Jump to content
Dogomania

POWRACAMY Moje Psisko Goldenisko - NERUŚ:))) FOTKI 136str!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DiDDlina85']

Ten mis na 1 zdj to juz troche zostal wypatroszony :diabloti:
Nerusiowi sie uroslo troszeczke :crazyeye: A jakie on ma lapki grubiutkie.

:modla: moge prosic o specjalne zdjecie dla mnie? Te jego czaderskie podusie mnie interesuja :loveu: Ciekawa jestem czy cos sie zmienily :cool3:
Dobrej nocki zyczymy

Posted

[quote name='aaliw']

:modla: moge prosic o specjalne zdjecie dla mnie? Te jego czaderskie podusie mnie interesuja :loveu: Ciekawa jestem czy cos sie zmienily :cool3:
Dobrej nocki zyczymy

prosze..jak dla mnie to one sie wcale nie zmieniaja:)..moze dlatego ze poki co to biega po sniegu i trawce a nie po zadnym asfalcie:P

a to tak na dodatek, Nerus na swoim legowisku:)

Posted

Witam!
Szkolić psiaka, szkolić:evil_lol:

a_ga.isk napisał(a):
Bosz jak on urusl :shock: robi sie z niego przystojniaczek ^^

Te psy rosna zdecydowanie za szybko:shake: :evil_lol:

Posted

Eh...dzisiaj przestałam juz Nerusiowi podawać antybiotyk i znów mu zaczyna wychodzić ta 3 powieka:( niby leczenie kropelkami jeszcze przez 3 dni musze kontynuować ale juz było dobrze a dzisiaj mu znów wylazło to cholerstwo:( chyba bede musiała sie z nim znów do weta przejechać:(

Posted

nie no to jest po prosty 3 powieka któa jest pod dolna powieka u psa...jak pies ma chore oko to ona zaczyna wyłazić i robi sie taka czerwona i np w drobne kropeczki:( wyglada to bardzo niełądnie..gdybym miała lepszy aparat to bym zrobiła zdjecie Nerusiowi i byscie zobaczyli:(

Posted

Nie nie Chefrenku to nie sliwa...mysle że po porstu jakiś czas trzeba go jeszcze będzie podleczyć antybiotykiem...bo ja wszedzie czytam to leczenie antybiotykiem powinno trwac 2-3 tyg a Nero dostawał go tylko przez 5 dni i zaraz potem znów mu wylazło to paskudztwo...ale czytałam też że bardzo często to trwa nawet kilka miesiecy az pies osiagnie dojrzałośc i potem samo przechodzi..no nic zobaczymy co dzisiaj weterynarz powie..

Pozdrowionka!!

Posted

:bye: Nie martw sie. Mielismy to samo. zapalenie spojowki, antybiotyk przez kilka dni.........wszystko ladnie super. A Po odstawieniu, znow czerwone oczko :shake: Powtorzenie dawki antybiotyku (chyba troche krocej niz za pierwszym razem:confused: juz nie pamietam dokladnie). Po tym, od czasu do czasu jeszcze ma zaczerwienione oczko (po 1-2dniach i przechodzi). Wiecej antybiotyku nie stosowalismy. Tylko przemywam mu oczka swietlikiem lekarskim (bardzo dobry, polecam i to nie tylko dla psa :p).

To tyle z naszych doswiadczen Nie przejmuj sie (tia latwo sie mowi :lol:)

Caluski dla Nerusia w nochalek ;)

Posted

OjejQQQQ!!! Powiem wprost, OKROPNIE WYGLĄDA TA 3 POWIEKA!!!Ale się nie martwcie, czas płynie dalej, napewno Neruś wyzdrowieje, nie wolno się załamywać, napewno wszystko dobrze się skończy...zobaczysz ;)

Posted

No nic dziewczyny...uciekam do łóżeczka bo za 6 godzin mam pobudke i wyruszam na narty na Słowacje..nie będę się z nerusińskiem caały tydzien widzieć:(..pewnie mu cały nos juz zróżowieje przez ten czas:)..mam nadzieje że z tymi oczkami mu sie poprawi..naszej pani wet nie było dzisiaj bo jest na feriach więc mama pojedzie z nerusiem w poniedziałek na konsultacje...3majcie sie cieplutko..niedługo do was wróce i obiecuje nowe zdjęcia!!:bye: :hand: :buzi: