiała sie przejc do innego weta żeby go obejrzał:roll: Quote
DiDDlina85 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mila_2 napisał(a):a gdzie chodzicie??? jeśłi można wiedzieć... chodzimy do doktor Domańskiej, ma dwa gaminety, jeden naDubois i jedną na żytniej(w domu). Generalnie nie narzekam, ceny są ok, zawsze pomoże, odpowie na wszystkie pytania. Dużo moich znajomych ją sobie chwali. zaraz dam nowe zdjęcia:) Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To zdjęcie też mi się bardzo podoba...wszyyystkie są piękne :) Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 powalające zdiątko :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLud Quote
Recommended Posts